in , , , , ,

10 Στερεότυπα Διακόσμησης Σπιτιού που Πρέπει Καλύτερα Να Τα “αφήσετε στην άκρη”

στερεότυπα διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση,
στερεότυπα διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση,

Όταν διακοσμείτε τα δωμάτιά σας, ο ευκολότερος δρόμος είναι να επιλέξετε όλα τα έπιπλα από μια συλλογή. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάζουν οι καρέκλες, το τραπέζι και η συρταριέρα. Η τήρηση αυτής της αρχής είναι εύκολη, αλλά υπάρχουν ορισμένα στερεότυπα διακόσμησης που πρέπει να ξεχάσετε αμέσως! 10 Συμβουλές Διακόσμησης Ώστε το Σπίτι σας να Φαίνεται πιο Πολυτελές με Οικονομικό Τρόπο

Έπιπλα υπνοδωματίου

pinterest.com

Αυτή είναι η φωλιά σας, οπότε εδώ θέλετε να είναι άνετα και οικεία. Δεν σημαίνει όμως ότι χρειάζεστε ένα σωρό πολλά έπιπλα και αξεσουάρ. Μερικές φορές λιγότερο σημαίνει περισσότερα.

Λευκοί τοίχοι

pinterest.com

Οι λευκοί τοίχοι συνδέονται με άδεια διαμερίσματα ή νοσοκομεία. Ευτυχώς αυτό έχει φύγει οριστικά. Οι λευκοί τοίχοι μπορούν πραγματικά να φαίνονται κομψοί αρκεί τα διακοσμητικά να βρίσκονται στη σωστή θέση. Οι πάρα πολλές λευκές προσθήκες μπορεί πραγματικά να κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται «αποστειρωμένο». Τα πάρα πολλά αξεσουάρ μαζί με τις σκούρες κουρτίνες, από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι υπερβολικά.

Σετ καναπέδες και πολυθρόνες

pinterest.com

Πολλοί άνθρωποι τείνουν να αγοράζουν μόνο σετ επίπλων, ακολουθώντας τον κανόνα ότι ο καναπές πρέπει να είναι ίδιος με τις πολυθρόνες. Δεν χρειάζεται να τον ακολουθήσετε! Γιατί να μην βγείτε από την πεπατημένη και να αγοράσετε πολυθρόνες από άλλο σετ; Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι ότι πρέπει να μοιάζουν με κάτι άλλο στο ίδιο δωμάτιο.

Κλασικά πλακάκια μπάνιου

pinterest.com

Τα πλακάκια μπάνιου είναι διαθέσιμα σε τόσο μεγάλη γκάμα μοτίβων. Χρειάζεται πραγματικά να επιλέξετε τα βαρετά απλά λευκά; Ξεχάστε τα σκούρα με χρυσό σχέδιο. Προτιμήστε το λαμπερό στυλ του Μαρόκου!

Δύο σετ καρέκλες, ένα τραπέζι

pinterest.com

Κανείς δεν λέει ότι η τραπεζαρία σας πρέπει να είναι βαρετή. Τα έπιπλα δεν χρειάζεται να προέρχονται από ένα μόνο σετ. Επιλέξτε μερικά έντονα χρώματα και ενδιαφέροντα μοτίβα. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Διακόσμηση με λίγα Χρήματα: Έξυπνες Συμβουλές για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας με Οικονομικό Τρόπο

Έπιπλα κατά μήκος του τοίχου

pinterest.com

Πολλοί προτιμούν να τοποθετούν τα έπιπλα κατά μήκος των τοίχων έτσι ώστε να έχουν περισσότερο χώρο. Αν και είναι αλήθεια, αυτή η αρχή λειτουργεί πραγματικά ειδικά στην περίπτωση μικρών δωματίων. Εάν το δωμάτιό σας είναι ευρύχωρο, γιατί να μην παραβιάσετε τον κανόνα και να βάλετε τον καναπέ στη μέση;

Μεγάλα έπιπλα και αξεσουάρ

pinterest.com

Τα μεγάλα υποβραχιόνια και οι μεγάλες πλάτες δεν είναι τόσο δημοφιλή τώρα. Τα απλά σχήματα και οι μικρές διαστάσεις είναι πολύ πιο μοντέρνα. Κατά την επιλογή των επίπλων σας θυμηθείτε έναν σημαντικό κανόνα: όσο πιο μικρό είναι το δωμάτιό σας, τόσο μικρότερες πρέπει να είναι οι πολυθρόνες, οι καναπέδες και τα τραπέζια σας.

Το σκυρόδεμα είναι πολύ τραχύ

pinterest.com

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι χρήσης σκυροδέματος στο σπίτι σας. Αν και η εμφάνισή του μπορεί να τρομάξει μερικούς, φαίνεται μοντέρνο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι το γεγονός ότι είναι αδιάβροχο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παντού, συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου σας.

Τεράστιες διχτυωτές κουρτίνες

handimania

Όσο μεγαλύτερες είναι, τόσο περισσότερο φως σταματούν και περισσότερη σκόνη μαζεύουν. Tο δωμάτιό σας θα φαίνεται πολύ καλύτερο χωρίς αυτές.

Το παιδικό δωμάτιο πρέπει να έχει σε συγκεκριμένο χρώμα

handimania

Δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε ένα μόνο χρώμα στη διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ένα παιδί που μεγαλώνει σε ένα καφέ, ασπρόμαυρο ή άσπρο δωμάτιο αναπτύσσεται πολύ καλύτερα. Μπορεί να διακοσμηθεί με αφίσες, παιχνίδια και άλλες εικόνες.

Δείτε επίσης 10 συμβουλές από έμπειρους ελαιοχρωματιστές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κρυφές Κάμερες: Υπάρχουν στα πιο απίστευτα μέρη και αντικείμενα

Κρυφές Κάμερες: Υπάρχουν στα πιο απίστευτα μέρη και αντικείμενα

πράσινη κουκκίδα,κινητό τηλέφωνο,smartphone,συμβουλές,χρήσιμα,

Τι Πρέπει να Κάνετε αν Δείτε μια Πράσινη Κουκκίδα στο Τηλέφωνό σας