Συστατικά
Μέθοδος Εκτέλεσης
Η διαδικασία είναι απλή
Σοτάρουμε ότι πρέπει να σοταριστεί. Μανιτάρια, λαχανικά, χόρτα.. Δεν θέλουμε να υπάρχουν πολλά υγρά εκτός του γάλακτος και των αυγών οπότε σοτάρουμε καλά τα λαχανικά.
Λουκάνικα μπέικον σοτάρονται αν δεν είναι έτοιμα ήδη και όχι σε λάδι.
Το φαγητό γίνεται όσο πλούσιο ή όχι θέλετε ανάλογα τα υλικά
Γάλα, αυγά, μουστάρδα και ξερά αρωματικά τα χτυπάμε στο μπλέντερ.
Είμαστε προσεκτικοί στο αλάτι που προσθέτουμε, γιατί τυριά και αλλαντικά έχουν αρκετό.
Βουτυρώνουμε και βάζουμε τριμμένη φρυγανιά στις φόρμες. Αν είναι αντικολλητικές δεν χρειάζεται.
Κάνουμε μια στρώση με το ψωμί. Ρίχνουμε επάνω λίγο τυρί, επάνω τα μισά από τα υπόλοιπα υλικά, λίγο τυρί, το υπόλοιπο ψωμί, τυράκι, τα υπόλοιπα υλικά και τελειώνω με λίγο τυρί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 40 λεπτά με 1 ώρα… ή ίσως και λίγο παραπάνω αν έχετε κάνει πολύ ζουμερό το μείγμα σας.
Υπέροχη συνταγή και πεντανόστιμη!
via akispetretzikis
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα