in , , ,

10 Πράγματα που Δεν θα Είχαν Ποτέ στην Κουζίνα τους οι Διακοσμητές

διακόσμηση κουζίνας,συμβουλές διακοσμητών,ιδέες διακόσμησης κουζίνας,διακόσμηση,
διακόσμηση κουζίνας,συμβουλές διακοσμητών,ιδέες διακόσμησης κουζίνας,διακόσμηση,

Οι διακοσμητές αποκαλύπτουν 10 πράγματα που δεν θα είχαν ποτέ στην κουζίνα τους γιατί φαίνονται κακόγουστα και δεν είναι λειτουργικά. 5 Τάσεις Διακόσμησης Κουζίνας για το 2024 και 50 Ιδέες

Οι μη πρακτικοί πάγκοι δεν είναι ευέλικτοι μακροπρόθεσμα.

chuckcollier/Getty Images

Εάν ανακαινίζετε την κουζίνα σας, επιλέξετε πάγκους που είναι ουδέτεροι και συμβατικοί για τα περισσότερα διακοσμητικά στυλ.

Αν και είναι δελεαστικό να σχεδιάζετε τον χώρο σας ώστε να ταιριάζει με τις τρέχουσες τάσεις, η χρήση ουδέτερων πάγκων, θα σας δώσει την ευελιξία να αλλάξετε τη διακόσμησή σας στο μέλλον.

Αποφύγετε υλικά όπως πάγκο κρεοπωλείου, ξύλο, σκυρόδεμα και πλακάκια επειδή έχουν μια μοντέρνα, ξεχωριστή εμφάνιση και μπορεί να απαιτούν ειδική συντήρηση. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε αυτά τα υλικά σε ένα μέρος της κουζίνας σας, όπως σε έναν ξεχωριστό χώρο μπαρ, για να σας δώσουν την εμφάνιση που θέλετε χωρίς να δεσμεύεστε 100% στην τάση.

Τα φυτά γίνονται πολύ βρώμικα στην κουζίνα.

New Africa/Shutterstock

Τα φυτά είναι μια όμορφη προσθήκη στη διακόσμηση της κουζίνας, αλλά μαζεύουν σκόνη και μπορούν να καλυφθούν από στρώματα μαγειρικού λίπους που είναι δύσκολο να καθαριστούν. Τα ψεύτικα φυτά μπορεί επίσης να παγιδεύουν τις μυρωδιές του εάν δεν καθαρίζονται τακτικά και τα φυσικά φυτά είναι ευαίσθητα στη μούχλα, την ερυσίβη και τα παράσιτα.

Αν όμως σας αρέσει πραγματικά η όψη του πράσινου, επιλέξτε ψεύτικα φυτά και τοποθετήστε τα πιο μακριά από την κουζίνα για να αποφύγετε τη συσσώρευση λίπους. Ή, βάλτε φρέσκα βότανα για μια όμορφη, νόστιμη διακόσμηση που θα χρησιμοποιείτε τακτικά σε συνταγές και δεν θα χρειαστεί να καθαρίσετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πολλά laminate ντουλάπια δεν αντέχουν λίγο νερό.

Alphotographic/Getty Images

Τα προκατασκευασμένα ντουλάπια laminate είναι μια δημοφιλής επιλογή για κατασκευαστές επειδή είναι εύκολο να εγκατασταθούν και πολύ οικονομικά. Ωστόσο, αν πέσει νερό πάνω τους μπορεί να εισχωρήσει στις ραφές και να προκαλέσει τη διόγκωση της μοριοσανίδας και τη δημιουργία φυσαλίδων στην επιφάνεια του laminate.

Εάν το επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας, πάντα να επιλέγετε ξύλινα ντουλάπια. Είναι πιο ανθεκτικά, μπορούν να έχουν ένα πολυτελές φινίρισμα και μπορούν να βαφτούν αν το γούστο σας αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Τα ταιριαστά σετ πιάτων στερούνται προσωπικότητας.

Tracy ben/Shutterstock

Τα ταιριαστά σετ πιάτων μπορεί να φαίνονται βαρετά και συχνά δεν έχουν προσωπικότητα. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας επιλέγοντας μεμονωμένα κομμάτια με ταιριαστά ή συμπληρωματικά χρώματα, μοτίβα και στυλ.

Τα λινά τραπεζομάντιλα και τα σουπλά μπορούν επίσης να φέρουν την προσωπικότητά σας στην κουζίνα και να δώσουν μια αίσθηση διακοσμητή.

Οι βαριές κουρτίνες θα εγκλωβίσουν τις μυρωδιές του μαγειρέματος.

onurdongel/Getty Images

Οι χοντρές, πολυτελείς κουρτίνες είναι καλύτερα να μείνουν έξω από την κουζίνα, ώστε να αποφεύγουν τα λίπη και τις οσμές μαγειρέματος.

Τα βαμβακερά και λινά υφάσματα, από τα οποία κατασκευάζονται πολλές κουρτίνες, ξεθωριάζουν γρήγορα στο άμεσο ηλιακό φως και πρέπει να πλένονται τακτικά. Οι χοντρές κουρτίνες βαραίνουν επίσης οπτικά έναν χώρο και δεν ταιριάζουν σε μια ενεργητική ζώνη εργασίας όπως μια κουζίνα.

Τοποθετήστε στα παράθυρα της κουζίνας διαφανείς κουρτίνες από πολυεστέρα, ξύλινα στόρια, παντζούρια ή ρολά για προστασία της ιδιωτικής ζωής και λίγη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Αυτές οι κουρτίνες έχουν καθαρές γραμμές και θα κρατήσουν την κουζίνα σας φωτεινή και λειτουργική.

Δείτε ακόμη 12 Δημοφιλείς Τάσεις Διακόσμησης Κουζίνα Που θα Εξαφανιστούν το 2024 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Οι νεροχύτες άνω πάγκου δεν είναι η καλύτερη μου επιλογή.

brizmaker/Getty Images

Οι νεροχύτες που τοποθετούνται στο επάνω μέρος του πάγκου είναι συνήθως η πιο οικονομικοί επιλογή και είναι εύκολο να τοποθετηθούν. Ωστόσο, η βρωμιά μπορεί εύκολα να συσσωρευτεί κατά μήκος της ραφής μεταξύ του νεροχύτη και του πάγκου.

Οι χωστοί νεροχύτες σας επιτρέπουν να σκουπίζετε το νερό και τα υπολείμματα απευθείας από τον πάγκο και να έχετε πιο μοντέρνα σχεδίαση.

Ο εξοπλισμός ντουλαπιών του κατασκευαστή.

Bogdan Sonjachnyj/Shutterstock

Η τρέχουσα τάση των κατασκευαστών ντουλαπιών για ασημένιες λαβες και πόμολα στερείται προσωπικότητας και μπορεί να κάνει ακόμη και μια πολυτελή κουζίνα να αισθάνεται ανυπόφορη.

Σκεφτείτε τα στοιχεία του σπιτιού σας που σας ενθουσιάζουν και ενσωματώστε αυτό το στοιχείο σχεδίασης στον εξοπλισμό ντουλαπιών της κουζίνας σας. Για παράδειγμα, αν η διακοσμητική σας αισθητική είναι μοντέρνα vintage, χρησιμοποιήστε μοντέρνα ντουλάπια και εγκαταστήστε παιχνιδιάρικο χρυσό vintage εξοπλισμό.

Τα ανοιχτά ράφια στην κουζίνα διατηρούνται δύσκολα καθαρά.

David Papazian/Shutterstock

Τα ανοιχτά ράφια είναι ένας όμορφος τρόπος για να εμφανίσετε γυάλινα σκεύη, αλλά η συσσώρευση σκόνης και λίπους σε εκτεθειμένα αντικείμενα απαιτεί συχνό καθαρισμό. Επιπλέον, η ορατή ακαταστασία μπορεί να δημιουργήσει έναν οπτικά χαοτικό, ακατάστατο χώρο.

Επιλέξτε ντουλάπια με διαφανές γυαλί για να διατηρείτε τα ανοιχτά ράφια χωρίς τον κίνδυνο σκονισμένων γυαλικών. Εάν πρέπει να ακολουθήσετε την ελαφριά, ευάερη εμφάνιση των ανοιχτών ραφιών, χρησιμοποιείστε τα με φειδώ και να εμφανίζετε αντικείμενα που καθαρίζονται και οργανώνονται εύκολα.

Μην επιλέγετε ντουλάπια και συρτάρια που δεν κλείνουν απαλά.

Hendrickson Photography/Shutterstock

Πολλά παραδοσιακά ντουλάπια στερούνται την τεχνολογία απόσβεσης που εμποδίζει τις πόρτες και τα συρτάρια να κλείσουν δυνατά. Το κλείσιμο των ντουλαπιών μπορεί να επιταχύνει τη φθορά σε μεντεσέδες ή ράγες.

Τα ντουλάπια και τα συρτάρια με μαλακό κλείσιμο παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του υλικού και προσθέτουν ένα στοιχείο πολυτέλειας στην κουζίνας σας χωρίς να ξοδέψετε χρήματα.

Συρτάρια και ντουλάπια χωρίς ράφια είναι μια αναποτελεσματική χρήση χώρου.

Prostock-studio/Shutterstock

Τα προκατασκευασμένα ντουλάπια, ειδικά τα κάτω ντουλάπια, είναι συνήθως μεγάλοι κενοί χώροι χωρίς μεγάλη λειτουργικότητα για την οργάνωση των αντικειμένων σας. Αν και μπορεί να κοστίζουν λιγότερο εκ των προτέρων, πιθανότατα θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε διοργανωτές και να αγοράσετε ράφια για να μεγιστοποιήσετε τον αποθηκευτικό χώρο.

Σε μια μοντέρνα κουζίνα, προτιμήστε μεγάλα συρτάρια ή ντουλάπια με πτυσσόμενα ράφια. Έξυπνες λύσεις αποθήκευσης, όπως κάθετα συρτάρια σκευών και σχάρες για σανίδες κοπής είναι επίσης εξαιρετικοί τρόποι για να διατηρήσετε τους πάγκους σας χωρίς ακαταστασία και την κουζίνα σας οργανωμένη.

Δείτε επίσης 9 Αποχρώσεις που Πρέπει να Χρησιμοποιήσετε στην Κουζίνα σας Φέτος Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.9 / 5. Αξιολογήσεις: 32

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μπάλα τένις,αεροπορικό ταξίδι,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,

Για Μεγάλες Πτήσεις με Αεροπλάνο, Βάλτε μια Μπάλα Τένις στις Χειραποσκευές σας

Κάνε το τραπεζάκι του σαλονιού σου να ξεχωρίζει: 27 όμορφες προτάσεις για να το διακοσμήσεις