H διατροφή χωρίς γλουτένη έχει γίνει δημοφιλής τα τελευταία χρόνια αν και μόνο το 1% των ανθρώπων πάσχει από κοιλιοκάκη, με τη λογική ότι μειώνει τη φλεγμονή του εντέρου.
Το 2015, το ένα τέταρτο των Αμερικανών ανέφεραν ότι έτρωγαν τρόφιμα χωρίς γλουτένη, μια αύξηση 67% από το 2013. Πάντως, πέρα από τα άτομα που έχουν κοιλιοκάκη, άλλα άτομα μπορεί να έχουν ευαισθησία απέναντι στη γλουτένη.
Διάβασε όλο το άρθρο στο syntagesgiaolous
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!