in ,

Πώς να Κόψετε Παντζάρια Χωρίς να Λερώσετε τα Χέρια σας

κόψιμο παντζαριών,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα,
Πώς να Κόψετε Παντζάρια Χωρίς να Λερώσετε τα Χέρια σας

Κάθε φορά που κόβετε ένα παντζάρι, τα χέρια σας θα λερώνονται. Και σίγουρα δεν θέλετε να περπατάτε όλη μέρα, με κατακόκκινα χέρια. Πώς λοιπόν μπορείτε να κόψετε παντζάρια χωρίς να λερώσετε τα χέρια σας; Γιατί Πρέπει Πάντα να Ξεπλένετε τις Λωρίδες Μπέικον με Νερό πριν το Μαγείρεμα

Πώς να Κόψετε Παντζάρια Χωρίς να Λερώσετε τα Χέρια σας

Γάντια

Ο πρώτος και πιο προφανής τρόπος για να αποτρέψετε το βάψιμο των χεριών σας, είναι να φοράτε γάντια. Έτσι ο κόκκινος χυμός των παντζαριών που συνήθως λερώνει τα χέρια σας δεν θα μπορεί να φτάσει στο δέρμα σας. Ωστόσο, μπορεί να λερώσει τα γάντια σας, οπότε επιλέξτε ένα ζευγάρι που δεν σας αρέσει απαραίτητα. Και να είστε προσεκτικοί όταν αφαιρείτε τα γάντια. Αν αγγίξετε τα κόκκινα γάντια σας με γυμνό δέρμα, μπορεί να προκαλέσουν λεκέδες στα χέρια σας.

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα στο να φοράτε γάντια: μπορεί επίσης να σας βοηθήσουν να κρατάτε το παντζάρι ενώ το κόβετε γιατί μπορεί να γλιστρήσει!

Δείτε ακόμη Έπιασε Φωτιά το Τηγάνι; Προσπάθησε να την σβήσεις με ένα Εύχρηστο Προϊόν που Έχεις Ήδη στο σπίτι

Ελαιόλαδο

Ένας άλλος τρόπος για να αποφύγετε τους λεκέδες, είναι να τρίψετε λίγο ελαιόλαδο στα χέρια σας πριν ξεκινήσετε να κόβετε παντζάρια. Απλώς βάλτε λίγο ελαιόλαδο στα χέρια σας και τρίψτε τα μεταξύ τους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει όλα τα χέρια σας.

Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου: τα παντζάρια θα γλιστρούν ακόμα περισσότερο λόγω του λαδιού. Οπότε να προσέχετε!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λεμόνι και πατάτα

Εάν έχετε κόψει τα παντζάρια σας χωρίς τις κατάλληλες προφυλάξεις, πιθανότατα έχετε κόκκινα χέρια. Αλλά ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τους λεκέδες! Μπορείτε να βάλετε λίγο χυμό λεμονιού στα χέρια σας. Αυτό θα κάνει τον χυμό των παντζαριών να ξεκολλήσει, επαναφέροντας το φυσικό χρώμα των χεριών σας. Εάν έχετε ξηρό δέρμα ή πολλά μικρά κενά στα χέρια σας, ίσως να θέλετε να αποφύγετε αυτήν τη μέθοδο.

Μια άλλη μέθοδος είναι να τρίβετε τα χέρια σας με μια πατάτα, κάτω από τρεχούμενο νερό. Η πατάτα θα απορροφήσει το χυμό των παντζαριών και τα χέρια σας θα καθαρίσουν για άλλη μια φορά!

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Γιατί να Χρησιμοποιήσετε ένα Πιστολάκι Μαλλιών όταν Φτιάχνετε Ένα Κέικ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Τροφές που Πρέπει να Αποφεύγετε πριν Πάτε για Ύπνο

10 Τροφές που Πρέπει να Αποφεύγετε πριν Πάτε για Ύπνο

Σε πόσα λεπτά μαγειρέματος χάνει τελικά την αντικαρκινική του δράση το μπρόκολο

Σε πόσα λεπτά μαγειρέματος χάνει τελικά την αντικαρκινική του δράση το μπρόκολο