Υλικά:
2 βανίλιες
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
500 ml χλιαρό γάλα
150 γρ. ζάχαρη
1φακελάκι ξερή μαγιά
800 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Γέμιση:
Πραλίνα φουντουκιού
Μαρμελάδα ότι μας αρέσει
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνι
Τρόπος παρασκευής
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το χλιαρό γάλα, με όλα μαζί τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι.
Ανακατεύουμε ελαφρά και προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να φτιάξουμε ένα εύπλαστο μαλακό ζυμάρι.
Αφήνουμε 40 λεπτά να φουσκώσει σε ζεστό μέρος και μετα ανοίγουμε φύλλα πάχους ενός εκατοστού. Κόβουμε με ένα μπολάκι σε κύκλο και στο κέντρο κάνουμε μία τρύπα με ένα καπάκι από αναψυκτικό!
Τα αφήνουμε μισή ώρα να φουσκώσουν και τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και παίρνουμε ένα κορνέ ,βάζουμε μαρμελάδα η πραλίνα φουντουκιού και τρυπάμε με το κορνέ τα ντόνατς και τα γεμίζουμε.
Τα ντόνατς εσωτερικά γίνονται κούφια και έτσι μπορούμε να τα γεμίσουμε!
Καλή επιτυχία!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Καλή επιτυχία!
Θα ενθουσιαστείτε σίγουρα!!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Αυτή τη συνταγή αλλά και πολλές άλλες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Γιώργου Χριστιανού – “Σελιδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος” και στην facebook ομάδα του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR(Ομάδα μαγειρικής)
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Οι σαγιονάρες είναι το αξεσουάρ του καλοκαιριού. Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε καλά για να… Read More
Λόγω του γεγονότος ότι το Διαδίκτυο έχει γίνει πηγή γνώσης, αναζητούμε κόλπα μαγειρικής, σε ιστότοπους.… Read More
Η δημιουργία μοναδικών χώρων είναι δύσκολη γιατί πρέπει δώσετε στυλ, λειτουργικότητα και προσωπικότητα. Αν είστε… Read More
Η άνοιξη έφτασε επιτέλους και το καλοκαίρι θα είναι εδώ πριν το καταλάβετε. Εάν σκέφτεστε… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα