in , , , ,

8 Σημαντικά Σήματα Χεριών που Πρέπει να Γνωρίζει ο Καθένας μας

σήματα χεριών,συμβουλές έκτακτης ανάγκης,χρήσιμα,περίεργα,
σήματα χεριών,συμβουλές έκτακτης ανάγκης,χρήσιμα,περίεργα,

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα σήματα με τα χέρια μπορούν να είναι ένα ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας. Στην πραγματικότητα, μελέτες έχουν δείξει ότι οι χειρονομίες μας μπορούν να αντικατοπτρίζουν τις σκέψεις μας, μπορούν να βοηθήσουν τους άλλους να μας καταλάβουν καλύτερα και μπορούν ακόμη και να αντικαταστήσουν την ανάγκη να μιλήσουμε. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά σήματα χεριών που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν σε καθημερινή βάση ή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. 12 Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης και Συμβουλές Επιβίωσης που Δεν Διδάσκονται στο Σχολείο

Σήμα χειρός για βοήθεια

8 Σημαντικά Σήματα Χεριών που Πρέπει να Γνωρίζει ο Καθένας μας

Εάν τυχαίνει να είστε μόνοι και να χρειάζεστε διάσωση, μια απλή κίνηση του χεριού θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει λίγο χρόνο: κουνήστε και τα δύο χέρια πάνω και κάτω. Με αυτόν τον τρόπο οποιοδήποτε ελικόπτερο ή αεροπλάνο θα καταλάβει αμέσως ότι χρειάζεστε βοήθεια. Εάν κουνάτε μόνο το ένα χέρι, μπορεί να συγχέεται με το σημάδι «γεια».

Σήμα χειρός για ενδοοικογενειακή βία

Μερικές φορές δεν είναι δυνατό να στείλετε ένα προφορικό μήνυμα ότι αισθάνεστε ότι απειλείστε από τον σύντροφό σας. Σε αυτήν την περίπτωση, το Σήμα Βίας στο Σπίτι για Βοήθεια είναι η καλύτερη επιλογή. Απλώς κρατήστε το χέρι σας προς τα πάνω με τον αντίχειρά σας να βρίσκεται στην παλάμη σας και μετά διπλώστε τα δάχτυλά σας προς τα κάτω. Μπορείτε να εμφανίσετε αυτό το σήμα όταν μιλάτε με κάποιον προσωπικά ή μέσω βιντεοκλήσης.

Σήμα χειρός για σταμάτημα

Το σήμα του χεριού για να σταματήσετε είναι σημαντικό όταν οδηγείτε αυτοκίνητο ή κάνετε ποδήλατο στην πόλη. Όταν αρχίσετε να επιβραδύνετε, τραβήξτε το χέρι σας έξω δίπλα σας και γυρίστε το χέρι σας προς το έδαφος. Με αυτόν τον τρόπο, το άτομο πίσω σας θα ξέρει ότι θα σταματήσετε και θα επιβραδύνει επίσης.

Σήμα χειρός για στροφή

Αυτή η συμβουλή είναι επίσης για οδηγούς και ποδηλάτες. Εάν τα φλας σας δεν λειτουργούν, μπορείτε επίσης να υποδείξετε ότι αλλάζετε λωρίδα ή στρίβετε βγάζοντας το χέρι σας έξω. Εάν στρίβετε αριστερά, αφήστε το χέρι σας ίσιο. Εάν στρίβετε δεξιά, διπλώστε το χέρι σας και στρέψτε το χέρι σας προς τον ουρανό.

Δείτε ακόμη 8 Κόλπα Επιβίωσης αν Χαθείτε στην Άγρια Φύση

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σήμα χεριού για συμφωνία

Εάν μιλάτε με κάποιον μέσω βίντεο ή εάν είστε δάσκαλος σε μια διαδικτυακή τάξη, το σήμα της συμφωνίας μπορεί να είναι χρήσιμο. Για να μην διακόπτετε αυτό που λέει ο άλλος, απλώς συμφωνήστε αφήνοντας το ροζ δάχτυλό σας και τον αντίχειρά σας να προεξέχουν, με την παλάμη του χεριού σας προς το άτομο που μιλάει.

Σήμα χειρός στις ομιλίες

Όταν κάνετε μια παρουσίαση, αυτό που κάνετε με τα χέρια σας είναι εξίσου σημαντικό με αυτό που λέτε. Για να χτίσετε αμέσως εμπιστοσύνη και να χαλαρώσετε το κοινό σας, ανοίξτε τα χέρια σας με τις παλάμες στραμμένες προς τα πάνω. Αυτή η χειρονομία έχει συνήθως θετική επίδραση στους ανθρώπους.

Σήμα χειρός για να βοηθήσει ένα κωφό άτομο

Όταν βλέπετε κάποιον να χάνεται ή να βρίσκεται σε στενοχώρια και τυγχάνει να είναι κωφός, μπορείτε να ρωτήσετε εάν το άτομο χρειάζεται κάτι κάνοντας το σημάδι «βοήθεια». Κλείστε το αριστερό σας χέρι με τον αντίχειρά σας να προεξέχει και να δείχνει προς τα πάνω. Τοποθετήστε το πάνω από την τεντωμένη δεξιά παλάμη σας και σηκώστε τα δύο χέρια μπροστά από το στήθος σας.

Σήμα χεριού σε μια συνέντευξη για δουλειά

Πρέπει να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό σε μια συνέντευξη για δουλειά, και αυτό μπορεί να είναι πολύ αγχωτικό. Για να δείξετε ανωτερότητα και αυτοπεποίθηση, ενώ ακούτε τον συνεντευκτή σας, βάλτε τις παλάμες σας η μία απέναντι από την άλλη, με τις άκρες των δακτύλων σας να αγγίζουν και να δείχνουν προς τα πάνω.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 9 Συμβουλές Επιβίωσης που Μπορεί να σας Σώσουν μια Μέρα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τριχοφυΐα στο πρόσωπο: Ο έξυπνος φυσικός τρόπος για πεντακάθαρη επιδερμίδα

Τριχοφυΐα στο πρόσωπο: Ο έξυπνος φυσικός τρόπος για πεντακάθαρη επιδερμίδα

10 Συμβουλές για να Κάνετε την Κουζίνα σας να Φαίνεται πιο Ευρύχωρη

10 Συμβουλές για να Κάνετε την Κουζίνα σας να Φαίνεται πιο Ευρύχωρη