in , , ,

5 Πράγματα που Λέει μια Μητέρα στα Παιδιά της και Σχεδόν Ποτέ Δεν Κάνει Λάθος

συμβουλές για παιδιά,για το παιδί,μαζί με το παιδί,χρήσιμα,
5 Πράγματα που Λέει μια Μητέρα στα Παιδιά της και Σχεδόν Ποτέ Δεν Κάνει Λάθος

Όλοι έχουμε ακούσει τη χαρακτηριστική φράση «δώστε προσοχή στη μαμά σας» χωρίς να της δίνουμε τόση σημασία, για να ανακαλύψουμε ότι τελικά αυτό που μας είπε ήταν ακριβώς αυτό που συνέβη, γιατί η μαμά έχει πάντα δίκιο. Οι περισσότεροι από εμάς όταν είμαστε μικροί δεν καταλαβαίνουμε πότε όταν ακούμε τις τυπικές συμβουλές της μαμάς. Μόνο όταν βρεθούμε στη θέση της ή ζήσουμε τις συνέπειες αυτών που μας προειδοποίησαν τότε συμφωνούμε μαζί της. Είτε λόγω εμπειρίας ζωής είτε λόγω του ενστίκτου που τους δίνει η μητρότητα οι μητέρες έχουν απίστευτη ικανότητα αντίληψης. 5 Τρόποι που οι Γονείς Μπορούν να Πουν «Όχι» στα Παιδιά με Θετικό Τρόπο

5 Πράγματα που Λέει μια Μητέρα στα Παιδιά της και Σχεδόν Ποτέ Δεν Κάνει Λάθος

Δεν μου αρέσει αυτό το άτομο

Κάτι που μια μητέρα μπορεί να προβλέψει κοιτάζοντας μόνο έναν άνθρωπο είναι το κακό στην καρδιά του. Είναι οι μόνες ικανές να δουν πέρα από αυτό που φαίνεται, ακόμα κι όταν κάποιος είναι φαινομενικά ευγενικός και με καλές προθέσεις.

Καλύτερα να μην βγαίνεις έξω

Δείτε ακόμη 7 Μύθοι για την Ανατροφή Παιδιών που στην Πραγματικότητα Δεν Ισχύουν

Αν και οι προαισθήσεις είναι κάτι που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, η ζωή μας έχει κάνει να αποδείξουμε ότι είναι αληθινές. Μια μητέρα είναι σε θέση να γνωρίζει πότε πρόκειται να συμβεί κάτι κακό, ακόμη και όταν δεν υπάρχουν στοιχεία που να το αποδεικνύουν.

Δεν υπάρχει κακό που να μην έρχεται για καλό

Κάτι που όλοι γνωρίζουμε είναι ότι οι μαμάδες λατρεύουν να μιλάνε με παροιμίες, γιατί έχουν πάντα μία για κάθε περίσταση. Καταφεύγουν σε ό,τι είναι απαραίτητο όταν πρόκειται να μας δώσουν παρηγοριά, γιατί ξέρουν πάντα τι να πουν για να μας κάνουν να δούμε τη φωτεινή πλευρά αυτού που μας συμβαίνει και να βάλουμε τα πάντα στη θέση τους.

Αποφασίζεις να είσαι ευτυχισμένος

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν αυτή τη φράση όταν μας τη λένε για πρώτη φορά, αλλά όπως όλα τα άλλα, η μαμά έχει πάντα δίκιο. Η μητέρα δεν έχει άδικο όταν λέει ότι η ευτυχία είναι στα χέρια του καθενός, αφού δεν αγοράζεται ούτε πουλάει, ούτε αποκτάται με εξωτερικά μέσα, ευτυχία είναι η απόφαση που παίρνεις να δεις τη ζωή με ευγνωμοσύνη και να δώσεις το καλύτερο. εσύ παρ’ όλα αυτά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πρόσεχε, θα πέσεις

Κάθε παιδί μπορεί να επαληθεύσει ότι όταν μια μητέρα λέει «θα πέσεις» είναι επειδή θα συμβεί, ακόμα και όταν είμαστε σίγουροι ότι δεν θα συμβεί. Είναι σαν να μπορούν να δουν το μέλλον και να μαντέψουν τι θα συμβεί χωρίς να το προσέξουμε.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Σταματήστε να Λέτε στα Παιδιά σας να μην Θυμώνουν Ποτέ – Διδάξτε τα Πώς να Θυμώνουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Καλλιεργήσετε Ρεβίθια Στον Κήπο σας

Πώς να Καλλιεργήσετε Ρεβίθια Στον Κήπο σας

μυστικά ομορφιάς,αντιγήρανση,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

9 Ινδονησιακά Μυστικά Ομορφιάς για να Επιβραδύνετε τη Γήρανση