(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υλικά
4 φέτες μπέικον, κομμένες στη μέση σταυρωτά
1/3 φλυτζάνι συν 1 κουταλιά της σούπας γάλα
4 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
Αλάτι και πιπέρι, αν θέλετε
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο κόκκινο πιπέρι
1 μικρη συσκευασια Pillsbury για κρουασάν
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί
Δείτε επίσης:
- Η Βασική Συνταγή Για Τα Φανταστικά Δανέζικα Κρουασάν!
- Πώς Να Φτιάξετε Λαχταριστά Μπαστουνάκια Πίτσας!
- Αυτά Είναι Τα Πιο Light Κρουασάν Χωρίς Βούτυρο
Οδηγίες
Ζεσταίνετε το φούρνο στους 185°C. Σε ένα ταψί τοποθετείστε μια λαδόκολλα. Σε ένα τηγάνι, μαγειρέψτε το μπέικον σε μέτρια φωτιά για 4 λεπτά περίπου ή μέχρι να ψηθεί, αλλά να μην γίνει τραγανό, γυρίζοντας μία φορά. Βάλτε το μπέικον στην άκρη και στραγγίξτε καλά αλλά κρατήστε 2 κουταλάκια του γλυκού λάδι μπέικον από το τηγάνι.
Σε ένα μέτριο μπολ, χτυπήστε το 1/3 φλιτζάνι γάλα, τα αυγά, το αλάτι και το πιπέρι με ένα πιρούνι. Χτυπήστε ελαφρά μέχρι να αναμιχθούν καλά.
Ρίξτε το μίγμα των αυγών στο τηγάνι. Ανακατέψτε μια φορά.
Ξετυλίξτε την ζύμη και διαχωρίστε την σε 8 τρίγωνα. Τοποθετήστε τα τρίγωνα με την μικρότερη πλευρά προς το κέντρο, δίνοντας σχήμα αστεριού.
Βάλτε το μπέικον σε καθένα από τα τρίγωνα. Ρίξτε το 1/3 φλιτζάνι του τυριού περιμετρικά της ζύμης.
Ρίξτε με το κουτάλι τα αυγά πάνω από το τυρί. Πασπαλίστε με το 1/3 φλιτζάνι τυρί.
Τραβήξτε τα άκρα των τριγώνων και περάστε τα από πάνω και κάτω από τη ζύμη για να σχηματίσουμε έναν δακτύλιο.