Με αυτό το κόλπο μερικά κομμάτια πίτσας που σας έχουν απομείνει στο ψυγείο μπορούν να ξαναζεσταθούν και να έχουν φρεσκοψημένη γεύση! 7 Κόλπα για να Κάνετε Καλύτερη Πίτσα
Θα χρειαστείτε:
1-2 κομμάτια πίτσα που περίσσεψαν
Τηγάνι με βαρύ πάτο (από χυτοσίδηρο ή ανοξείδωτο ατσάλι λειτουργεί καλύτερα)
Καπάκι
Νερό
Οδηγίες:
Βάλτε ένα ή δύο κομμάτια πίτσας στο τηγάνι. Μην τα επικαλύπτετε και μην τα στοιβάζετε, γιατί εάν ολόκληρη η κάτω επιφάνεια αγγίζει το τηγάνι θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ομοιόμορφο ζέσταμα.
Δείτε ακόμη Μπαγιάτικο Ψωμί: Το κόλπο με το βραστό νερό για να μαλακώσεις ξερό ψωμί και να το ξαναφάς
Τοποθετήστε το τηγάνι στο μάτι της κουζίνας σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία. Στη συνέχεια σκεπάστε το τηγάνι με το καπάκι και περιμένετε 2-3 λεπτά για να ζεσταθεί.
Μόλις ζεσταθεί το τηγάνι, προσθέστε 1-2 κουταλάκια του γλυκού νερό και ξαναβάλτε το καπάκι. Αφήστε το για άλλα 1-2 λεπτά, δίνοντας χρόνο στο νερό να αχνίσει και να ζεσταθεί ξανά το τυρί και τα υλικά, ενώ η κόρα γίνεται αφράτη και τραγανή.
Μόλις εξατμιστεί το νερό, η πίτσα σας θα έχει ζεσταθεί στην τελειότητα και θα είναι έτοιμη για κατανάλωση σύμφωνα με το onegoodthingbyjillee.