in , , , ,

Αναμείξτε Δεντρολίβανο με Αλόη Βέρα για Δυνατά Μαλλιά

Αναμείξτε Δεντρολίβανο με Αλόη Βέρα για Δυνατά Μαλλιά
Αναμείξτε Δεντρολίβανο με Αλόη Βέρα για Δυνατά Μαλλιά

Γνωρίζατε ότι με την ανάμειξη δεντρολίβανου και αλόης μπορείτε να έχετε μεγάλα άμεσα οφέλη στα μαλλιά σας; Το μείγμα δεντρολίβανου και αλόης βέρα προσφέρει τεράστια οφέλη απευθείας στα μαλλιά. Μάλιστα, τα δυναμώνει, επιβραδύνει την τριχόπτωση, τα αποτοξινώνει και τα κάνει πιο όμορφα και λαμπερά. Πώς όμως παρασκευάζετε αυτό το μείγμα; Αναζωογονήστε τα Ταλαιπωρημένα Μαλλιά σας με Σκόνη Ζελατίνης

Μαλλιά ενισχυμένα με δεντρολίβανο

Η επίδραση του δεντρολίβανου στα μαλλιά είναι εξαιρετική και αξίζει να το δοκιμάσετε για τα μαλλιά σας γιατί τα αναζωογονεί και τα διατηρεί σε τέλεια υγεία. Ενδείκνυται ως λύση για την πρόληψη της τριχόπτωσης, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρει τα τριχοθυλάκια. Ένα κυκλικό μασάζ ενεργοποιεί τα ενεργά συστατικά του δεντρολίβανου, τα οποία διεισδύουν στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής και αναπτύσσουν εκεί τα ευεργετικά τους αποτελέσματα.

Το δεντρολίβανο είναι επίσης ιδανικό για να δώσει στα μαλλιά μια νεότερη όψη και να καλύψει τα γκρίζα μαλλιά. Στην πραγματικότητα, το σκουρόχρωμο αποτέλεσμα του καλύπτει φυσικά τα γκρίζα μαλλιά χωρίς να τα κάνει να φαίνονται τεχνητά και ελαχιστοποιώντας τα γκρίζα.

Το δεντρολίβανο είναι αποτελεσματικό κατά της πιτυρίδας για να αποφύγετε τη χρήση σαμπουάν ή άλλων χημικών προϊόντων από το σούπερ μάρκετ. Το δεντρολίβανο δρα στα μαλλιά μειώνοντας τις εναποθέσεις λιπαρότητας στο δέρμα, έχει επίσης αντιμυκητιακή δράση και αποτρέπει την πιτυρίδα.

Ένα άλλο αποτέλεσμα του δεντρολίβανου είναι ότι τα μαλλιά μακραίνουν πιο γρήγορα. Μόλις χρησιμοποιηθεί, επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών. Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται λόγω της παρουσίας στο φυτό σιδήρου και μαγνησίου, σημαντικά μέταλλα που εξασφαλίζουν τη μέγιστη ευεξία των μαλλιών.

Τα δύο μέταλλα λειτουργούν στο σώμα υποστηρίζοντας την αιμοσφαιρίνη και την παραγωγή της. Στη συνέχεια προστίθενται οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά για να διατηρηθούν τα θυλάκια της τρίχας υγιή και δυνατά. Το μασάζ είναι ζωτικής σημασίας για την τόνωση των τριχοθυλακίων και την επανενεργοποίηση των ζωτικών λειτουργιών που οδηγούν στην ενδυνάμωση των μαλλιών και στην πρόληψη της τριχόπτωσης.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Κάντο όπως Οι Ινδιάνοι – Μακριά Μαλλιά: 5 Μυστικά για την Ανάπτυξη τους

Αλόη βέρα για λαμπερά μαλλιά

Η αλόη βέρα είναι ένα φυτό με εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες και προέρχεται από την τροπική Αφρική. Θεωρείται πολύτιμο συστατικό για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά, θρέφει καλά τα μαλλιά, τα κάνει λαμπερά και δυνατά και καταπολεμά την τριχόπτωση. Το φυτό περιέχει επίσης αντιμυκητιακές ουσίες που μπορούν να εξαλείψουν τις άσχημες οσμές και να απομακρύνουν τους μύκητες από το τριχωτό της κεφαλής.

Η αλόη βέρα είναι ιδανική για την αναζωογόνηση των μαλλιών που έχουν καταστραφεί από τον ήλιο και το αλάτι. Είναι επίσης αποτελεσματικό στη μείωση της πιτυρίδας, στην εξάλειψη των νεκρών κυττάρων και στην εξάλειψη των λοιμώξεων. Το τζελ διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και έτσι βελτιώνει την παροχή οξυγόνου στους θύλακες των τριχών.

Το τζελ αλόης βέρα είναι αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της σμηγματορροϊκής δερματίτιδας, μιας παθολογίας που μπορεί επίσης να εμφανιστεί στο τριχωτό της κεφαλής και μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικής σημασίας για την ανακούφιση από τον κνησμό που προκαλείται από τη σμηγματορροϊκή δερματίτιδα. Η αντιφλεγμονώδης δράση του επιβραδύνει επίσης την τριχόπτωση που προκαλείται από την παθολογία.

Επιπλέον καθαρίζει τα λιπαρά μαλλιά, αφαιρώντας το υπερβολικό σμήγμα και άλλα υπολείμματα προϊόντων. Διατηρεί επίσης την ακεραιότητα της τρίχας και βελτιώνει τη δομή της τρίχας, καθιστώντας την όλο και πιο λαμπερή.

Μείγμα δεντρολίβανου με αλόη βέρα

Η προετοιμασία ενός μείγματος δεντρολίβανου και αλόης βέρα είναι εύκολη, καθώς είναι δύο εύκολα διαθέσιμα φυτά που μπορούν να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Πως να το φτιάξετε:

  • Παίρνετε 4 κλωνάρια δεντρολίβανου και βάζετε όλα τα φύλλα σε ένα γυάλινο μπολ.
  • Πάρτε την αλόη βέρα και ξεφλουδίστε την με ένα φαρδύ, επίπεδο μαχαίρι. Στη συνέχεια, μαζέψτε όλο το τζελ με ένα κουτάλι και τοποθετήστε το σε άλλο δοχείο.
  • Βάλτε το τζελ αλόης σε ένα μπλέντερ, προσθέστε τα φύλλα δεντρολίβανου, βάλτε το καπάκι και ανακατέψτε για 3 λεπτά μέχρι το μείγμα να πάρει ένα κιτρινωπό χρώμα.
  • Μόλις περάσει ο χρόνος, φιλτράρετε το μείγμα μέσα από ένα σουρωτήρι και στη συνέχεια προσθέστε μισό φλιτζάνι ουδέτερο σαμπουάν.
  • Ανακατέψτε απαλά μέχρι να ενωθεί πλήρως το μείγμα και μεταφέρετε σε ένα μπουκάλι ψεκασμού για να επιτρέψετε την καλύτερη εφαρμογή του προϊόντος.

Εφαρμόστε το μείγμα μία φορά την εβδομάδα για να διατηρήσετε δυνατά, ελαστικά μαλλιά που είναι επίσης όμορφα στην εμφάνιση. Αφού εφαρμόσετε το προϊόν, λουστείτε και ξεπλύνετε ως συνήθως.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Ελάχιστοι Γνωρίζουν το Κόλπο με τη Βαζελίνη για να Μεγαλώνουν Γρηγορότερα τα Μαλλιά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μυρωδιά Ψαρίλας: Προσθέστε Αυτό το Φτηνό Συστατικό πριν Μαγειρέψετε Ψάρι για να Εξαφανιστεί

Μυρωδιά Ψαρίλας: Προσθέστε Αυτό το Φτηνό Συστατικό πριν Μαγειρέψετε Ψάρι για να Εξαφανιστεί

Οι Τηγανητές Πατάτες και τα αμυλούχα περιέχουν το καρκινογόνο ακρυλαμύδιο - Πώς θα το μειώσετε στις τροφές που τρώτε

Οι Τηγανητές Πατάτες και τα αμυλούχα περιέχουν το καρκινογόνο ακρυλαμύδιο – Πώς θα το μειώσετε στις τροφές που τρώτε