in , , ,

9 Τάσεις Διακόσμησης Μπάνιου για το 2021 και 85 Ιδέες

9 Τάσεις Διακόσμησης Μπάνιου για το 2021 και 85 Ιδέες
9 Τάσεις Διακόσμησης Μπάνιου για το 2021 και 85 Ιδέες

Το μπάνιο είναι μια όαση καθαριότητας και χαλάρωσης, καθώς τίποτα δεν μπορεί να είναι καλύτερο από ένα ντους ή μούλιασμα στην μπανιέρα μετά από μια κουραστική μέρα. Αν θέλετε να αναζωογονήσετε το μπάνιο σας αλλά δεν ξέρετε τι να επιλέξετε, δείτε τις κορυφαίες τάσεις του 2021 για μπάνια. 8 Τάσεις Διακόσμησης Κουζίνας για το 2021 και 75 Ιδέες

Χρώματα

Μαύρο

Το μαύρο δεν είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο χρώμα στο μπάνιο, αλλά κερδίζει δημοτικότητα. Αυτό το κλασικό χρώμα ταιριάζει με πολλά στυλ διακόσμησης και συνδυάζεται εύκολα με πολλά χρώματα. Αν δεν θέλετε ένα εντελώς μαύρο μπάνιο μπορείτε να προσθέσετε μερικές πινελιές όπως ένα έπιπλο νιπτήρα, φωτιστικά ή έναν τοίχο έμφασης.

Πράσινο

Το πράσινο είναι ένα πολύ χαλαρωτικό χρώμα και ίσως γι’ αυτό είναι τόσο δημοφιλές για ανακαινίσεις. Εάν θέλετε να το ενσωματώσετε στο μπάνιο, είναι μια εξαιρετική επιλογή, εκτός από το ότι έχει πολλές αποχρώσεις για να διαλέξετε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά στυλ διακόσμησης από αρτ ντεκό έως μινιμαλιστικά.

Άσπρο

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Το άσπρο είναι κλασικό και είναι το πιο δημοφιλές χρώμα για τα μπάνια: κάνει κάθε χώρο να φαίνεται μεγαλύτερο, ταιριάζει με διάφορα στυλ διακόσμησης και μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε χρώμα. Επιλέξτε ένα λευκό μπάνιο με πινελιές χαλκού, ορείχαλκου ή μαύρου και θα σας κάνει ευτυχισμένο χρόνο με το χρόνο.

Υλικά

Ξύλο

Το ξύλο επιστρέφει ξανά καθώς υπάρχει μια τεράστια τάση οικολογικής διακόσμησης για το 2021. Είναι διαχρονικό και δημιουργεί εύκολα μια αίσθηση σπα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυσικό ξύλο ή πλακάκια με σχέδιο ξύλου για να επιτύχετε αυτό το άνετο και ζεστό αποτέλεσμα. Οι ξύλινες ντουζιέρες και οι νεροχύτες είναι επίσης ιδανικοί.

Μάρμαρο

Το μάρμαρο είναι καθαρή πολυτέλεια, είναι διαχρονικό και φαίνεται πολύ κομψό. Διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις και φλέβες, οπότε εξαρτάται από εσάς τι να επιλέξετε. Εάν θέλετε μια πιο οικονομική λύση, προτιμήστε μαρμάρινα πλακάκια. Συνδυάστε μάρμαρο με φυσικό ξύλο και με μαύρα φωτιστικά για μια κομψή σύγχρονη εμφάνιση. Ποια Χρώματα θα Δείτε Παντού την Άνοιξη του 2021

Μωσαϊκό

Αν θέλετε σχέδιο ή μια πολύχρωμη εμφάνιση για το μπάνιο σας, το μωσαϊκό είναι τέλειο! Διατίθεται σε διάφορα χρώματα και με διάφορα μοτίβα, είτε επιλέξετε έναν τοίχο έμφασης, πάτωμα, πάγκους ή κάτι άλλο.

Μεταβατικά δάπεδα

Τα υβριδικά δάπεδα επιστρέφουν και μπορείτε να επιλέξετε ξύλο + πλακάκια, ξύλο + μάρμαρο, πέτρα + σκυρόδεμα και ούτω καθεξής. Αυτό είναι υπέροχο για όσους θέλουν μια εξαιρετική διακόσμηση που δεν υπάρχει παντού.

Επιτοίχια έπιπλα μπάνιου

Τα συνηθισμένα έπιπλα μπάνιου είναι πλέον ντεμοντέ για έναν λόγο: φαίνονται ογκώδη και καταλαμβάνουν χώρο στο δάπεδο. Επιλέξτε ένα επιτοίχιο έπιπλο νιπτήρα για να αποκτήσετε μια μοντέρνα εμφάνιση στο μπάνιο και να εξοικονομήσετε χώρο.

Μαύρος εξοπλισμός μπάνιου

Ο ορείχαλκος, ο χρυσός και ο χαλκός είναι διαχρονικά, αλλά ο μαύρος εξοπλισμός μπάνιου έχει κατακτήσει τον κόσμο και είναι εξαιρετικά δημοφιλή καθώς δίνει μια σύγχρονη όψη σε οποιοδήποτε χώρο. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε μια πολύ φρέσκια εμφάνιση στο μπάνιο σας.

πηγή φωτογραφιών: digsdigs

Δείτε επίσης 53 Βιομηχανικά Σχέδια Μπάνιου με Vintage ή Μινιμαλιστικό Στυλ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

5 Φοβεροί Τρόποι για να Αλλάξετε τις Γόβες σας

5 Φοβεροί Τρόποι για να Αλλάξετε τις Γόβες σας

16 Εναλλακτικές Χρήσεις για Στοματικό Διάλυμα

16 Εναλλακτικές Χρήσεις για Στοματικό Διάλυμα