in , ,

14 Λάθη Ανακαίνισης που Κάνουν Πολλοί Ιδιοκτήτες

Περισσότεροι από 260.000 ιδιοκτήτες σπιτιών από 11 χώρες δήλωσαν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα κατά τη διάρκεια μιας ανακαίνισης είναι να παραμείνουν εντός των ορίων του προϋπολογισμού τους. Γι’ αυτό πρέπει να μάθουν πώς να κάνουν μόνοι τους κάποια πράγματα στο σπίτι. Για να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα για να διορθώσετε τα λάθη σας, είναι καλύτερο να γνωρίζετε ποια λάθη έχουν κάνει άλλοι.

Μη λήψη φωτογραφίας της καλωδίωσης πριν από την ανακαίνιση

21 Φωτογραφίες που Αποδεικνύουν ότι η DIY Ανακαίνιση Μπορεί να Καταλήξει σε Καταστροφή

© depositphotos.com© depositphotos.com

Πριν κρύψετε όλα τα καλώδια στους τοίχους, θα πρέπει να τα μαρκάρετε στο σχέδιο ή τουλάχιστον να τραβήξετε μια φωτογραφία του τοίχου. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξέρετε πού βρίσκονται, ώστε να μην τα καταστρέψετε όταν τοποθετήσετε ράφια, τηλεοράσεις και άλλα πράγματα στους τοίχους.

Τοποθέτηση διακόπτη φωτισμού

© depositphotos.com© depositphotos.com

Εάν τοποθετήσετε το διακόπτη πολύ ψηλά, τα παιδιά θα πρέπει να πηδήξουν για να τον φτάσουν και αν το βάλετε κοντά στους μεντεσέδες της πόρτας, θα πρέπει να περπατήσετε στο σκοτάδι. Το καλύτερο μέρος είναι στην πλευρά της λαβής της πόρτας στα 75 εκατοστά απόσταση. Στην κρεβατοκάμαρα, θα πρέπει να έχετε 2 διακόπτες. Έναν στην είσοδο και τον άλλο κοντά στο κρεβάτι, ώστε να μην χρειάζεται να περπατάτε όλο το δωμάτιο προς το άλλο πριν πάτε για ύπνο. Το ίδιο ισχύει για μακριούς διαδρόμους. 2 διακόπτες για να μην τον περπατήσετε ολόκληρο.

Επένδυση δαπέδου με υφη

© pixabay.com© depositphotos.com

Όταν επιλέγετε δάπεδο, είναι δύσκολο να αντισταθείτε στην αγορά εύκολων επιλογών, όπως laminate ή ξύλινες σανίδες, πλακάκια με υφή ή linoleum που μοιάζει με ξύλο. Στην πραγματικότητα, οποιαδήποτε υφή στο πάτωμα θα λερώνεται συνεχώς και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρηθεί καθαρό.

Δάπεδα που είναι πολύ ανοιχτά ή πολύ σκούρα

© depositphotos.com

Τα λευκά ή τα μαύρα πατώματα θα πρέπει να καθαρίζονται πιο συχνά. Αυτό είναι το τέλειο υπόβαθρο για να φαίνεται όλη η σκόνη και η βρωμιά. Η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε ένα γκριζωπό χρώμα, καθώς είναι δύσκολο να φανεί η σκόνη σε αυτό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

25 Ιδέες ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ Κουζίνας Χωρίς Άγχος

Ηχομόνωση

© depositphotos.com© depositphotos.com

Οι πλαστικοί σωλήνες αποχέτευσης έχουν ένα σοβαρό ελάττωμα: ο ήχος τους αντηχεί πολύ καλά και αποκαλύπτει τα πάντα για το τι κάνουν οι γείτονές σας στο μπάνιο. Γι’ αυτό οι σωλήνες πρέπει να είναι τυλιγμένοι με ηχομονωτικό υλικό.

Ξύλο στην κουζίνα

© pixabay.com

Το laminate και το ξύλο είναι τα χειρότερα υλικά για το πάτωμα στην κουζίνα. Μπορεί να χύσετε κατά λάθος κάποιο υγρό και να αφήσει για πάντα ένα σημάδι στο πάτωμα. Έτσι, η καλύτερη επιλογή είναι το linoleum ή το πλακάκι.

Οροφές μπάνιου από γυψοσανίδα

© depositphotos.com© depositphotos.com

Ακόμα και η αδιάβροχη γυψοσανίδα δεν προστατεύει το μπάνιο σας από τους γείτονες στον επάνω όροφο. Μια ελαστική ψευδοροφή είναι η τέλεια προστασία από τις πλημμύρες: το νερό θα παραμείνει πάνω από την οροφή αντί να απλωθεί σε όλο το σπίτι.

Θέρμανση δαπέδου χωρίς χρονοδιακόπτη

© depositphotos.com© depositphotos.com© depositphotos.com

Είναι πολύ ωραίο να έχουμε θερμαινόμενα δάπεδα. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από αυτό; Φυσικά, η θέρμανση δαπέδου με χρονοδιακόπτη! Το πρωί, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι το πάτωμα να ζεσταθεί Και αν έχετε θερμαινόμενο δάπεδο στο μπάνιο, εξαλείφετε τον κίνδυνο να πιάσει μούχλα.

Μην τοποθετείτε την μπανιέρα στον τοίχο

© pixabay.com© pixabay.com

Στο σημείο όπου η μπανιέρα έρχεται σε επαφή με τον τοίχο, συνήθως οι πλευρές καλύπτονται με πλακάκια. Αλλά αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανόν το νερό να παραμείνει στις γωνίες. Με αυτόν τον τρόπο, υπάρχει πιθανότητα ανάπτυξης μούχλας στο μπάνιο σας.

Ξεχνώντας την κλίση της μπανιέρας

© depositphotos.com

Εάν η μπανιέρα σας έχει επίπεδο πάτο, πρέπει να την τοποθετήσετε με κλίση σε σχέση με την αποχέτευση. Η κλίση πρέπει να είναι περίπου 3 ° έως 5 °, δεν χρειάζεστε περισσότερο.

Αιχμηρές λαβές

© depositphotos.com© depositphotos.com

Ακόμα κι αν βρήκατε την πιο όμορφη λαβή με αιχμηρά άκρα, μην την αγοράσετε. Είναι εύκολο να τραυματιστείτε ή να καταστρέψετε τα ρούχα σας σε αυτά. Έτσι, όταν επιλέγετε λάβες, η άνεση θα πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα. Το σχήμα πρέπει να είναι στρογγυλό και λείο.

«Ψεύτικα» υλικά

© depositphotos.com

Τα ψεύτικα υλικά που μοιάζουν με πραγματικά, στην πραγματικότητα φαίνονται πολύ φθηνά και ακατάλληλα. Επομένως, αντί να αγοράζετε πλακάκια τύπου «μαρμάρου», αγοράστε κανονικά που έχουν μόνο ένα χρώμα ή ένα απλό σχέδιο.

Ενώσεις ταπετσαρίας

© depositphotos.com

Εάν οι τοίχοι σας είναι απόλυτα επίπεδοι, μπορείτε να επιλέξετε τη λεπτότερη ταπετσαρία. Προκειμένου να μην δημιουργούν σκιές στις ενώσεις, θα πρέπει να τοποθετούνται στην κατεύθυνση από το παράθυρο προς το εσωτερικό του δωματίου. Με αυτόν τον τρόπο, το φως θα βρίσκεται στην άκρη του πάνω στρώματος και δεν θα υπάρχει σκιά. Εάν οι τοίχοι δεν είναι τελείως επίπεδοι, θα πρέπει να επιλέξετε ταπετσαρίες με μοτίβο. Θα κρύψει τυχόν ατέλειες.

Έλλειψη κλειδαριών ασφαλείας στα παράθυρα

© milesironmongery

Όταν αποφασίσετε να αλλάξετε τα παράθυρα, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει κλειδαριές ασφαλείας για παιδιά. Μπορεί να μην έχετε παιδιά αυτή τη στιγμή, αλλά τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν στο μέλλον. Το θέμα είναι ότι μπορεί να είναι δύσκολο να εγκαταστήσετε αυτό το σύστημα αργότερα, οπότε είναι καλύτερο να το κάνετε αμέσως. Κοστίζει πολύ λίγο, αλλά το παιδί σας θα έχει πάντα καθαρό αέρα και θα είναι ασφαλές.

Λάθη στην Ανακαίνιση Μπάνιου που Πρέπει να Αποφύγετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

4 Σωστά και 4 Λάθος Σημεία για Να Ψεκάσετε το Άρωμα σας

10 Φυσικά Αποσμητικά σώματος που Μπορείτε να Φτιάξετε Σπίτι