Για τα αυγά
Για τη σάλτσα
Οδηγίες
Ξεκινήστε από τη σάλτσα
Ανακατέψτε 2 κρόκους με τη μουστάρδα και 1-2 κουταλιές σούπας νερό σε μπεν μαρί, μέχρι να δημιουργηθεί αφρός. Προσθέστε σιγά σιγά το χλιαρό βούτυρο ανακατεύοντας συνέχεια και συνεχίστε το ανακάτεμα, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και το χυμό του λεμονιού και διατηρήστε τη ζεστή.
Πάμε τώρα στα αυγά
Ξέρετε να κάνετε αυγά ποσέ ; Είναι πανεύκολο : βράστε νερό μπόλικο με το ξύδι. Σπάστε τα αυγά σε μια κουτάλα και αποθέστε τα προσεκτικά στο νερό που βράζει. Αφήστε τα 3-4 λεπτά να γίνουν ποσέ και στη συνέχεια βγάλτε τα με την κουτάλα και αφήστε τα να στραγγίσουν.
Αν δεν διανοείστε να κάνετε αυγά ποσέ, τότε τηγανίστε τα απαλά, με βούτυρο. Μην μαυρίσουν, προσοχή !
Στο μεταξύ ξεροψήστε τις φέτες τοστ, τοποθετήστε από μία φέτα ζαμπόν και ένα αυγό στην καθεμία και περιχύστε τις με τη σως.
Τώρα τρώτε όπως οι Μπένεντικτ !
Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More
Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα