Μην φάτε όλο το πυρέξ…έχει πολλές θερμίδες, με ρέγουλα.
Συστατικά:
ένα πακέτο ταλιατέλες
1/2 κιλό ζαμπόν
1/2 κιλο γκούντα
1/2 κιλό έμενταλ
1/4 μπέικον
1 κρέμα γάλακτος μεγάλη για ζυμαρικά
2 αβγά
Εκτελεση:
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό (όχι πολύ).
Παρασκευή συνταγής:
Κόβουμε το ζαμπόν και το μπέικον σε κυβάκι, τρίβουμε και ανακατεύουμε τα τυριά σε ταψί η πυρέξ βουτυρωμένο, βάζουμε τις μισές ταλιατέλες, στρώνουμε ζαμπόν-μπέικον, και τη μισή ποσότητα τυριών απο πάνω. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο (ταλιατέλες-ζαμπόν-μπέικον-τυρί) χτυπάμε τα αβγά με την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε απο πάνω.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ένα χρυσόξανθο χρώμα, περίπου μισή ώρα με 40 λεπτά/
Δημιουργός Λίτσα Παπαντωνίου
“Η κουζίνα της Λίτσας“
Τη Λίτσα θα τη βρείτε και στο υπέροχο Καφέ – Ουζερί “Ξύλινη βέσπα“
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα