in , ,

Διώξε το “Άσθμα” Και Την Υγρασία Από Το Σπίτι

Διώξε το "Άσθμα" Και Την Υγρασία Από Το Σπίτι
Διώξε το "Άσθμα" Και Την Υγρασία Από Το Σπίτι

Το περιβάλλον που ζούμε και τα πολλά αλλεργιογόνα εσωτερικού χώρου, σχετίζονται με την εμφάνιση και την έξαρση του άσθματος.

Μούχλα κα Υγρασία

Είναι ο χειρότερος εχθρός σας! Εάν το σπίτι σας είναι συνήθως υγρό, χρησιμοποιήστε έναν αφυγραντήρα ή, ακόμα καλύτερα, εγκαταστήστε ένα καλό σύστημα εξαερισμού για να καθαρίσετε τον αέρα και να κάνετε το σπίτι σας ένα φρούριο χωρίς μούχλα.

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ: 8 πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις αφυγραντήρα

Ελέγχετε συχνά τις υδρορροές, ειδικά σε χώρους και δωμάτια κοντά σε κουζίνες, μπάνια ή θερμοσίφωνες. Ελέγξτε υδρορροές γιατί μπορούν άνετα τα προκαλέσουν προβλήματα. Στα σημεία που θα βρεις μούχλα μην τα αφήσεις! Το λευκό ξίδι σε ένα πανί θα είναι ο βοηθός σου για να καθαρίσεις.

Αλλεργιογόνα μέσα στο σπίτι

Τα ακάρεα σκόνης στο σπίτι ειδικά στα υφάσματα και στα στρώματα αλλά και οι τρίχες από τα ζώα είναι αρκετά επιβαρυντικά.

Απέφυγε το τίναγμα χαλιών και ριχταριών, ξεσκόνιζε με πανάκια που εγκλωβίζουν την σκόνη, προτίμησε την ηλεκτρική σκούπα αντί της συμβατικής που σηκώνει σκόνη και γενικά μάζεψε λούτρινα και υφάσματα που μαζεύουν επάνω τρίχες και σκόνη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καθαριστικά σπιτιού

Προσπάθησε να χρησιμοποιείς απορρυπαντικά με ελαφριές μυρωδιές, φυσικά αν μπορείς υποαλλεργικά, και σίγουρα μακριά από την χλωρίνη.

Καθάριζε συχνά τα κλιματιστικά

Όσο και αν προσπαθούμε να κρατήσουμε το σπίτι καθαρό και χωρίς σκόνη, αν τα κλιματιστικά είναι βρώμικα τότε δεν κάνουμε τίποτα.Στα κλιματιστικά των σπιτιών μας πρέπει να γίνεται τακτικά σέρβις αλλά και να καθαρίζουμε τακτικά και μόνοι μας τα φίλτρα.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Καυσόξυλα: Που κυμαίνονται οι τιμές για τον φετινό χειμώνα; Πιο φθηνά φέτος από πέρυσι

Καυσόξυλα: Που κυμαίνονται οι τιμές για τον φετινό χειμώνα; Πιο φθηνά φέτος από πέρυσι

Έχετε Μούχλα στο Ψυγείο; Με Αυτό το Γρήγορο Κόλπο θα Φύγει σε Ελάχιστο Χρόνο

Έχετε Μούχλα στο Ψυγείο; Με Αυτό το Γρήγορο Κόλπο θα Φύγει σε Ελάχιστο Χρόνο