in , , , ,

7 Εύχρηστα Κόλπα Καθαρισμού

κόλπα καθαρισμού,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,σπιτικά κόλπα
κόλπα καθαρισμού,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,σπιτικά κόλπα

Δεν υπάρχει ανάγκη για ακριβά προϊόντα καθαρισμού ή να δαπανήσετε πολύ χρόνο για να καθαρίσετε. Τα έξυπνα κόλπα καθαρισμού θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη φασίνα του σπιτιού λιγότερο αγγαρεία, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στα σημαντικά πράγματα – όπως να χαλαρώσετε για μια αλλαγή! Έξυπνο Κόλπο σας Λέει αν το Λάδι σας Είναι Έτοιμο

Καθαρίστε τα πέλματα των παπουτσιών

Είναι εξαιρετικά εύκολο να καθαρίσετε τα πέλματα των παπουτσιών σας. Απλώς χρησιμοποιήστε μια τυπική γόμα για να τρίψετε κάθε επίμονη βρωμιά ή αποχρωματισμό!

7 Εύχρηστα Κόλπα Καθαρισμού

Αφαιρέστε λεκέδες από κούπες

Εάν πίνετε πολύ καφέ ή τσάι, τότε ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να διατηρείτε καθαρό το εσωτερικό της κούπας σας. Για να απαλλαγείτε από τους επίμονους λεκέδες, ρίξτε ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι στην κουπιά και χρησιμοποιήστε μια φλούδα πορτοκαλιού για να την καθαρίσετε. Αφαιρέστε το αλάτι και καθαρίστε την κούπα όπως συνήθως. Όλοι οι λεκέδες θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας!

Σκόνη σε πίνακες ζωγραφικής

Η σκόνη τείνει να κολλήσει σε παλιούς πίνακες ζωγραφικής και είναι εξαιρετικά δύσκολο να αφαιρεθεί χωρίς να καταστραφεί το έργο τέχνης. Ευτυχώς, υπάρχει ένα εύκολο κόλπο καθαρισμού! Κόψτε μια πατάτα στη μέση και τρίψτε απαλά με αυτήν. Η πατάτα δεν θα βλάψει τον πίνακα, αλλά η σκόνη θα φύγει αμέσως!

Δείτε ακόμη 15 Σωτήρια Κόλπα για την Καθημερινότητα

Έξυπνο σκούπισμα

Όταν τα πράγματα είναι πραγματικά ακατάστατα, η σκούπα μαζεύει τρίχες και βρωμιές που κολλάνε στις τρίχες, οπότε αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον καθαρισμό της σκούπας παρά στο πάτωμα. Για να σκουπίσετε πιο αποτελεσματικά, κολλήστε λίγη ταινία διπλής όψης στις τρίχες της σκούπας. Όταν σκουπίζετε, τρίχες και βρώμια θα κολλήσουν στην ταινία αντί να φράξουν τη σκούπα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πανάκι παρκετέζας μίας χρήσης

Εάν εξαντληθούν τα πανάκια παρκετέζας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια maxi σερβιέτα αντ’ αυτού! Κολλήστε τις πλευρές στην παρκετέζα και καθαρίστε τα δάπεδα όπως συνήθως.

DIY βούρτσα καθαρισμού μπουκαλιών

Θα χρειαστείτε:
1 σφουγγάρι
κοπίδι
1 λαστιχάκι
2 chopsticks ή ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια

Με το κοπίδι κάντε 3 κάθετες σχισμές στο σφουγγάρι. Τυλίξτε το σφουγγάρι έτσι ώστε οι σχισμές να είναι στραμμένες προς τα έξω και στερεώστε το σφουγγάρι με το λαστιχάκι.

Περαστε τα 2 chopsticks ή ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια μέσα από το λαστιχάκι, 1 στην αριστερή πλευρά και 1 στη δεξιά.

Αυτή η DIY βούρτσα καθαρισμού μπουκαλιών λειτουργεί τέλεια για τον καθαρισμό δύσκολων επιφανειών όπως στο εσωτερικό ενός μπουκαλιού ή βάζου!

Καθαρισμός του πολυμίξερ ή του μπλέντερ

Υπάρχει ένα πολύ απλό κόλπο για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του μπλέντερ ή του πολυμίξερ. Ρίξτε νερό και υγρο πιάτων, ενεργοποιήστε το για λίγο και ξεπλύνετε με νερό. Θα γίνει σαν καινούργιο!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 7 Εκπληκτικά Κόλπα με Αλουμινόχαρτο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επαγγελματικές συμβουλές μακιγιάζ,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

11 Επαγγελματικές Συμβουλές Μακιγιάζ

λίπανση κάκτων,συμβουλές για κάκτους,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα

Πως να Λιπάνετε Κάκτους