in , , , ,

Πώς να Καθαρίσω Τουαλέτα Γεμάτη Σκουριά και Άλατα: Ξεχάστε τη Χλωρίνη

Σκουριά στην Τουαλέτα: Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο βρώμικα πράγματα στο σπίτι και ο καθαρισμός της τουαλέτας απαιτεί πολλή υπομονή και πολύ χρόνο. Μερικές φορές, παρά τη χρήση πολλών προϊόντων που είναι επιβλαβή για την υγεία, ισχυρά, τοξικά και ακόμη και διαβρωτικά για τις τουαλέτες, δεν επιτυγχάνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει επειδή η επίμονη βρωμιά, τα άλατα και η σκουριά είναι αδύνατο να αφαιρεθούν. Αλεύρι στην Τουαλέτα: Δεν Έχετε Ξαναδεί Κάτι Παρόμοιο!

Τουαλέτα Γεμάτη Σκουριά και Άλατα: Ξεχάστε τη Χλωρίνη

Πώς να καθαρίσω την Λεκάνη της τουαλέτας από σκουριά και άλατα χωρίς χλωρίνη

Το μυστικό για να αποτρέψετε τη δημιουργία σκουριάς ή αλάτων είναι να καθαρίζετε καθημερινά την τουαλέτα για να αποτρέψετε την καθίζηση της βρωμιάς. Αυτό είναι ένα πρόβλημα ιδιαίτερα παρόν σε μεγάλες οικογένειες όπου το μπάνιο είναι πάντα απασχολημένο και είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για να το καθαρίσετε. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται η τουαλέτα, τόσο λιγότερο καθαρίζεται και τόσο πιο δύσκολο είναι να την καθαρίσετε για να αφαιρέσετε τα άλατα και να την ξαναδείξετε καινούργια.

Δείτε ακόμη Η Μαγιά Μπύρας στην Τουαλέτα Λύνει ένα πολύ Κοινό Πρόβλημα

Πώς να καθαρίσετε τις πιο βρώμικες τουαλέτες

Για προφανείς λόγους, η τουαλέτα πρέπει να είναι πάντα καθαρή και απολυμασμένη, απαλλαγμένη από μικρόβια και βακτήρια. Για να πετύχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, προφανώς χωρίς βιασύνη, είναι απαραίτητο να αλλάξετε τις συνήθειές σας.

Πρώτα απ’ όλα, φορέστε λατέξ ή λαστιχένια γάντια και πλύνετε την τουαλέτα προσεκτικά και σχολαστικά. Αφού την πλύνετε καλά, περάστε την ένα υλικό που έχετε όλοι στο ντουλάπι της κουζίνας. Είναι θαυματουργό και δεν κοστίζει πολύ σε αντίθεση με τα προϊόντα που υποδεικνύονται για την υγιεινή και τον καθαρισμό του μπάνιου που δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε.

Το θαυματουργό συστατικό είναι το αλάτι, το οποίο δεν είναι μόνο χρήσιμο στην κουζίνα για την προετοιμασία νόστιμων πιάτων, αλλά είναι επίσης ικανό να απολυμαίνει πλήρως την τουαλέτα, εξαλείφοντας μικρόβια και βακτήρια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ανακατέψτε αλάτι με μαγειρική σόδα απευθείας στο νερό της τουαλέτας και αφήστε το να δράσει όλη τη νύχτα γιατί είναι η μόνη ώρα της ημέρας που το μπάνιο χρησιμοποιείται λιγότερο. Όσο περισσότερο παραμένει το αλάτι και η μαγειρική σόδα στο νερό της τουαλέτας, τόσο το καλύτερο.

Το αλάτι, ειδικότερα, αφαιρεί άλατα και ίχνη βρωμιάς. Υπάρχει μια δεύτερη αλάνθαστη μέθοδος, η οποία συνίσταται στη χρήση αλατιού διαλυμένου σε ζεστό νερό και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τον καθαρισμό του καθίσματος της τουαλέτας και του καπακιού.

πηγή φωτογραφιών / Image by macrovector

Δείτε επίσης Πουρί και Μαυρίλες στον Πάτο της Τουαλέτας: Εξαφανίστε τις Χωρίς Προσπάθεια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.6 / 5. Αξιολογήσεις: 50

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πλύσιμο ρούχων,θερμοκρασία πλυσίματος ρούχων,εξοικονόμηση ενέργειας,εξοικονόμηση χρημάτων,συμβουλές,ρούχα,χρήσιμα,

Σταματήστε να Πλένετε Ρούχα στους 40°C! Είναι Κακή Ιδέα

Πόση Καφεΐνη Είναι Υπερβολική για την Καρδιά σας; Φτανετε το 400 χιλιοστόγραμμα την ημέρα; Οι επιπτώσεις

Πόση Καφεΐνη Είναι Υπερβολική για την Καρδιά σας; Φτάνετε το 400 χιλιοστόγραμμα την ημέρα; Οι επιπτώσεις