in , , ,

4 Σωστά και 4 Λάθος Σημεία για Να Ψεκάσετε το Άρωμα σας

Το άρωμα που επιλέγουμε να φορέσουμε μπορεί να κάνει μια δήλωση για εμάς. Αλλά για να διαρκέσει, πρέπει να ψεκάσετε συγκεκριμένα σημεία και να αποφύγετε αυτά που μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα σας.

Ψεκάστε πίσω από τα γόνατα.

© Long Truong / unsplash.com

Μπορεί να φαίνεται λίγο περίπλοκο στην εφαρμογή, αλλά ο ψεκασμός πίσω από τα γόνατά σας όταν εκτίθενται σίγουρα θα αποδώσει. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, ψεκάστε άρωμα αμέσως μετά το ντους και μετά την εφαρμογή λοσιόν.

Ψεκάστε ανάμεσα στο εσωτερικών των μηρών.

© depositphotos.com

Ενώ είναι κάπως επικίνδυνο να ψεκάζετε αρώματα γύρω από τις ευαίσθητες περιοχές, μπορείτε να ψεκάσετε ανάμεσα στο εσωτερικών των μηρών. Η ζέστη από την τριβή θα ενισχύσει το άρωμα και θα διαρκέσει όλη την ημέρα. Επιπλέον, όταν αγκαλιάζεις κάποιον, δεν θα αφήσεις το άρωμά σου πάνω του.

Ψεκάστε στο ντεκολτέ.

© ROBYN BECK/AFP/East News

Εάν τα ρούχα σας αποκαλύπτουν το στήθος σας, αξίζει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ψεκάσετε ελαφρά εκεί. Μπορεί να μην είναι τόσο δυνατό όσο στους καρπούς, αλλά θα οδηγήσει σε ένα λεπτό άρωμα.

Ψεκάστε στην κοιλιά σας.

© depositphotos.com

Επωφεληθείτε από τα ρούχα που αποκαλύπτουν την κοιλιά σας. Η χρήση αρώματος εκεί θα σας βοηθήσει να μυρίζετε ακαταμάχητα.

Μην ψεκάζετε στις μασχάλες σας.

© shutterstock.com

Οι αδένες ιδρώτα των μασχαλών θα αντιδράσουν με το άρωμα και μπορεί να προκαλέσει αίσθηση καψίματος και φαγούρα. Πέρα από αυτό, ακόμα κι αν ψεκάσετε εκεί, δεν θα έχετε καλά αποτελέσματα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μην ψεκάζετε γύρω από τη ζώνη μπικίνι.

© A Fish Called Wanda / Metro-Goldwyn-Mayer

Εάν χρησιμοποιείτε το άρωμά σας γύρω από τη ζώνη μπικίνι, μπορεί να οδηγήσει σε ξηρό δέρμα. Επιπλέον, αυτές οι περιοχές μπορεί να ερεθιστούν εύκολα, με αποτέλεσμα φαγούρα και φλεγμονή.

Μην ψεκάζετε κοντά στα μάτια.

© Karoline Soares / unsplash.com

Αποφύγετε τον ψεκασμό αρωμάτων γύρω από τα μάτια σας. Τα αρώματα με βάση την αιθυλική αλκοόλη μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές σε περίπτωση επαφής με πολύ ευαίσθητα σημεία.

Μην ψεκάζετε στα χέρια σας.

© shutterstock.com

Ενώ ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για ψέκασμα αρώματος είναι ο καρπός, θα πρέπει να αποφύγετε να ψεκάσετε τα χέρια σας. Εάν έρθει σε επαφή με τα χέρια σας, τα αρώματα με βάση το οινόπνευμα μπορούν να ξεράνουν το δέρμα, να προκαλέσουν πληγές ακόμη και αιμορραγία.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

6 Διακοσμητικές Τάσεις των 90s… Επιστρέφουν!

14 Λάθη Ανακαίνισης που Κάνουν Πολλοί Ιδιοκτήτες