in ,

10 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Κάνετε στη Σάουνα

σάουνα,κανόνες σάουνας,συμβουλές για σάουνα,χρήσιμα,
10 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Κάνετε στη Σάουνα

Η επίσκεψη σε μια σάουνα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τους πιο σημαντικούς κανόνες στη σάουνα. Αυτά είναι τα 9 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να συνδέσεις σε ένα πολύπριζο

Η τοποθεσία έχει σημασία

pinterest

Ακόμα κι αν έχετε συνηθίσει σε σάουνες που βρίσκονται σε πισίνες ή ξενοδοχεία, μπορείτε πραγματικά να εκπλαγείτε όταν πάτε σε ένα σωστό παραδοσιακό μέρος σάουνας. Ενώ ένα μαγιό θα μπορούσε να είναι αποδεκτό κάπου αλλού, μια ποιοτική σάουνα είναι ένα μέρος για άτομα με πετσέτες.

Μην κοιτάτε επίμονα

pinterest

Οι σάουνες είναι μέρη όπου η ιδιωτικότητα εκτιμάται. Γι’ αυτό μην εκπλαγείτε όταν συνειδητοποιήσετε ότι κανείς δεν σας κοιτάζει εκεί. Και ούτε να κοιτάτε τους άλλους!

Σεβαστείτε τον ιδιωτικό χώρο των άλλων

pinterest

Ένας από τους θεμελιώδεις κανόνες είναι ότι το να αγγίξετε κάποιον άλλο (ακόμη και τυχαία) δεν είναι ευπρόσδεκτο. Φροντίστε λοιπόν να μην παραβιάζετε ποτέ την οικειότητα άλλων ανθρώπων εκεί μέσα.

Μην πίνετε αλκοόλ

pinterest

Το αλκοόλ στο εξαιρετικά ζεστό περιβάλλον της σάουνας είναι πολύ κακή ιδέα. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στο νοσοκομείο. Ξεχάστε το ποτό εάν σκοπεύετε να πάτε στη σάουνα.

Αφήστε τα κοσμήματα στο ντουλάπι

pinterest

Φυσικά, μπορείτε να κρατήσετε τα δαχτυλίδια και τα κολιέ σας, αλλά η πόσο υψηλή θερμοκρασία μπορεί να τα κάνει κυριολεκτικά να κάψουν το δέρμα σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Αυτά είναι τα 7 Πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε στο δέρμα σας όταν έχετε ακμή

Όλο το σώμα στην πετσέτα

pinterest

Αυτός ο κανόνας που υπενθυμίζεται συχνά υπάρχει για μας για κάποιο λόγο. Είναι όλα σχετικά με την υγιεινή και την πρόληψη της εξάπλωσης των βακτηρίων. Γι’ αυτό φροντίστε να ακουμπάτε πάντα στην πετσέτα, χωρίς ούτε ένα εκατοστό του σώματός σας να ακουμπάει τις ξύλινες σανίδες.

Ησυχία

pinterest

Οι άνθρωποι πηγαίνουν στη σάουνα για να χαλαρώσουν με ησυχία. Επομένως, εάν χρειάζεται πραγματικά να μιλήσετε σε κάποιον εκεί, απλώς ψιθυρίστε για να μην ενοχλείτε τους άλλους.

Μην μιλάτε σε αγνώστους

Στις εγκαταστάσεις σάουνας υπάρχουν συχνά ειδικά σημεία όπου μπορείτε να καθίσετε και να συνομιλήσετε με κάποιον που πραγματικά δεν γνωρίζετε. Ωστόσο, αυτό είναι πραγματικά ακατάλληλο όταν βρίσκεστε σε σάουνα. Για άλλη μια φορά, η ιδιωτικότητα των άλλων είναι προτεραιότητα εκεί.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει την πόρτα

pinterest

Αν έχετε την εντύπωση ότι οι άλλοι σας συνοφρυώνουν, καλύτερα να ελέγξετε αν έχετε κλείσει την πόρτα πίσω σας. Το να την αφήσετε έστω και ένα εκατοστό μισάνοιχτη δεν είναι σωστό.

Μην πηγαίνετε στη σάουνα όταν είστε άρρωστοι

unsplash

Η κοινή λογική μπορεί να σας κάνει να πιστεύετε ότι θα ήταν πολύ λογικό να πηγαίνετε στη σάουνα όταν κρυώνετε για να ζεστάνετε το σώμα σας. Αλλά δεν είναι πραγματικά αλήθεια. Η αίσθηση της ζεστασιάς είναι απλώς προσωρινή και οι ακραίες διαφορές θερμοκρασίας μόνο θα αποδυναμώσουν το σώμα σας. Για να μην αναφέρουμε τον κίνδυνο εξάπλωσης βακτηρίων ή ιών.

Δείτε επίσης 7 Πράγματα που ΔΕΝ Πρέπει ΠΟΤΕ να Κάνετε με το Υγρό Πιάτων

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πως να Φτιάξετε Εύκολα ένα Σαπούνι Αποτρίχωσης στο Σπίτι

Πως να Φτιάξετε Εύκολα ένα Σαπούνι Αποτρίχωσης στο Σπίτι

Ζαλάδες ,άσθμα, δερματίτιδες και όλα όσα μπορούμε να πάθουμε από τα υλικά που είναι Φτιαγμένο το σπίτι

Ζαλάδες ,άσθμα, δερματίτιδες και όλα όσα μπορούμε να πάθουμε από τα υλικά που είναι Φτιαγμένο το σπίτι