Ο εθισμός μου σε οτιδήποτε γλυκό, αφρατό και λαχταριστό είναι γνωστός (εύχομαι όχι και ανίατος). Μέχρι να θεραπευτώ (για το οποίο έχουμε καιρό ακόμα) θα συνεχίσω να κοιτάω με καρδούλες στα μάτια πράγματα όπως ΑΥΤΌ το κέικ. Πες αλήθεια, δεν είναι ό,τι πιο ωραίο έχεις δει σε κέικ; Η επίσημη του ονομασία είναι Leopard bread και αν το καλοσκεφτείς συνδυάζει μόδα και ζαχαροπλαστική.
Σύμφωνα με την πρωτομάστορα του, την ζαχαροπλάστη Patricia Nascimento, η οποία αφού το επινόησε και το έφτιαξε, μοιράστηκε την συνταγή, ξέρουμε πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά ζύμη απλή και ζύμη με σοκολάτα. Το μυστικό είναι στην τεχνική.
Ευτυχώς όμως δεν χρειάζεται να είσαι ζαχαροπλάστης για να το φτιάξεις. Χρειάζεται απλώς όρεξη να ασχοληθείς.
Ένα καλό πρώτο βήμα είναι να πατήσεις play σε αυτό το βιντεάκι που δείχνει βήμα-βήμα την εκτέλεση του.
via tilestwra
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο