in , , , ,

Έχετε Υποχώρηση των Ούλων; Αυτές Οι Φυσικές Θεραπείες Μπορούν να Βοηθήσουν

Έχετε Υποχώρηση των Ούλων; Αυτές Οι Φυσικές Θεραπείες Μπορούν να Βοηθήσουν
Έχετε Υποχώρηση των Ούλων; Αυτές Οι Φυσικές Θεραπείες Μπορούν να Βοηθήσουν

Το να υποφέρετε από υποχώρηση των ούλων μπορεί να είναι πραγματικά ενοχλητικό. Τα περισσότερα προβλήματα των ούλων προκαλούνται από τον τρόπο που βουρτσίζετε τα δόντια σας. Ίσως βουρτσίζετε πολύ σκληρά ή η οδοντόβουρτσα που χρησιμοποιείτε είναι πολύ σκληρή – ή μπορεί να είναι συνδυασμός των δύο. Μαύρα Τρίγωνα στα Δόντια: Τι Είναι και τι να Κάνετε για Αυτά

Έχετε Υποχώρηση των Ούλων; Αυτές Οι Φυσικές Θεραπείες Μπορούν να Βοηθήσουν

Ούλα που Υποχωρούν – Φυσικές Λύσεις

Όταν τα ούλα υποχωρούν, ο λαιμός του δοντιού (κάτω από το στέμμα αλλά πάνω από τη ρίζα) εκτίθεται. Όταν αυτό έρχεται σε επαφή με ζέστη, κρύο, γλυκύτητα ή οξέα, νιώθετε μια μάλλον δυσάρεστη (περισσότερο σαν πολύ επώδυνη) αίσθηση. Η υποχώρηση των ούλων μπορεί να αναγνωριστεί από τους εκτεθειμένους λαιμούς των δοντιών και τα ούλα που έχουν κόκκινο χρώμα.

Υπάρχουν πολλές φυσικές θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν στην καταπολέμηση της υποχώρησης των ούλων. Όμως δεν μπορούν πλέον να σας βοηθήσουν όταν τα ούλα σας έχουν εξαφανιστεί τόσο πολύ που χρειάζεστε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, δεν θα φτάσετε σε αυτό το στάδιο από τη μια μέρα στην άλλη, οπότε αν ενεργήσετε έγκαιρα, μπορεί να είστε ακόμα σε θέση να διορθώσετε τα πράγματα.

Δείτε ακόμη 6 Καθημερινές Συνήθειες που τα Δόντια σας θα σας Ευγνωμονούν που Υιοθετήσατε

Πράσινο τσάι

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση πράσινου τσαγιού μπορεί να σας βοηθήσει όταν έχετε προβλήματα με τα δόντια ή τα ούλα σας και είναι σε κακή κατάσταση. Το πράσινο τσάι μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της αιμορραγίας και μπορεί επίσης να μειώσει τυχόν τερηδόνα.

Αλόη

Αυτό το φυτό μπορεί να είναι ευεργετικό για πολλά διαφορετικά προβλήματα των ούλων. Η αλόη βέρα έχει επίσης προστατευτικές ιδιότητες. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε οδοντόκρεμα που έχει ως ένα από τα συστατικά της την αλόη βέρα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ευκάλυπτος

Ο ευκάλυπτος περιέχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να τον κάνουν πραγματικά χρήσιμο όταν πρόκειται για την καταπολέμηση της υποχώρησης των ούλων.

Ξεπλύνετε το στόμα σας κάθε μέρα με το ακόλουθο μείγμα: 2 κουταλάκια του γλυκού έλαιο ευκαλύπτου και 250 ml ζεστό νερό.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Οδοντόβουρτσα Ηλεκτρική ή Χειροκίνητη; Αυτός Είναι ο Καλύτερος Τρόπος για να Βουρτσίσετε τα Δόντια σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αλάτι και ύπνος,διαταραχή ύπνου,βραδινή ούρηση,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας,

Διαταράσσετε τον Ύπνο σας με Αυτό το Κοινό Υλικό στο Φαγητό σας

Μπύρα με Αλάτι: Ένα Φυσικό Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων

Μπύρα με Αλάτι: Ένα Φυσικό Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων