Τα 4 φυτά που φέρνουν κακοτυχία στο σπίτι σύμφωνα με το Feng Shui

Σύμφωνα με το feng shui υπάρχουν φυτά που φέρνουν κακοτυχία μέσα στο σπίτι και καλό είναι να τα ξεφορτωθείς ή να τα βγάλεις εκτός σπιτιού. Τα φυτά στο σπίτι δεν είναι μόνο για διακόσμηση και καθαρισμό του αέρα όπως έχουμε δει σε παλιότερα άρθρα. Μερικές φορές, η παρουσία ορισμένων φυτών μπορεί να επηρεάσει την ενέργεια και την τύχη του χώρου σας. Ενώ πολλά φυτά φέρνουν ευημερία και θετική ενέργεια, υπάρχουν και αυτά που θεωρούνται ότι φέρνουν κακοτυχία. Παρακάτω θα σου δείξω ποια είναι αυτά τα φυτά τα οποία σύμφωνα με την παράδοση του Φενγκ Σούι, θα πρέπει να αποφεύγετε.

Διάβασε επίσης Φενγκ Σούι: 5 φυτά που θα φέρουν χρήμα και πλούτο στο σπίτι σου – Μην τα βάζεις στο πάτωμα! Η Θέση και η φροντίδα τους παίζει σημαντικό ρόλο

1. Κάκτος – Φυτά που φέρνουν κακοτυχία

Οι κάκτοι είναι αγαπημένοι πολλών αφού δεν ξεραίνονται εύκολα, και δεν θέλουν πολλά πολλά στην συντήρησή τους. Τα αγκάθια των κάκτων όμως θεωρούνται ότι προσελκύουν αρνητική ενέργεια και γρουσουζιά. Είναι καλύτερο να αποφεύγετε την τοποθέτησή τους μέσα στο σπίτι και ιδιαίτερα σε χώρους όπως το υπνοδωμάτιο και το καθιστικό.

2. Βουκαμβίλια – Φυτά που φέρνουν κακοτυχία

Η βουκαμβίλια είναι ένα πανέμορφο φυτά και υπέροχα χρωματιστά φύλλα. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το feng shui, μπορεί να φέρει κακοτυχία και δυστυχία σε όσους μένουν στο σπίτι. Καλό είναι να την κρατάτε σε εξωτερικούς χώρους ή να την αντικαταστήσετε με ένα άλλο φυτό.

Διάβασε επίσης Ποιος δεν αγαπάει την Βουκαμβίλια; Το υπέροχο αναρριχητικό φυτό που θα κάνει παράδεισο τον κήπο σας

Related Post

3. Κισσός – Φυτά που φέρνουν κακοτυχία

Ο κισσός βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων όταν θέλει κάποιος να βάλει πράσινο στον κήπο ή το μπαλκόνι αλλά μεταξύ μας θεωρείται ότι φέρνει κακή τύχη, ειδικά όταν αναπτύσσεται μέσα στο σπίτι. Η παράδοση λέει ότι ο κισσός μπορεί να προσελκύσει ασθένειες και αρνητική ενέργεια. Προτιμήστε να τον έχετε σε εξωτερικούς χώρους.

4. Μονστέρα – Φυτά που φέρνουν κακοτυχία

Η μονστέρα με τα μεγάλα, τρυπητά φύλλα της είναι αρκετά δημοφιλής ως διακοσμητικό φυτό εσωτερικού χώρου. Η παρουσία της όμως μέσα στο σπίτι μπορεί να φέρει γρουσουζιά. Εάν έχετε μονστέρα στο σπίτι σας, ίσως είναι καιρός να την αντικαταστήσετε με ένα φυτό που φέρνει καλή τύχη, όπως η φτέρη ή η αλόη.

Διάβασε επίσης 9 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που Μειώνουν τη Σκόνη και τα Αιωρούμενα Σωματίδια

Συμπέρασμα

Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις που να υποστηρίζουν αυτές τις πεποιθήσεις σχετικά με την καλοτυχία ή την κακοτυχία, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν στο Feng Shui και το ακολουθούν πιστά θεωρώντας ότι έχει αποτέλεσμα σε ότι αφορά την θετικά ενέργια. Εάν έχετε κάποιο από τα παραπάνω φυτά και παρατηρείτε κακή τύχη ή αρνητική ενέργεια, ίσως αξίζει να τα απομακρύνετε για να δείτε αν η κατάσταση βελτιωθεί. Στο κάτω – κάτω, η αλλαγή μπορεί να φέρει καινούργιες, θετικές εμπειρίες.

Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!
toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Recent Posts

Σπιτικό Λάδι Μέντας που θα σώσει τα μαλλιά σας και θα τα κάνει να μεγαλώνουν σαν τρελά

Αν ψάχνετε έναν φυσικό τρόπο για να ενισχύσετε την ανάπτυξη των μαλλιών σας, το λάδι… Read More

30 Ιουνίου, 2024

7 Τρόποι με τους Οποίους Οργανώνετε Λάθος το Σπίτι σας, Σύμφωνα με τους Ειδικούς

Η οργάνωση του σπιτιού μπορεί να είναι μια πρόκληση. Είτε προσπαθείτε να οργανώσετε έναν μικρότερο… Read More

30 Ιουνίου, 2024

5 Φαγητά που Δεν Πρέπει να Μαγειρεύετε σε Γουόκ

Αν και τα γουόκ χρησιμοποιούνται περίφημα για το τηγάνισμα, ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι ορισμένα… Read More

30 Ιουνίου, 2024

9 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Αποθηκεύετε σε Πλαστικά Κουτιά

Τα πλαστικά κουτιά μπορεί να φαίνονται σαν ο τέλειος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα περισσότερα… Read More

28 Ιουνίου, 2024

8 Τρόποι για να Αφαιρέσετε το Μακιγιάζ Όταν Δεν Έχετε Ντεμακιγιάζ

Αν βρεθείτε σε δύσκολη θέση να μην έχετε ντεμακιγιάζ, υπάρχουν απλές εναλλακτικές φυσικές λύσεις αντί… Read More

28 Ιουνίου, 2024

Μουχλιασμένα φρούτα, λαχανικά και ζουμιά στο ψυγείο: Πώς να καθαρίσεις και να απολυμάνεις

Είναι συχνό φαινόμενο κάποιες φορές να μουχλιάζουν μέσα στο ψυγείο κάποια φρούτα ή λαχανικά και… Read More

28 Ιουνίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα