in , , ,

Κινητό Τηλέφωνο: Υπάρχουν Σημεία που αδειάζουν την μπαταρία του γι’αυτό μην τα τοποθετείτε εκεί

Κινητό Τηλέφωνο: Υπάρχουν Σημεία που αδειάζουν την μπαταρία του γι'αυτό μην τα τοποθετείτε εκεί
Κινητό Τηλέφωνο: Υπάρχουν Σημεία που αδειάζουν την μπαταρία του γι'αυτό μην τα τοποθετείτε εκεί

Κανείς δεν μπορεί πλέον να ζήσει χωρίς κινητά τηλέφωνα. Ωστόσο, δεν πρέπει ποτέ να το αφήνετε σε αυτή τη θέση γιατί η μπαταρία θα αδειάσει εντελώς και το τηλέφωνό σας θα καταστραφεί. Το Τηλέφωνό σας Δεν Φορτίζει Σωστά; Δοκιμάστε Αυτό το Κόλπο και Δείτε τη Διαφορά

Κινητό Τηλέφωνο: ΜΗΝ το Αφήνετε Ποτέ σε Αυτή τη Θέση Γιατί θα Αδειάσει η Μπαταρία

Μόλις αγοράσατε ένα νέο κινητό τηλέφωνο και, μετά από μερικούς μήνες χρήσης, η μπαταρία δεν μπορεί να φορτίσει άλλο. Στην πραγματικότητα, δεν είναι ελάττωμα της συσκευής, αλλά μάλλον λάθος χειρισμός που κάνετε καθημερινά και που μπορεί να επηρεάσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας.

Λόγω υπερβολικής χρήσης, οι μπαταρίες των κινητών τελευταίας γενιάς διαρκούν το πολύ 24 ώρες. Γιατί συμβαίνει αυτό?

Τα κινητά τηλέφωνα είναι σαν τους ανθρώπους. Μπορεί να υποφέρουν από αλλαγές στο περιβάλλον. Με άλλα λόγια, μπορούν να επηρεαστούν από τη ζέστη, το κρύο και άλλες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Επιπλέον, η μπαταρία λιθίου μπορεί να πάθει βλάβη από τις υπερβολικές θερμοκρασίες.

Δείτε ακόμη Γιατί Δεν Πρέπει να Φορτίζετε το Κινητό Τηλέφωνο Δίπλα στο Κεφάλι σας

Μην αφήνετε λοιπόν ποτέ το smartphone σας στο ταμπλό του αυτοκινήτου σε άμεσο ηλιακό φως. Μην το βάζετε ούτε στην τσέπη σας. Αν πάτε για σκι, οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν επίσης να βλάψουν την μπαταρία.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Είναι πιθανό, πάνω από μια συγκεκριμένη θερμοκρασία, η οθόνη αφής της συσκευής να σταματήσει να λειτουργεί. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να καταλήξετε με ένα κατεστραμμένο τηλέφωνο.

Για να προστατεύσετε το τηλέφωνό σας από αλλαγές θερμοκρασίας, χρησιμοποιήστε θερμικά καλύμματα. Για να διατηρήσετε την υγεία της μπαταρίας, οι ειδικοί συνιστούν να απενεργοποιείτε εντελώς το τηλέφωνο όταν βρίσκεστε στο βουνό ή δίπλα στη θάλασσα, ειδικά εάν οι θερμοκρασίες είναι γύρω στους 0 βαθμούς ή πάνω από 33 βαθμούς. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την μπαταρία.

Ένα τελευταίο λάθος που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ: να αφήστε το τηλέφωνό σας στο ρεύμα όλη τη νύχτα για να επαναφορτίσετε την μπαταρία. Ακόμα κι αν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη, θα αποφορτιστεί πολύ γρήγορα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

πηγή φωτογραφίας / φώτο

Δείτε επίσης 10 μέρη που απαγορεύεται να τοποθετούμε το κινητό μας τηλέφωνο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ποιος είπε ότι το ταβάνι πρέπει να είναι λευκό; 56 τολμηρές ιδέες για βάψιμο ταβανιού

Ποιος είπε ότι το ταβάνι πρέπει να είναι λευκό; 56 τολμηρές ιδέες για βάψιμο ταβανιού

Μεταξένια Απαλά Μαλλιά με Μάσκα Μπανάνας

Μεταξένια Απαλά Μαλλιά με Μάσκα Μπανάνας