in ,

7 Εκπληκτικά Κόλπα με Αλουμινόχαρτο

αλουμινόχαρτο,κόλπα με αλουμινόχαρτο,σπιτικά κόλπα,χρήσιμα
7 Εκπληκτικά Κόλπα με Αλουμινόχαρτο

Το αλουμινόχαρτο είναι το ιδανικό για να συσκευάσετε τρόφιμα, να ψήσετε μια πατάτα ή τυλίξετε κάτι για την κατάψυξη. Αλλά έχει επίσης πολλές κρυφές χρήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την αποθήκευση φαγητού ή ακόμα και με το μαγείρεμα. Δείτε 7 κόλπα που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε το αλουμινόχαρτο στην κουζίνα και πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι για το υπόλοιπο σπίτι. DIY: Φτιάξτε έναν Ανάγλυφο Πίνακα Χρησιμοποιώντας Αλουμινόχαρτο

Λαχανικά στον ατμό

Τα λαχανικά στον ατμό με αλουμινόχαρτο είναι πραγματικά απλό. Τσαλακώστε το αλουμινόχαρτο σε μπάλες και τοποθετήστε τα στο κάτω μέρος του τηγανιού με ένα ρηχό στρώμα νερού. Στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα ανθεκτικό στη θερμότητα πιάτο πάνω από τις μπάλες αλουμινίου και βάλτε τα λαχανικά. Ανοίξτε το μάτι τη φωτιά, καλύψτε το τηγάνι και θα έχετε τέλεια λαχανικά στον ατμό σε λίγα λεπτά!

Σφραγίστε πλαστικές σακούλες

Θέλετε να αποθηκεύσετε ζελεδάκια ή άλλα σνακ σε μια πλαστική σακούλα για να τα διατηρήσετε φρέσκα; Δεν χρειάζεστε μια τσάντα ziploc. Μπορείτε απλά να πιάσετε λίγο αλουμινόχαρτο και να το διπλώσετε πάνω από το άνοιγμα οποιασδήποτε πλαστικής σακούλας. Σιδερώστε από πάνω του, περιμένετε να κρυώσει λίγο το αλουμινόχαρτο, βγάλτε το και θα έχετε μια τέλεια σφραγισμένη πλαστική σακούλα!

Καθαρό σκαφάκι βαψίματος

Τα σκαφάκια βαψίματος είναι απολύτως απαραίτητα στο βάψιμο και τη διακόσμηση, αλλά ο καθαρισμός τους μετά τη χρήση τους είναι δύσκολος. Ευτυχώς, μπορείτε να το αποφύγετε στρώνοντας το σκαφάκι με αλουμινόχαρτο. Αφού τελειώσετε απλά πετάξτε το και το σκαφάκι θα είναι σαν καινούργιο.

Δείτε ακόμη Πώς να φτιάξουμε τους δικούς μας Πίνακες με Αλουμινόχαρτο

Σφουγγάρι τριψίματος πιάτων

Έχετε κατσαρόλες, τηγάνια και πιάτα με υπολείμματα φαγητού, αλλά ξεμείνατε από σφουγγάρι τριψίματος πιάτων για να καθαρίσετε τα λίπη και τη βρώμια; Μπορείτε απλά να τσαλακώσετε λίγο αλουμινόχαρτο και να το χρησιμοποιήσετε σαν ένα κανονικό σφουγγάρι πιάτων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ακονίστε ψαλίδια

Τα ψαλίδα στομώνουν αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα πετάξετε. Εάν διπλώσετε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το κόψετε πολλές φορές με το στομωμένο ψαλίδι σας, ξαφνικά θα γίνει τόσο κοφτερό όσο την ημέρα που το αγοράσατε!

Φρεσκάρετε μπαγιάτικο ψωμί

Είναι μερικές φορές σοκαριστικό πόσο γρήγορα ένα καρβέλι ψωμί μπαγιατεύει, αλλά το αλουμινόχαρτο θα σας σώσει για άλλη μια φορά! Ψεκάστε ένα κομμάτι με νερό και στη συνέχεια τυλίξτε το μπαγιάτικο ψωμί σε αυτό. Βάλτε το στο φούρνο για 3 λεπτά στους 150 ° C και το ψωμί θα απορροφήσει το νερό και θα γίνει ξανά φρέσκο!

Καλύψτε επιφάνειες ενώ βάφετε

Το αλουμινόχαρτο μπορεί να καλύψει επιφάνειες όταν βάφετε γύρω από δύσκολα σημεία. Αν τυλίξετε πόμολα, λαβές και άλλες επιφάνειες που θέλετε να μην βάψετε, θα αποτρέψετε τυχόν αγχωτικά ατυχήματα!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να μειώσετε στο μισό το χρόνο του σιδερώματος με… αλουμινόχαρτο!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κερί παραφίνης,χρήσεις κεριού παραφίνης,φροντίδα δέρματος,χρήσιμα

8 Χρήσεις για το Κερί Παραφίνης

κήπος φιλικός προς τα πουλιά,για τον κήπο,κατασκευές κήπου,συμβουλές για τον κήπο

Πως να Δημιουργήσετε έναν Κήπο Φιλικό προς τα Πουλιά