Οι φέτες του ζαμπόν διατηρούνται τέσσερις μέρες στην ψύξη και δύο μήνες περίπου στην κατάψυξη.
Τα συσκευασμένα αλλαντικά διατηρούνται τρεις εβδομάδες στην ψύξη και δύο μήνες περίπου στην κατάψυξη.
Το Μπέικον διατηρείτε εφτά μέρες στην ψύξη και έναν μήνα στην κατάψυξη.
Το ζαμπόν γαλοπούλας διατηρείτε μία εβδομάδα στην ψύξη και έναν με δύο μήνες στην κατάψυξη.
Τα Σκληρά λουκάνικα διατηρούνται περίπου τρεις εβδομάδες στην ψύξη και δύο μήνες στην κατάψυξη.
via life2day
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα