in ,

8 Κανόνες για τη Χρήση του Αρώματος

αρώμα,κανόνες,χρήση,διάρκεια αρώματος,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς
8 Κανόνες για τη Χρήση του Αρώματος

Όλοι νοιάζονται για το ντύσιμο σε επίσημες εκδηλώσεις και πώς να συμπεριφέρονται στο γυμναστήριο, αλλά όλοι ξεχνούν τους βασικούς κανόνες στη χρήση των αρωμάτων. χρησιμοποιείται από το άρωμα. Για πολλούς, το άρωμα είναι καθρέφτης της προσωπικότητάς τους, αλλά χρειάζεται προσοχή στην επιλογή και τη χρήση του ώστε να μην τρέχουν όλοι μακριά σας. 4 Σωστά και 4 Λάθος Σημεία για Να Ψεκάσετε το Άρωμα σας

πηγή φωτό

Αλλάξτε το άρωμα ανάλογα με την περίσταση

Κανείς δεν φοράει τα ίδια ρούχα ή το ίδιο μακιγιάζ καθημερινά. Ντυνόμαστε σύμφωνα με τη διάθεση και την περίσταση, οπότε αυτός ο κανόνας ισχύει και στην επιλογή αρωμάτων.

Σταματήστε να ψεκάζετε άρωμα απευθείας στο δέρμα σας

Όταν το άρωμα αλληλεπιδρά με τη θερμότητα, το τρίψιμο στο δέρμα βλάπτει τα μόρια του αρώματος και μεταβάλλει την αρχική μυρωδιά. Αν θέλετε το άρωμα να μυρίζει φυσικά, ψεκάστε το στον αέρα και αφήστε το να πέσει πάνω σας. Μια μυρωδιά σαν αυτή θα σας προσφέρει γοητεία όλη την ημέρα.

Να είστε προσεκτικοί στο χώρο εργασίας σας

Πιθανότατα δεν θέλετε το άρωμά σας να γεμίσει το χώρο εργασίας σας. Επιλέξτε ήπια αρώματα. Επίσης, θα ήταν καλό να γνωρίζετε τις ευαισθησίες και τις αλλεργίες των συναδέλφων σας.

Χρησιμοποιήστε σωστά το άρωμα

Εφαρμόστε άρωμα στο μέρος του σώματός σας που διατηρείται ζεστό περισσότερο. Ο λαιμός, το ντεκολτέ, οι καρποί και το πίσω μέρος των γόνατων είναι ιδανικά σημεία για το καλοκαίρι.

Δείτε ακόμη 11 αρώματα που διώχνουν τα κουνούπια επιτόπου

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ψεκάστε άρωμα στα μαλλιά σας

Εάν εφαρμόζετε ενυδατικές ή μάσκες στα μαλλιά σας, το άρωμα θα παραμείνει σε αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το άρωμα παραμένει περισσότερο σε ενυδατωμένο δέρμα

Πριν χρησιμοποιήσετε άρωμα, εφαρμόστε μια άοσμη ενυδατική κρέμα ή λάδι jojoba. Δεν θα αλλάξει τη μυρωδιά του αρώματος όπως κάνουν τα φυσικά έλαια του δέρματός σας.

Ανακατέψτε προϊόντα της σειράς του αρώματός σας

Για να διαρκεί περισσότερο το άρωμά σας σε όλες τις συνθήκες, επιλέξτε αρωματικά προϊόντα όπως σαπούνι και λοσιόν σώματος από τη σειράς του αρώματός σας.

Εφαρμόστε άρωμα και στα ρούχα!

Οι άνθρωποι διστάζουν να εφαρμόσουν άρωμα στα ρούχα μας. Μερικοί υποστηρίζουν ότι τα συστατικά τους λεκιάζουν ή ξεθωριάζουν τα υφάσματα. Εάν το ρούχο δεν είναι από φυσικό μετάξι, η εφαρμογή αρώματος σε αυτό είναι ο τέλειος τρόπος για να διαρκέσει περισσότερο.

Εάν εκτίθεστε στον ήλιο, είναι καλύτερο να εφαρμόσετε το άρωμα στα ρούχα σας παρά στο δέρμα σας, καθώς το ψωραλένιο που περιέχει (ειδικά σε γεύσεις εσπεριδοειδών) δεν θα προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Δείτε επίσης Έτσι θα διατηρείται το άρωμά σας περισσότερο το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Σούπερ!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

λογαριασμός ρεύματος,μείωση,εξοικονόμηση ενέργειας,προστασία περιβάλλοντος,χρήσιμα,κόλπα,συμβουλές

8 Απλές Συνήθειες για να Μειώσετε το Λογαριασμό του Ρεύματος

σακουλάκια από γαριδάκια,τσάντα tote,επαναχρησιμοποίηση,ανακύκλωση,diy κατασκευές,diy μόδα

Πώς να Μετατρέψετε Σακουλάκια από Γαριδάκια σε Τσάντα Tote Οδηγίες – Βίντεο