Υλικά:
5 αυγά
1 γιαούρτι αγελαδινό ( παραδοσιακό )
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 μπέικην
1 βανίλια
1 πακέτο φύλλο κρούστας
Εκτέλεση:
Ανακατεύω όλα τα υλικά στο μίξερ και γίνεται χυλός.
Τα φύλλα κρούστας όπως είναι παγωμένα τα κόβω σε χίλια κομμάτια και τα ανακατεύω με το μείγμα.
Το ψήνω στους 150 αναλόγως το φούρνο για 45 λεπτά
Σιρόπι:
1 1/2 ποτήρι νερό
500γρ. Ζάχαρη
Και τα 2 πορτοκάλια τα κόβω στα τέσσερα
Τα βράζω με κλειστό καπάκι για 5 λεπτά να κοχλάζει.
Ζεστό σιρόπι + ζεστό γλυκό
Την Βασιλική και την Μαρία μπορείτε να τις βρείτε στην ομάδα τους “Τι μαγειρεύουμε σήμερα?” αλλά και και στην σελίδα τους
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα