(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υλικά:
Μισή φρατζόλα λευκό ψωμί κομμένη σε κύβους
650 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο
1 κούπα ψιλοκομμένο ζαμπόν
8 αυγά
2 κούπες γάλα
λίγο αλάτι
1/4 κούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κερμμυδάκι
Εκτέλεση:
Προθερμένετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Λαδώστε ένα ταψάκι ή πυρέξ 33×23 εκ.
Προσθέστε το μισό ψωμί (τους κύβους) στο ταψί. Προσθέστε το μισό τυρί και το μισό ζαμπόν. Επαναλάβετε
Σε ένα μπώλ χτυπήστε τα αυγά, το γάλα, το αλάτι και τα κερμμυδάκια
Ρίξτε ομοιόμορφα το μείγμα μέσα στο ταψί να σκεπάσει όλα τα υλικά
Βάλτε το ταψάκι σε ένα μεγαλύτερο ταψί και γεμίστε το με νερό. Ψήστε για 60 λεπτά ή μέχρι να είναι ψημμένο το αυγό.
Καλή επιτυχία!
via allrecipes
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Οι σαγιονάρες είναι το αξεσουάρ του καλοκαιριού. Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε καλά για να… Read More
Λόγω του γεγονότος ότι το Διαδίκτυο έχει γίνει πηγή γνώσης, αναζητούμε κόλπα μαγειρικής, σε ιστότοπους.… Read More
Η δημιουργία μοναδικών χώρων είναι δύσκολη γιατί πρέπει δώσετε στυλ, λειτουργικότητα και προσωπικότητα. Αν είστε… Read More
Η άνοιξη έφτασε επιτέλους και το καλοκαίρι θα είναι εδώ πριν το καταλάβετε. Εάν σκέφτεστε… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα