in , ,

Άρωμα Που Κρατάει Για Ώρες: Ο Ψεκασμός Αρώματος σε Αυτά τα Σημεία θα το Κάνει να Διαρκέσει Περισσότερο στο Σώμα σας

σημεία ψεκασμού αρώματος,ψεκασμός αρώματος,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,χρήσιμα,
σημεία ψεκασμού αρώματος,ψεκασμός αρώματος,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,χρήσιμα,

Ίσως δεν πιστεύετε ότι υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία του σώματος που κάνουν το άρωμά σας να διαρκεί περισσότερο; Το ανθρώπινο σώμα έχει φυσικό έλαιο που μπορεί να βοηθήσει το άρωμα να αποδώσει τα μέγιστα, και αυτά τα έλαια βρίσκονται σε σημεία παλμών στο σώμα. Τα σημεία παλμού παράγουν θερμότητα που βοηθούν στη διατήρηση του αρώματος όταν απελευθερώνεται στον αέρα. Κολώνια, Άρωμα, ή Eau de Toilette: Τι σημαίνουν και πώς να ξεχωρίσετε τις διαφορές τους

Δείτε τα καλύτερα σημεία του σώματος για να ψεκάσετε το άρωμά σας.

Λαιμός – Ο λαιμός έχει ζεστό παλμό και είναι γενικά εκτεθειμένος και ως εκ τούτου, είναι ένα καλό μέρος για να ψεκάσετε το άρωμά σας. Επίσης, δημιουργεί μια ωραία εντύπωση μετά από μια αγκαλιά.

Αγκώνας – Το εσωτερικό του αγκώνα σας είναι ένα από τα σημεία του σώματός σας όπου τα αιμοφόρα αγγεία είναι πιο κοντά στο δέρμα, καθιστώντας τον ένα εξαιρετικό σημείο παλμού για άρωμα.

Πίσω από τα αυτιά σας – Οι περιοχές πίσω από τα αυτιά σας είναι πολύ λιπαρές και βοηθούν το άρωμα να αποδώσει τα μέγιστα και αφήνει μια διαρκή εντύπωση μετά από μια ζεστή αγκαλιά.

Πάνω από τους ώμους – Οι ώμοι ενισχύουν το άρωμα που έχετε ήδη γύρω από το λαιμό σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πίσω από τα γόνατα – Εάν φοράτε ένα φόρεμα που εκθέτει τα γόνατα, τότε θα αποδώσει γιατί το πίσω μέρος των γονάτων είναι σημεία παλμών.

Καρποί – ο καρπός είναι καλό σημείο για να εφαρμόσετε άρωμα.

Στα μαλλιά – το ψέκασμα στα μαλλιά σας και θα σας βοηθήσει να απλώσετε το αγαπημένο σας άρωμα. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα άρωμα που δεν θα βλάψει τις τρίχες σας.

Στήθος – Πρώτα πρέπει να εξετάσετε τι φοράτε. Εάν το ρούχο που δεν είναι τόσο σφιχτό, τότε το στήθος σας είναι μια καλή ιδέα.

Λαιμός – ο λαιμός είναι ένα σημείο παλμού. Εφαρμόστε ειδικά στο λαιμό σας, καθώς το άρωμά σας θα διαρκέσει περισσότερο εδώ.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης 8 Κανόνες για τη Χρήση του Αρώματος

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τέλος Στην Πιτυρίδα, Φαγούρα Και Την Ξηροδερμία Με Αυτήν Την Σπιτική Θεραπεία [ΒΙΝΤΕΟ]

Τέλος Στην Πιτυρίδα, Φαγούρα Και Την Ξηροδερμία Με Αυτήν Την Σπιτική Θεραπεία [ΒΙΝΤΕΟ]

ροχαλητό,αντιμετώπιση ροχαλητού,τροφές και ροχαλητό,διατροφή για ροχαλητό,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας,

Ροχαλητό Τέλος: 6 Τροφές που Πρέπει να Τρώτε για να το Σταματήσετε