in , ,

Πώς να Φορτίσετε την Μπαταρία του Τηλεφώνου σας πιο Γρήγορα όταν Βιάζεστε

γρήγορη φόρτιση τηλεφώνου,φόρτιση μπαταρίας κινητού,συμβουλές,κόλπα,χρήσιμα,
Πώς να Φορτίσετε την Μπαταρία του Τηλεφώνου σας πιο Γρήγορα όταν Βιάζεστε

Τα κινητά τηλεφωνά έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Τα κοινωνικά δίκτυα, τα email, οι βιντεοδιασκέψεις είναι όλα στοιχεία στα οποία έχουμε πρόσβαση χάρη σε αυτήν τη συσκευή. Περιμένατε ποτέ μια σημαντική κλήση και θέλετε να φορτίσετε γρήγορα το τηλέφωνό σας; Μάθετε πώς να το κάνετε όταν βιάζεστε. Κινητό Τηλέφωνο: Υπάρχουν Σημεία που αδειάζουν την μπαταρία του γι’αυτό μην τα τοποθετείτε εκεί

Πώς να Φορτίσετε την Μπαταρία του Τηλεφώνου σας πιο Γρήγορα όταν Βιάζεστε

Πώς να φορτίσετε το κινητό τηλέφωνό σας πιο γρήγορα

Αποφύγετε τη χρήση του τηλεφώνου κατά τη φόρτιση

Αυτή είναι μια συνήθεια που κάνει τη συσκευή σας να καθυστερεί να φορτίσει. Επομένως, για να επιταχύνετε τη διαδικασία φόρτισης, θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση της συσκευής σας για να τη φορτίσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Βάλτε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία αεροπλάνου για να το φορτίσετε γρήγορα

Εάν βιάζεστε και πρέπει να χρησιμοποιήσετε γρήγορα το τηλέφωνό σας, ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης. Αυτή η δυνατότητα σας βοηθά να χρησιμοποιείτε λιγότερη μπαταρία και να εξοικονομείτε πολύ χρόνο φόρτισης του τηλεφώνου σας. Μπορείτε επίσης να το απενεργοποιήσετε για να εξοικονομήσετε μία ώρα στη φόρτιση.

Δείτε ακόμη Πως να Αφαιρέσετε τις Γρατσουνιές στην Οθόνη του Τηλεφώνου σας με Οδοντόκρεμα

Κλείστε εφαρμογές και λειτουργίες κατά τη φόρτιση

Για να φορτίσετε γρήγορα το τηλέφωνό σας, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την μπαταρία. Ωστόσο, οι εγκατεστημένες εφαρμογές και διάφορες λειτουργίες καταναλώνουν πολλή ενέργεια και μπορούν να επιβραδύνουν σημαντικά τον χρόνο φόρτωσης. Επομένως, η σωστή απόφαση είναι να απενεργοποιήσετε όλες τις ανοιχτές εφαρμογές καθώς και τις συνδέσεις Bluetooth, Wi-Fi και 4G. Συνιστάται επίσης να απενεργοποιήσετε όλες τις περιττές λειτουργίες όταν το τηλέφωνό σας είναι ενεργοποιημένο κατά τη φόρτιση.

Φορτίζετε το τηλέφωνό σας την κατάλληλη στιγμή

Για να φορτίσετε γρήγορα το τηλέφωνό σας, δεν πρέπει να περιμένετε έως ότου το επίπεδο της μπαταρίας πλησιάσει το 0%. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου, οι διάδοχοι των μπαταριών νικελίου, πρέπει να φορτίζονται στο 50% για να αποφευχθεί βλάβη. Για το λόγο αυτό, συνιστάται να διατηρείτε το τηλέφωνο ενεργοποιημένο στη μέση του κύκλου φόρτισης και να μην αφήνετε το επίπεδο της μπαταρίας να πέσει κάτω από το 20% ή πάνω από το 80%. Επομένως, πρέπει να φορτίσετε το τηλέφωνό σας μόλις πέσει η στάθμη της μπαταρίας χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να απενεργοποιηθεί.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αποφύγετε τη γρήγορη φόρτιση και την ασύρματη φόρτιση του τηλεφώνου σας

Ενώ αυτή η λειτουργία τροφοδοσίας δεν αποτελεί κίνδυνο για το τηλέφωνο ή την μπαταρία του, η ασύρματη φόρτιση καταναλώνει περισσότερη ενέργεια. Αυτό αυξάνει σημαντικά τον χρόνο φόρτωσης. Οι γρήγοροι φορτιστές μπορούν να μειώσουν τον χρόνο φόρτισης, αλλά μπορούν να βλάψουν το τηλέφωνό σας εάν χρησιμοποιούνται τακτικά.

Χρησιμοποιήστε τον σωστό φορτιστή για το τηλέφωνό σας

Τα νέα κινητά τηλέφωνα χαρακτηρίζονται από βελτιωμένη απόδοση φόρτισης. Ωστόσο, καλό είναι να έχετε τον σωστό φορτιστή. Εάν διαθέτετε τηλέφωνο Apple, συνιστάται να επιλέξετε φορτιστές με πιστοποίηση MFI, τους οποίους μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα ή από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο. Για τηλέφωνα Android, ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξετε επώνυμους γενικούς φορτιστές USB-C και όχι απομιμήσεις. Για να μειώσετε τον χρόνο φόρτισης, συνδέστε το τηλέφωνό σας σε πρίζα αντί για υπολογιστή, καθώς αυτή η μέθοδος φόρτισης διαρκεί περισσότερο.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Το Τηλέφωνό σας Δεν Φορτίζει Σωστά; Δοκιμάστε Αυτό το Κόλπο και Δείτε τη Διαφορά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με τη Λακ Μαλλιών που θα Εκπλαγείτε

Χρήσεις της Λακ που θα σας λύσουν καθημερινά πρόβληματα

Το Τσάι θα κάνει θαύματα στα φυτά σας που έχουν κίντρινα φύλλα

Το Τσάι θα κάνει θαύματα στα φυτά σας που έχουν κίντρινα φύλλα