Ο τρόπος είναι πολύ απλός αλλά υπάρχουν μερικά κολπάκια και συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσουμε για να μην καταστραφεί η δημιουργία μας πριν καν σερβιριστεί.
Αρχικά να πούμε οτι μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε ζυμαράκι για ψωμί αρκεί να μην έχει πολύ μαγιά για να μη φουσκώσει και χαθεί το σχέδιο.
Στη συνέχεια παίρνουμε ένα στρογγυλό βαθύ πυρίμαχο σκεύος και το καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί. Στη συνέχεια φτιάχνουμε με λωρίδες σχέδιο για το μπώλ. Δεν είναι συγκεκριμένος ο τρόπος. Ιδέες να υπάρχουν και μπορείτε να φτιάξετε πανέμορφα πράγματα. Μπορείτε να φτιάξετε και όμορφα διακοσμητικά σχεδιάκια όπως φύλλα.
Στη συνέχεια αλείψτε με χτυπημένο αυγό και ψήστε στου 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει καλά.
Για να μην έχετε πρόβλημα με τα υγρά απο τις σαλάτες σας που θα σερβίρετε μέσα, μπορείτε μόλις το αφαιρέσετε απο το πυρίμαχο, να αλλείψετε και εσωτερικά με αυγό και να το ξαναβάλετε στο φούρνο. Ουσιαστικά να δημιουργήσετε ένα φιλμ προστασίας.
Θέλει προσοχή μην σας καεί. Αφού είναι έτοιμο. Το αφήνετε να κρυώσει πολύ καλά. Τη σαλάτα θα την βάλετε μεσα τελευταία στιγμή για να μην υγρανθεί το καλαθάκι. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε πριν ρίξετε μέσα τη σαλάτα να στρώσετε μερικά φύλλα μαρούλι μέσα στο ζυμαρένιο καλάθι, στο πάτο αλλά και περιμμετρικά.
Είναι λίγο ευαίσθητο το καλαθάκι μας αλλά είναι φανταστική ιδέα για τα τραπέζια μας. Με λίγη προσοχή και ακολουθώντας τις οδηγίες θα πάνε όλα τέλεια!
φωτ:supercook
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα