in , , , , ,

10 Συμβουλές Διακόσμησης Ώστε το Σπίτι σας να Φαίνεται πιο Πολυτελές με Οικονομικό Τρόπο

10 Συμβουλές Διακόσμησης Ώστε το Σπίτι σας να Φαίνεται πιο Πολυτελές με Οικονομικό Τρόπο
10 Συμβουλές Διακόσμησης Ώστε το Σπίτι σας να Φαίνεται πιο Πολυτελές με Οικονομικό Τρόπο

Οι διακοσμητες εσωτερικών χώρων, αποκαλύπτουν μερικούς απλούς, οικονομικούς τρόπους για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται πολυτελές. 10 Συμβουλές Διακόσμησης για να Φέρετε τη Διαχρονική Σκανδιναβική Κομψότητα στο Σπίτι σας

Κρεμάστε κουρτίνες που φτάνουν μέχρι το ταβάνι.

Viktoria Lytvyn/Shutterstock

Το να κρεμάτε τις κουρτίνες πιο κοντά στην οροφή και να τις αφήνετε να πέφτουν στο πάτωμα δημιουργεί μια ψευδαίσθηση ύψους και μεγαλείου.

Αυτό το κόλπο επιμηκύνει τις οπτικές γραμμές των τοίχων σας, έτσι ώστε το δωμάτιό σας να φαίνεται πιο ευρύχωρο και τα παράθυρα να φαίνονται μεγαλύτερα.

Χρησιμοποιείστε καθρέφτες.

Shutterstock

Οι καθρέφτες είναι το μυστικό σας όπλο για να προσθέσετε βάθος, φως και κομψότητα στο χώρο σας.

Οι μεγάλοι, στρατηγικά τοποθετημένοι καθρέφτες μπορούν να αντανακλούν τόσο το φυσικό όσο και το τεχνητό φως, κάνοντας το δωμάτιό σας πιο φωτεινό και ευρύχωρο. Δημιουργούν επίσης συναρπαστικά οπτικά στρώματα και μια αίσθηση χλιδής.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να τοποθετήσετε καθρέφτες απέναντι από τα παράθυρα ή δίπλα σε έργα τέχνης για να ενισχύσετε την εμφάνισή τους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Να έχετε πάντα τρία επίπεδα φωτισμού.

Africa Studio/Shutterstock

Για να δημιουργήσετε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τρία επίπεδα φωτισμού: περιβάλλοντος , εργασιακός και έμφασης. Τα τρία επίπεδα φωτισμού αναγκάζουν το μάτι να ταξιδεύει πάνω-κάτω, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου δωματίου.

Ο φωτισμός περιβάλλοντος περιλαμβάνει εναέρια φωτιστικά όπως πολυελαίους ή χωνευτό φωτισμό. Ο φωτισμός εργασίας είναι απαραίτητος για λειτουργικότητα και αισθητική και μπορεί να περιλαμβάνει κομψά φωτιστικά γραφείου, φώτα ανάγνωσης ή φωτισμό κουζίνας κάτω από το ντουλάπι. Τέλος, ο φωτισμός έμφασης αναδεικνύει αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, έργα τέχνης ή διακοσμητικά στοιχεία.

Τα διακοσμητικά γύψινα δεν είναι μόνο για παλάτια.

Pavel Adashkevich/Shutterstock

Τα διακοσμητικά γύψινα μπορεί να είναι ένας φθηνός τρόπος για να προσθέσετε αρχιτεκτονική γοητεία στο χώρο σας και να κάνετε τεράστια διαφορά.

Μην παραλείπετε τα κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών.

Nana_studio/Shutterstock

Τα κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών μπορούν να είναι ένας θησαυρός οικονομικής και vintage διακόσμησης που συνοδεύεται από πλούσια ιστορία και μοναδικό χαρακτήρα.

Ενσωματώστε αυτά τα κομμάτια στη διακόσμηση σας για να εμποτίσετε τον χώρο σας με μια αίσθηση ατομικότητας.

Κάθε κομμάτι λέει μια ιστορία και φέρνει μια αυθεντικότητα που είναι δύσκολο να αντιγραφεί με ολοκαίνουργια αντικείμενα μαζικής παραγωγής.

Δείτε ακόμη 10 Συμβουλές Διακόσμησης για να Επεκτείνετε Οπτικά το Χωλ

Αναβαθμίστε τις κορνίζες σας.

Andreas von Einsiedel/Getty Images

Μπορείτε να κάνετε σχεδόν κάθε εκτύπωση να μοιάζει με αριστούργημα, παρουσιάζοντάς το σε μια κομψή κορνιζά.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν διαδικτυακά έργα τέχνης, να τα εκτυπώσετε και να τα τοποθετήσετε σε περίτεχνες κορνίζες.

Στρώστε το σπίτι σας με πολυτελή υφάσματα.

Oscar Wong/Getty Images

Το να ντύνετε τα έπιπλά σας με πολυτελή υφάσματα όπως βελούδο, μετάξι ή ψεύτικη γούνα προσθέτει ζεστασιά και αποπνέει κομψότητα και άνεση.

Ανακατέψτε υφές για να προσθέσετε βάθος και οπτικό ενδιαφέρον στο χώρο σας. Αυτό εμποδίζει το δωμάτιο να φαίνεται επίπεδο ή μονοδιάστατο, κάτι που μπορεί συχνά να είναι αποτέλεσμα της χρήσης μόνο μιας υφής ή υλικού σε όλο το χώρο. Όταν συνδυάζετε διαφορετικές υφές, τα μάτια σας έχουν περισσότερα να εξερευνήσουν.

Επιλέξτε είδη κιγκαλερίας υψηλής ποιότητας.

Tony Anderson/Getty Images

Η αναβάθμιση των πόμολα, οι λαβές των ντουλαπιων και οι βρύσες με υλικό υψηλής ποιότητας μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στην αντιληπτή αξία του χώρου σας.

Επιλέξτε διαχρονικά και πολυτελή φινιρίσματα όπως αντικέ ή βουρτσισμένο ορείχαλκο, μαύρο ματ ή γυαλισμένο χρώμιο. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να εκσυγχρονίσουν αμέσως την κουζίνα ή το μπάνιο σας.

Δώστε στο χώρο σας πράσινη κομψότητα.

Shutterstock

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι η απόλυτη οικονομική πολυτέλεια. Το πλούσιο πράσινο προσθέτει έναν αέρα φρεσκάδας και κομψότητας σε κάθε δωμάτιο. Είναι φυσικά ενισχυτικά της διάθεσης και μπορούν να μεταμορφώσουν το σπίτι σας από έναν βαρετό χώρο σε μια τροπική όαση.

Πρέπει να καθαρίσετε την ακαταστασία.

Ellen Reidy/Shutterstock

Ο πιο οικονομικός τρόπος για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται πιο ακριβό είναι να καθαρίσετε την ακαταστασία.

Ένας καθαρός, οργανωμένος χώρος δείχνει αμέσως πιο κομψός και πολυτελής. Ακόμα κι αν διακοσμήσετε καλά, δεν πρόκειται να κάνει πολλά για τον χώρο σας, αν όλα κρύβονται πίσω από την μπουγάδα της περασμένης εβδομάδας.

Όσο περισσότερο χώρο στο δάπεδο έχετε, τόσο μεγαλύτερο φαίνεται το δωμάτιο. Θυμηθείτε, το θέμα δεν είναι πόσα ξοδεύετε, αλλά πόσο έξυπνα διακοσμείτε τον χώρο σας.

πηγή

Δείτε επίσης Μικρό σπίτι; 10 Ιδέες, κόλπα και συμβουλές διακόσμησης για να δείχνει μεγαλύτερο!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Σχολικά Ατυχήματα: Πώς προφυλάσσουμε τα παιδιά μας στο σχολείο

Σχολικά Ατυχήματα: Πώς προφυλάσσουμε τα παιδιά μας στο σχολείο

Πως να Αφαιρέσετε τα Σημάδια Καψίματος από το Σίδερο στα Ρούχα σας

Πως να Αφαιρέσετε τα Σημάδια Καψίματος από το Σίδερο στα Ρούχα σας