Υλικά:
Ένα μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες.
Φέτες μπείκον.
Κόψτε τη φέτα μπέικον στη μέση κατα μήκος.
Τυλίξτε με τη μία τη μισή ροδέλα κρεμμυδιού σφικτά.
Συνεχίστε το υπόλοιπο κρεμμύδι με την άλλη μισή φέτα. Φτιάξτε μερικά ακόμα.
Ψήστε σε φούρνο ή κάρβουνα μέχρι να γίνει τραγανό το μπέικον.
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα