Συστατικά
6 μεγάλα αυγά
2 κούπες πλήρες γάλα
2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
1 1/2 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 1/2 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
14 κούπες ψωμί κομμένο σε κύβους (2 εκατοστά μέγεθος)
Μέλι ή γλάσο βανίλιας, για το σερβίρισμα
Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180° C. Λαδώστε μια φόρμα για μάφινς.
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί τα αυγά, το γάλα, την κανέλα, τη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας. Προσθέστε το ψωμί και ανακατέψτε μέχρι να απορροφήσει όλα τα υγρά συστατικά.
Χωρίστε το μείγμα ψωμιού στη φόρμα, πιέζοντας ελαφρά σε κάθε θήκη.
Ψήστε για 25 έως 30 λεπτά, έως ότου είναι ελαφρώς τραγανά και καλά ψημένα. Αφήστε τα να κρυώσουν για 5 λεπτά στη φόρμα, βγάλτε τα ένα ένα και σερβίρετε με το μέλι ή το γλάσο βανίλιας.
Συμβουλή: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος ψωμιού , αλλά το ελαφρώς μπαγιάτικο ψωμί είναι καλύτερο, καθώς θα απορροφήσει πιο εύκολα τα υγρά συστατικά.
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα