in , , , ,

Αλεύρι στην Τουαλέτα: Δεν Έχετε Ξαναδεί Κάτι Παρόμοιο!

αλεύρι στην τουαλέτα,καθαρισμός τουαλέτας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,
αλεύρι στην τουαλέτα,καθαρισμός τουαλέτας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Είναι πολύ βρώμικα τα τοιχώματα της λεκάνης της τουαλέτας σας και δεν μπορούν να καθαριστούν καλά με κανένα από τα συμβατικά οικιακά προϊόντα σας; Έχετε δοκιμάσει ζεστό λευκό ξύδι και μαγειρική σόδα αλλά τίποτα δεν βοήθησε; Ρίξτε αλεύρι στη λεκάνη της τουαλέτας για τον αποτελεσματικό καθαρισμό της. Πώς να Γυαλίσετε έναν Ανοξείδωτο Νεροχύτη με Αλεύρι!

Αλεύρι στην Τουαλέτα: Δεν Έχετε Ξαναδεί Κάτι Παρόμοιο!

Γιατί να χρησιμοποιήσετε αλεύρι στην τουαλέτα

Θα χρειαστείτε αλεύρι και κιτρικό οξύ. Αρχικά, τραβήξτε το καζανάκι για να υγρανθούν τα πλαϊνά τοιχώματα της λεκάνης. Στη συνέχεια πασπαλίστε με μπόλικο αλεύρι. Στη συνέχεια, ετοιμάστε ένα συμπυκνωμένο διάλυμα με 3 κουταλιές της σούπας κιτρικό οξύ ανά λίτρο νερού.

Ψεκάστε το διάλυμα στα τοιχώματα της λεκανης και αφήστε το να δράσει όλο το βράδυ για να διαλυθεί η βρωμιά. Το επόμενο πρωί κοκκινίζει. Το μόνο που μένει είναι να τρίψετε με τη βούρτσα τουαλέτας για να καθαρίσετε τα πάντα. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για δεύτερη φορά εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

Το μείγμα αλευριού και κιτρικού οξέος αφαιρεί τα άλατα και τους λεκέδες από την τουαλέτα. Είναι ένα πολύ αποτελεσματικό οικιακό απορρυπαντικό για τον καθαρισμό και την απολύμανση τουαλετών.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Γιατί να ρίξεις ληγμένο γιαούρτι στη λεκάνη; Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.4 / 5. Αξιολογήσεις: 9

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

40 Τατουάζ για του Αγίου Βαλεντίνου Ώστε να Αυξήσετε τη Γοητεία σας

DIY φανάρια Αγίου Βαλεντίνου,Αγίου Βαλεντίνου,DIY διακοσμητικά,DIY κατασκευές,γιορτές,

DIY Φανάρια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου