in , , ,

Για Μεγάλες Πτήσεις με Αεροπλάνο, Βάλτε μια Μπάλα Τένις στις Χειραποσκευές σας

μπάλα τένις,αεροπορικό ταξίδι,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,
Για Μεγάλες Πτήσεις με Αεροπλάνο, Βάλτε μια Μπάλα Τένις στις Χειραποσκευές σας

Όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, συνήθως βάζετε κάτι να διαβάσετε και μικρά σνακ στη χειραποσκευή σας. Ωστόσο, ένα ακόμη πράγμα θα είναι πολύ χρήσιμο. Μια μπάλα του τένις είναι τέλεια για μεγάλες πτήσεις. Γιατί χρειάζεται; Η εξήγηση είναι αρκετά απλή. Γιατί Δεν Πρέπει Ποτέ να Βγάζετε τα Παπούτσια σας στο Αεροπλάνο

Για Μεγάλες Πτήσεις με Αεροπλάνο, Βάλτε μια Μπάλα Τένις στις Χειραποσκευές σας

Πολλοί άνθρωποι τρομοκρατούνται από την προοπτική να περάσουν αρκετές ώρες σε καθιστή θέση σε ένα αεροπλάνο. Τότε μπορείτε να πάθετε μυϊκό πόνο και ορισμένα μέρη του σώματος να μουδιάσουν. Πώς μπορείτε λοιπόν να επιβιώσετε από μια μεγάλη πτήση και να μην καταπονήσετε του σώμα σας;

Δείτε ακόμη 9 Περίεργα Πράγματα που Κάνει το Ταξίδι με Αεροπλάνο στο Σώμα

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι μια μπάλα του τένις. Μπορείτε να τη μεταφέρετε εύκολα σε αεροπλάνο και είναι αρκετά μικρή ώστε να χωράει στις χειραποσκευές σας. Κατά τη διάρκεια μιας πτήσης με αεροπλάνο, θα τη μετατρέψετε εύκολα σε ένα απαράμιλλο μασάζ που θα τονώσει την κυκλοφορία και θα μειώσει τον μυϊκό πόνο. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τους μυϊκούς σπασμούς και θα σας κάνει να νιώσετε χαλαροί και ανανεωμένοι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια μπάλα του τένις σε ένα αεροπλάνο

Όλα εξαρτώνται από το ποια μέρη των μυών πρέπει να χαλαρώσουν.

  • Καρποί: πάρτε την μπάλα στην παλάμη του χεριού σας και ξεκινήστε απλά να την περιστρέφετε. Τότε θα νιώσετε τον καρπό σας να σταματά να μουδιάζει.
  • Πόδια: βγάλτε τα παπούτσια σας και τοποθετήστε την μπάλα κάτω από το πέλμα του ποδιού σας. Στη συνέχεια, σύρετε το πόδι σας μπρος-πίσω πάνω στην μπάλα. Θα νιώσετε αμέσως ανακούφιση. Εάν αισθάνεστε άβολα χωρίς παπούτσια, μπορείτε επίσης να κάνετε το μασάζ με παπούτσια.
  • Μηροί: οι πονεμένοι μηροί δεν είναι ευχάριστοι. Πιάστε μια μπάλα στα χέρια σας και μετακινήστε την από τα γόνατα προς τα πάνω.
  • Γάμπες: μπορεί επίσης να μουδιάσουν από το συνεχές κάθισμα. Επομένως, κάντε τις ένα γρήγορο μασάζ. Κυλήστε την μπάλα από τους αστραγάλους μέχρι τα γόνατα.
  • Πλάτη: ένας έντονος πόνος στην πλάτη και στους ώμους είναι ικανός να σας χαλάσει την απόλαυση. Βάλτε την μπάλα ανάμεσα στην πλάτη σας και την πλάτη του καθίσματος. Στη συνέχεια, αρχίστε να κινείστε απαλά από πλευρά σε πλευρά.

πηγή φωτογραφίας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης Οι Αεροσυνοδοί Αποκαλύπτουν 10 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Φοράτε στο Αεροπλάνο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 8

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Μάθετε στο Παιδί σας να Ζωγραφίζει Ζώα με το Σχήμα των Χεριών του

Πώς να Μάθετε στο Παιδί σας να Ζωγραφίζει Ζώα με το Σχήμα των Χεριών του

διακόσμηση κουζίνας,συμβουλές διακοσμητών,ιδέες διακόσμησης κουζίνας,διακόσμηση,

10 Πράγματα που Δεν θα Είχαν Ποτέ στην Κουζίνα τους οι Διακοσμητές