in , , , ,

6 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Χρησιμοποιείτε την Ηλεκτρική Σκούπα

6 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Χρησιμοποιείτε την Ηλεκτρική Σκούπα
6 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Χρησιμοποιείτε την Ηλεκτρική Σκούπα

Η ηλεκτρική σκούπα έχει εξέχοντα ρόλο στο νοικοκυριό. Χρησιμοποιούμε τακτικά αυτήν τη συσκευή για μια ποικιλία διαφορετικών εργασιών καθαρισμού. Αν και είναι πολύ εύκολο να καθαρίσετε τη βρωμιά και τη σκόνη με μια ηλεκτρική σκούπα, δεν πρέπει να τη χρησιμοποιείτε για τα πάντα και για οτιδήποτε. Βάλτε μια Πλαστική Σακούλα στη Σκούπα σας και θα Αλλάξει τον Τρόπο Που Καθαρίζατε

Μην καθαρίζεις με ηλεκτρική σκούπα – Γυαλί

6 Πράγματα που ΔΕΝ Πρέπει Ποτέ να Χρησιμοποιείτε την Ηλεκτρική Σκούπα

Όταν καθαρίζετε σπασμένο γυαλί, αντισταθείτε στον πειρασμό να το κάνετε με την ηλεκτρική σας σκούπα. Κομμάτια σπασμένου γυαλιού μπορούν εύκολα να προκαλέσουν βλάβη.

Για παράδειγμα, εάν η ηλεκτρική σας σκούπα έχει σακούλα, το γυαλί θα μπορούσε να την τρυπήσει και να δημιουργήσει ένα τεράστιο χάος. Και ακόμα κι αν η ηλεκτρική σας σκούπα είναι χωρίς σακούλα, κομμάτια γυαλιού μπορεί να γρατσουνίσουν την εσωτερική λειτουργία ή ακόμα και να κολλήσουν στον εύκαμπτο σωλήνα!

Αντ’ αυτού, ξεκινήστε σκουπίζοντας με κανονική σκούπα τα μεγάλα κομμάτια γυαλιού. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια υγρή χαρτοπετσέτα ή ένα κομμάτι ψωμί για να μαζέψετε τυχόν μικροσκοπικά κομμάτια γυαλιού που μπορεί να μην φαίνονται.

Μην καθαρίζεις με ηλεκτρική σκούπα – Νερό

Μην σκουπίζετε ποτέ με ηλεκτρική σκούπα νερό ή οτιδήποτε είναι υγρό. Εάν παγιδευτεί υγρασία μέσα, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανάπτυξη μούχλας. Επιπλέον μπορεί να οδηγήσει σε ηλεκτρική βλάβη, η οποία θα μπορούσε να καταστήσει τη σκούπα σας άχρηστη.

Αντίθετα, καθαρίστε το νερό και άλλες πηγές υγρασίας με ένα πανί από μικροΐνες. Είναι πολύ απορροφητικά και είναι πολύ πιο κατάλληλα για τη δουλειά από την ηλεκτρική σκούπα σας!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μην καθαρίζεις με ηλεκτρική σκούπα – Μακιγιάζ

Η προσπάθεια να καθαρίσετε μακιγιάζ με ηλεκτρική σκούπα θα μπορούσε να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα να απλώσει το μακιγιάζ περαιτέρω στο χαλί. Και ακόμη κι αν απορροφηθεί με επιτυχία, η σκιά ματιών και το μέικ-απ μπορεί πραγματικά να λιώσουν μόλις μπουν μέσα.

Αντί να πάρετε την ηλεκτρική σας σκούπα, απλώς μαζέψτε όσο περισσότερο μπορείτε.

Δείτε ακόμη Λάθη Με Την Ηλεκτρική Σκούπα: Αυτά Είναι τα 6 Λάθη Που Πρέπει Να Αποφύγουμε Δια Ροπάλου

Μην καθαρίζεις με ηλεκτρική σκούπα – Τρίχες

Δεν αναφερόμαστε στις τρίχες που καταλήγουν στο χαλί ή στα έπιπλα αλλά για τη χρήση της ηλεκτρικής σκούπας για να μαζέψετε μεγάλη ποσότητα μαλλιών ταυτόχρονα, όπως μετά από ένα κούρεμα στο σπίτι.

Μεγάλες ποσότητες τρίχων μπορεί να φράξουν γρήγορα τη σκούπα ή να τυλιχτούν γύρω από τη βούρτσα και να την εμποδίσουν να λειτουργήσει σωστά. Αντίθετα, ρίξτε τις στον σκουπιδοτενεκέ.

Μην καθαρίζεις με ηλεκτρική σκούπα – Στάχτη και λεπτή σκόνη

Οι κανονικές οικιακές σκούπες δεν έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται σωματίδια τόσο λεπτά όσο η τέφρα του τζακιού ή η σκόνη από οικοδομικές κατασκευές. Θα μπορούσαν να καταλήξουν να καλύψουν το εσωτερικό της και να το φράξουν, ή αυτά τα λεπτά σωματίδια θα μπορούσαν απλώς να φυσηχτούν αμέσως πίσω στον αέρα!

Αντίθετα, απλώς σκουπίστε με σκούπα τη στάχτη ή τη λεπτή σκόνη. Μπορεί να θέλετε να πασπαλίσετε ένα υγρό υλικό όπως χρησιμοποιημένο κατακάθι καφέ πάνω από λεπτή σκόνη για να αποφύγετε την εισπνοή του ενώ καθαρίζετε.

Μην καθαρίζεις με ηλεκτρική σκούπα – Νομίσματα

Τα μικρά, βαριά αντικείμενα όπως τα κέρματα είναι πολύ δύσκολα στον κινητήρα της σκούπας. Μπορεί επίσης να καταστρέψει μικρά εξαρτήματα στο εσωτερικό της ηλεκτρικής σκούπας. Είναι επίσης ένας κίνδυνος σκισίματος για σκούπες που χρησιμοποιούν σακούλες.

Αντίθετα, ελέγξτε το δάπεδο για νομίσματα, μικρά πλαστικά αντικείμενα και οτιδήποτε δεν είναι σκόνη, βρωμιά ή τρίχες και φροντίστε να τα μαζέψετε.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Χριστουγεννιάτικη Φασίνα: Πλήρης οδηγός για να λάμπει το σπίτι σου στις γιορτές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

https://toftiaxa.gr/2023/11/anameikste-korn-flaour-kai-elaiolado-gia-na-anazoogonisete-to-derma-kata-15-xronia.html

62 Υπέροχες Ιδεες για Χριστουγεννιάτικες Πινακίδες

10 Χρήσεις του Ξυδιού ως Καλλυντικό που Δεν Γνωρίζατε

10 Χρήσεις του Ξυδιού ως Καλλυντικό που Δεν Γνωρίζατε