in , , ,

Πως να Έχετε Ζεστό Σπίτι με Ελάχιστο Κόστος

ζεστό σπίτι,θέρμανση σπιτιού,συμβουλές,εξοικονόμηση ενέργειας,χρήσιμα,
ζεστό σπίτι,θέρμανση σπιτιού,συμβουλές,εξοικονόμηση ενέργειας,χρήσιμα,

Σε πιο μοντέρνα σπίτια υπάρχει αυτόματη θέρμανση αλλά σε παλαιότερα αυτό δεν συμβαίνει και γι’ αυτό συχνά καταλήγουν σε κρύους τοίχους και δάπεδα που τείνουν να συγκρατούν την υγρασία. Με λίγες σταγόνες από αυτό το συστατικό θα έχετε ένα πολύ ζεστό σπίτι. Δείτε τι είναι και πώς να το χρησιμοποιήσετε. Δεν το ξέρει κανείς: Το τέλειο κόλπο με το πιστολάκι και το καλοριφέρ για μεγάλη οικονομία στη θέρμανση

Πως να Έχετε Ζεστό Σπίτι με Ελάχιστο Κόστος

Υπάρχει μια μέθοδος για να διασφαλίσετε ότι το πάτωμά σας είναι πάντα ζεστό και διατηρεί χρήσιμη θερμότητα, ώστε να μην κινδυνεύετε να έχετε ένα κρύο σπίτι το χειμώνα.

Πρώτα, πρέπει να πάρετε ζεστό νερό και να το ανακατέψετε με λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα και μετά να προσθέσετε λίγο αιθέριο έλαιο για να του δώσετε μια ευχάριστη μυρωδιά.

Δείτε ακόμη Χειμώνας και Φουλ Οικονομία: 3 Απλά Κόλπα που θα σας Βοηθήσουν να Μειώσετε το Κόστος Θέρμανσης

Αφού κάνετε ένα πέρασμα από αυτά, θα πρέπει να πάρετε λάδι λεβάντας, σαπούνι Μασσαλίας και περισσότερο ζεστό νερό και να διαλύσετε όλα τα συστατικά σε έναν κουβά.

Πάρτε ένα πανί, βουτήξτε το μέσα στον κουβά, στύψτε το, σκουπίστε το στο πάτωμα, ώστε να απολυμανθεί και να διατηρεί τη θερμότητα για πολλές ώρες με ευχάριστο άρωμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για λίγες ώρες τα πατώματα θα παραμείνουν ζεστά και θα μπορείτε να απολαμβάνετε τη ζεστασιά χωρίς να χρειάζεται να καταφύγετε σε συστήματα θέρμανσης και επομένως θα έχετε εξοικονομήσει και από τον λογαριασμό θέρμανσης .

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Ζεστό σπίτι φθηνά και αποτελεσματικά: Οι πιο οικονομικοί τρόποι θέρμανσης – Τα συν και τα πλην του καθενός 

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κάψατε το Πουκάμισό σας με το Σίδερο: Μην το Πετάξετε, Μπορείτε να το Φτιάξετε

Κάψατε το Πουκάμισό σας με το Σίδερο: Μην το Πετάξετε, Μπορείτε να το Φτιάξετε

κρύα χέρια,αιτίες κρύων χεριών,αντιμετώπιση κρύων χεριών,συμβουλές υγείας,υγεία,

Τα Χέρια σας Είναι Πάντα Κρύα; Τι Μπορείτε να Κάνετε Για Αυτό