in , , , , ,

Πώς να Αφαιρέσετε Λεκέδες Καφέ από τα Δόντια με Φυσικό Τρόπο

Πώς να Αφαιρέσετε Λεκέδες Καφέ από τα Δόντια με Φυσικό Τρόπο
Πώς να Αφαιρέσετε Λεκέδες Καφέ από τα Δόντια με Φυσικό Τρόπο

Ψάχνετε πώς να αφαιρέσετε τους λεκέδες του καφέ από τα δόντια με φυσικό τρόπο; Ο καφές μπορεί να αποχρωματίσει τα δόντια, καθιστώντας πιο δύσκολη την αφαίρεσή του με την πάροδο του χρόνου. Χρειάζεται μόνο ένα φλιτζάνι καφέ για να λερώσετε τα δόντια σας. Προκαλεί έναν κιτρινωπό, καφετί και μερικές φορές έναν μόνιμο λεκέ που είναι δύσκολο να αφαιρεθεί. Κίτρινα Δόντια: Λευκάνετε τα σε Λιγότερο από 2 Λεπτά

Πώς να Αφαιρέσετε Λεκέδες Καφέ από τα Δόντια με Φυσικό Τρόπο

Εδώ είναι μερικές θεραπείες που βοηθούν στην αφαίρεση λεκέδων καφέ από τα δόντια.

Μπανανόφλουδες

Πρέπει να πάρετε τη λευκή πλευρά της μπανανόφλουδας και να τρίψετε τα δόντια σας για 3-5 λεπτά. Πλύνετε το στόμα σας μετά από αυτό. Κάντε το τακτικά και θα αποκτήσετε τα λευκά δόντια των ονείρων σας.

Αλάτι

Το αλάτι είναι το πιο προσιτό συστατικό σε κάθε σπίτι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλάτι μόνο του ή με σκόνη κάρβουνου. Το αλάτι δίνει λευκά δόντια και σας βοηθά να αποκαταστήσετε τα χαμένα μέταλλα. Αφαιρεί κάθε είδους λεκέ, είτε είναι κίτρινος είτε καφέ.

Ινδική πασχαλιά (Neem)

Από πολύ νωρίς, οι άνθρωποι βούρτσιζαν τα δόντια τους με κλαδάκια neem. Έχει αντιβιοτικές ιδιότητες, οι οποίες βοηθούν στην αφαίρεση λεκέδων από τα δόντια και σας δίνουν γερά δόντια.

Φλούδα πορτοκαλιού

Η φλούδα πορτοκαλιού περιέχει βιταμίνη C, που βοηθά στην καταπολέμηση των μικροοργανισμών, και ασβέστιο για λευκά δόντια. Μπορείτε να φτιάξετε σκόνη από φλούδα πορτοκαλιού στεγνώνοντάς την κάτω από το φως του ήλιου και τρίβοντάς την. Απλά χρησιμοποιήστε αυτή τη σκόνη δύο φορές την εβδομάδα για να αφαιρέσετε λεκέδες καφέ και νικοτίνης από τα δόντια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας περιέχει έναν αντιμικροβιακό παράγοντα που κάνει αστραφτερά δόντια. Ο καλύτερος τρόπος για να το χρησιμοποιήσετε είναι να προσθέσετε δύο σταγόνες στην οδοντόκρεμα και να βουρτσίσετε τα δόντια σας. Μπορείτε επίσης να τρίβετε τα δόντια σας μετά από κάθε βούρτσισμα ή να το χρησιμοποιείτε ως στοματικό διάλυμα.

Ιερός βασιλικός (Τούλσι)

Βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων από τα δόντια και θεραπεύει προβλήματα των ούλων, αποχρωματισμό των δοντιών, προσβολές μικροοργανισμών κ.λπ. Ανακατέψτε τον με λάδι μουστάρδας και φτιάξτε μια πάστα για να την απλώσετε στα δόντια ή τρίψτε τα φύλλα αφού στεγνώσουν κάτω από το φως του ήλιου.

Δείτε ακόμη Μαύρα Τρίγωνα στα Δόντια: Τι Είναι και τι να Κάνετε για Αυτά

Υπεροξείδιο του υδρογόνου

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου περιέχει φυσικά λευκαντικά στοιχεία που σκοτώνουν τα βακτήρια στο στόμα μας. Μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει ως στοματικό διάλυμα. Αλλά η υπερβολική χρήση υπεροξειδίου του υδρογόνου προκαλεί ευαισθησία στα δόντια. Χρησιμοποιείστε το μόνο δύο φορές την εβδομάδα για να απαλλαγείτε από τους λεκέδες.

Κατανάλωση φρούτων και λαχανικών

Μερικές φορές οι διαιτολόγοι μας συμβουλεύουν να προσθέτουμε φρούτα και λαχανικά στην καθημερινή μας διατροφή για να αποτρέψουμε προβλήματα στα δόντια. Οι φράουλες και ο ανανάς είναι αποδεδειγμένα φρούτα που βοηθούν να απαλλαγούμε από λεκέδες στα δόντια. Το μείγμα μαγειρικής σόδας και φράουλας αφαιρεί τους λεκέδες. Ένας παρόμοιος τρόπος κατανάλωσης ανανά παράγει το ίδιο αποτέλεσμα.

Ενεργός άνθρακας

Το βούρτσισμα με σκόνη ενεργού άνθρακα βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων καφέ από τα δόντια.

Μηλόξυδο

Δεν υπάρχουν αποδεδειγμένα στοιχεία, αλλά ορισμένοι γιατροί συμβουλεύουν ότι η ανάμειξη του μηλόξυδου με νερό και η χρήση του ως στοματικό διάλυμα θα βοηθήσει να αποκτήσετε λευκά δόντια. Αλλά με περιορισμένη χρήση μόνο δύο φορές την εβδομάδα.

Μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα είναι μια αρχαία θεραπεία και η πιο αποτελεσματική για την εξάλειψη των λεκέδων από τα δόντια. Για να φτιάξετε ένα υγρό στοματικό διάλυμα, βάλτε δύο κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι νερό και ανακατέψτε καλά.

Υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να φτιάξετε μια πάστα μαγειρικής σόδας. Αναμίξτε μαγειρική σόδα με την κανονική οδοντόκρεμα και βουρτσίστε τα δόντια σας. Σίγουρα θα αποκτήσετε λευκά δόντια μέσα σε λίγες εβδομάδες. Αυτός είναι ο καλύτερος φυσικός τρόπος για να αφαιρέσετε λεκέδες καφέ από τα δόντια.

Πώς να αποφύγετε τους λεκέδες από τον καφέ στα δόντια

Η πιο αποτελεσματική τεχνική για να αντιμετωπίσετε τους λεκέδες του καφέ είναι να αποφύγετε να εμφανιστούν εξαρχής. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να το καταφέρετε.

Χρησιμοποιώντας ένα καλαμάκι, πιείτε τον καφέ σας
Προσθέστε λίγη κρέμα
Πιείτε ένα φλιτζάνι καφέ με λιγότερη καφεΐνη
Αφού πιείτε καφέ, βουρτσίστε τα δόντια σας ή ξεπλύνετε αμέσως το στόμα σας
Χρησιμοποιήστε λευκαντική οδοντόκρεμα
Πρέπει να τηρείται καλή οδοντική υγιεινή

πηγή φωτογραφίας / φώτο

Δείτε επίσης Γιατί να Χρησιμοποιήσετε Αλόη στα Δόντια και τα Ούλα σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Δεν Πρέπει ποτέ να Πίνετε Νερό Όρθιοι - Πώς επηρεάζεται το σώμα

Γιατί Δεν Πρέπει ποτέ να Πίνετε Νερό Όρθιοι – Πώς επηρεάζεται το σώμα

Πώς να Αποφύγετε τη Σαλμονέλα Οταν Μαγειρεύετε Αυγά: Να τι Κάνετε Λάθος

Πώς να Αποφύγετε τη Σαλμονέλα Οταν Μαγειρεύετε Αυγά: Να τι Κάνετε Λάθος