in , , ,

5 Φυτά Εσωτερικού Χώρου Απαραίτητα για τους Καπνιστές – Φιλτράρουν και καθαρίζουν τον αέρα

5 Φυτά Εσωτερικού Χώρου Απαραίτητα για τους Καπνιστές - Φιλτράρουν και καθαρίζουν τον αέρα
5 Φυτά Εσωτερικού Χώρου Απαραίτητα για τους Καπνιστές - Φιλτράρουν και καθαρίζουν τον αέρα

Η επιβάρυνση του καπνού του τσιγάρου στην ανθρώπινη υγεία είναι αναμφισβήτητη. Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα φυτά εσωτερικού χώρου που φιλτράρουν τις επιβλαβείς ουσίες του τσιγάρου. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι αυτά τα φυτά δεν μπορούν να αναιρέσουν τη ζημιά του τσιγάρου – μπορούν απλώς να φιλτράρουν τον εσωτερικό αέρα. Αν θέλετε καλύτερη υγεία – Κόψτε το κάπνισμα! Αυτά είναι τα 5 φυτά εσωτερικού χώρου που απορροφούν την υγρασία καλύτερα και από αφυγραντήρα

5 Φυτά Εσωτερικού Χώρου Απαραίτητα για τους Καπνιστές

Σπαθίφυλλο

Τα σπαθίφυλλα είναι εξαιρετικά στο να απορροφούν τους ατμοσφαιρικούς ρύπους μέσω των φύλλων και των ριζών τους. Αυτά τα φυτά είναι επίσης αρκετά ισχυρά στο φιλτράρισμα της φορμαλδεΰδης, ενός κοινού ρύπου στον καπνό του τσιγάρου.

Χλωρόφυτο

Τα χλωρόφυτα φωτοσυνθέτουν με γρήγορο ρυθμό, επιτρέποντάς τους να καθαρίζουν γρήγορα τον αέρα. Μπορούν να αφαιρέσουν αποτελεσματικά τους ρύπους του τσιγάρου όπως η φορμαλδεΰδη και το ξυλόλιο.

Δείτε ακόμη 9 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που Μειώνουν τη Σκόνη και τα Αιωρούμενα Σωματίδια

Φίκος ο ελαστικός

Αυτά τα μεγάλα φυλλώδη φυτά είναι απίστευτα ισχυρά στο φιλτράρισμα της φορμαλδεΰδης από τον αέρα του εσωτερικού χώρου. Η διατήρηση 3-4 φυτών σε ένα καλά αεριζόμενο δωμάτιο καπνίσματος σίγουρα θα βοηθήσει!

Σανσεβιέρια

Οι σανσεβιέριες φωτοσυνθέτουν τη νύχτα, μετατρέποντας το CO2 σε οξυγόνο. Αφαιρούν επίσης αποτελεσματικά ρύπους όπως η φορμαλδεΰδη, το ξυλόλιο, το τολουόλιο και τα οξείδια του αζώτου, που βρίσκονται συχνά στον καπνό του τσιγάρου. – Έτσι, αν είστε νυχτερινός καπνιστής, καλλιεργήστε μια ντουζίνα από αυτά στο δωμάτιό σας!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φοίνικας αρέκα

Οι φοίνικες αρέκα έχουν υψηλούς ρυθμούς διαπνοής, πράγμα που σημαίνει ότι απελευθερώνουν σημαντική ποσότητα υδρατμών που μετατρέπεται σε οξυγόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Καλλιεργήστε 3-4 από αυτά στο δωμάτιο που καπνίζετε για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτά τα φυτά αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα σε εσωτερικούς χώρους και δεν θα πρέπει να θεωρούνται πρωταρχική μέθοδος για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του καπνίσματος στην υγεία.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 5 Φυτά που Μειώνουν την Καταπόνηση των Ματιών από Κινητά και Υπολογιστές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι Σημαίνουν Πραγματικά 8 Περίεργοι Τύποι Παιδικής Συμπεριφοράς

Τι Σημαίνουν Πραγματικά 8 Περίεργοι Τύποι Παιδικής Συμπεριφοράς

Τι Τρώμε Άνθρωποι! Καρκινογόνα Φρούτα Λαχανικά και Τρόφιμα: Είναι γεμάτα Φυτοφάρμακα

Τι Τρώμε Άνθρωποι! Καρκινογόνα Φρούτα Λαχανικά και Τρόφιμα: Είναι γεμάτα Φυτοφάρμακα