Η ομελέτα σερβίρει 6 άτομα!
Υλικά:
Χτυπήστε τα αυγά το αλεύρι και το γάλα μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. TIP: Εαν χτυπήσετε πρώτα τα αυγά και το αλεύρι και ρίξετε μετά το γάλα στο μείγμα, γίνεται πιο αφράτη.
Βάλτε το μείγμα σε ένα ταψί στο οποίο έχετε στρώσει λαδόκολλα. Ρίξτε μέσα στο μείγμα τα λαχανικά, το ζαμπόν και το μισό φλυτζάνι τυρί.
Ψήστε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 14 περίπου λεπτά μέχρι να έχουν ψηθεί οι άκρες.
Ρίξτε το υπόλοιπο τυρί και ψήστε για άλλα 2 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
Στη συνέχεια με τη βοήθεια της λαδόκολλας το κάνετε ρολό και το σερβίρετε αμέσως. Κόψτε το σε φέτες και απολαύστε το όσο το τυράκι είναι ακόμα ζεστό.
via momsdish
Το να έχετε ένα καθαρό σπίτι δεν είναι εύκολο, ακόμη και με όλα τα προϊόντα… Read More
Για μερικούς ανθρώπους, η κουζίνα είναι το αγαπημένο μέρος του σπιτιού, ενώ άλλοι προτιμούν να… Read More
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την επιθυμία να σπάσετε ένα σπυράκι τη στιγμή που θα… Read More
Όχι μόνο μοντέρνα, αλλά και πολλά γνωστά είδη παπουτσιών συχνά αποδεικνύονται μη πρακτικά. Η αγορά… Read More
Το πρωί, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να σηκωθούν από το κρεβάτι. Ειδικά αν πάνε στη δουλειά… Read More
Για τη διατήρηση της υγείας μας, είναι απαραίτητο να απολυμαίνουμε τα προϊόντα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα