8 Τρόποι για να Αφαιρέσετε το Μακιγιάζ Όταν Δεν Έχετε Ντεμακιγιάζ

Αν βρεθείτε σε δύσκολη θέση να μην έχετε ντεμακιγιάζ, υπάρχουν απλές εναλλακτικές φυσικές λύσεις αντί των εμπορικών προϊόντων που λειτουργούν άψογα. 10 Έξυπνα Κόλπα Μακιγιάζ για να Λάμπετε Συνέχεια

φωτογραφία: Liudmila Chernetska/Getty Images

Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο εκτός της μαγειρικής λειτουργεί και ως ντεμακιγιάζ. Είναι ένας υπέροχος, εύκολος τρόπος να αφαιρέσετε το μακιγιάζ των ματιών. Βρέξτε ένα βαμβάκι πρώτα με λίγο νερό και μετά προσθέτω μια γενναιόδωρη ποσότητα ελαιόλαδου. Στη συνέχεια, περάστε το πάνω από την περιοχή των ματιών για να αφαιρέσετε αμέσως το μακιγιάζ, συμπεριλαμβανομένης της μάσκαρα, αστραπιαία.

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρυδας διαλύει τη βρωμιά και το μακιγιάζ στο δέρμα. Είναι καλύτερο για άτομα με ξηρό δέρμα έναντι λιπαρού ή με τάση ακμής και θα πρέπει να φροντίσετε να το ξεπλύνετε εντελώς.

Έλαιο τζοτζόμπα

Ένα άλλο λάδι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το ντεμακιγιάζ είναι το έλαιο τζοτζόμπα, το οποίο διαλύει αποτελεσματικά το μακιγιάζ, τη βρωμιά και τις ακαθαρσίες χωρίς να αφαιρεί το δέρμα από τα φυσικά του έλαια.

Το έλαιο τζοτζόμπα μοιάζει πολύ με το φυσικό σμήγμα που παράγεται από το δέρμα, καθιστώντας το μη φαγεσωρογόνο. Είναι απίθανο να φράξει τους πόρους ή να συμβάλει σε εξάρσεις ακμής, καθιστώντας το κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των λιπαρών και επιρρεπών σε ακμή.

Λάδι & πρέζα μαγειρικής σόδας

Εάν έχετε ένα μέικ-απ με βάση τη σιλικόνη, μπορείτε να αναμίξετε οποιοδήποτε λάδι με μια μικρή πρέζα μαγειρική σόδα. Θα αφαιρέσει περισσότερα υπολείμματα από τη σιλικόνη. Ωστόσο δεν συνιστατι η χρήση μαγειρικής σόδας γύρω από τα μάτια αλλα μόνο για το υπόλοιπο πρόσωπο. Το έλαιο τζοτζόμπα, το λάδι καρύδας ή το ελαιόλαδο μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Δείτε ακόμη 10 Συμβουλές από Μακιγιέρ Διασημοτήτων

Related Post

Μικκυλιακό νερό

Εάν έχετε μικκυλιακό νερο, έχετε μια εξαιρετική και εξαιρετικά αποτελεσματική εναλλακτική λύση για ντεμακιγιάζ. Μαζεύει τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ, λιπαρότητας ή βρωμιάς που έχουν μείνει στο δέρμα.

Αλόη βέρα

Για ένα καταπραϋντικό και απαλό DIY ντεμακιγιάζ, προτιμηστε αλόη βέρα. Κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα, κάνει εκπληκτικά καλή δουλειά στην αφαιρεση του ελαφρού, μη αδιάβροχου μακιγιάζ.

Απλώς εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα τζελ αλόης βέρα σε ένα βαμβάκι ή στις άκρες των δακτύλων σας και κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπό σας για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ. Ξέπλυνε με νερό μετά. Αν και μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματικό στο αδιάβροχο μακιγιάζ όσο άλλες επιλογές, είναι εξαιρετικό για ελαφρύ ντεμακιγιάζ και αφήνει το δέρμα ανανεωμένο.

Αμαμελίδα

Η αμαμελίδα είναι μια άλλη άμεσα διαθέσιμη επιλογή. Είναι ένα στυπτικό συστατικό, καθιστώντας το πιο κατάλληλο για όσους έχουν λιπαρό δέρμα.

Αλεύρι βρώμης, νερό και μέλι

Για ένα απαλό scrub που λειτουργεί ως DIY ντεμακιγιάζ, ιδιαίτερα για λιπαρό δέρμα. Αναμείξτε ¼ φλιτζάνι νερό με ¼ φλιτζάνι αλεύρι, στη συνέχεια προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και ανακατέψτε σε μια κρεμώδη σύσταση. Εφαρμόστε αυτή τη μάσκα για έως και 10 λεπτά. Όταν ξεπλυθείτε, κάντε μασάζ στο δέρμα σας με αυτό πολύ καλά και έτσι μικρά σωματίδια βρώμης θα λειτουργήσουν ως απολέπιση. Το μέλι έχει αντιφλεγμονώδη δράση στο δέρμα και αποφράσσει τους πόρους του δέρματος .

Δείτε επίσης 8 Λάθη Μακιγιάζ που Χαλάνε την Εμφάνισή σας

Φώτο cookie_studio

Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

Σπιτικό Λάδι Μέντας που θα σώσει τα μαλλιά σας και θα τα κάνει να μεγαλώνουν σαν τρελά

Αν ψάχνετε έναν φυσικό τρόπο για να ενισχύσετε την ανάπτυξη των μαλλιών σας, το λάδι… Read More

30 Ιουνίου, 2024

7 Τρόποι με τους Οποίους Οργανώνετε Λάθος το Σπίτι σας, Σύμφωνα με τους Ειδικούς

Η οργάνωση του σπιτιού μπορεί να είναι μια πρόκληση. Είτε προσπαθείτε να οργανώσετε έναν μικρότερο… Read More

30 Ιουνίου, 2024

5 Φαγητά που Δεν Πρέπει να Μαγειρεύετε σε Γουόκ

Αν και τα γουόκ χρησιμοποιούνται περίφημα για το τηγάνισμα, ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι ορισμένα… Read More

30 Ιουνίου, 2024

9 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Αποθηκεύετε σε Πλαστικά Κουτιά

Τα πλαστικά κουτιά μπορεί να φαίνονται σαν ο τέλειος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα περισσότερα… Read More

28 Ιουνίου, 2024

Μουχλιασμένα φρούτα, λαχανικά και ζουμιά στο ψυγείο: Πώς να καθαρίσεις και να απολυμάνεις

Είναι συχνό φαινόμενο κάποιες φορές να μουχλιάζουν μέσα στο ψυγείο κάποια φρούτα ή λαχανικά και… Read More

28 Ιουνίου, 2024

Η μελιτζάνα στα Καλύτερα της: Ψητές μελιτζάνες στο Air fryer με σκορδάτη σάλτσα. Θα αναστενάξεις

Οι μελιτζάνες είναι από τα πιο θρεπτικά λαχανικά και υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαγειρευτούν ακόμα… Read More

28 Ιουνίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα