in , ,

Λάθη στην Ανακαίνιση Μπάνιου που Πρέπει να Αποφύγετε

Λάθη στην Ανακαίνιση Μπάνιου που Πρέπει να Αποφύγετε
Λάθη στην Ανακαίνιση Μπάνιου που Πρέπει να Αποφύγετε

Θέλετε να ανανεώσετε το μπάνιο σας αλλά ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, οπότε σκέφτεστε να παραλείψετε τους τεχνικούς και να προσπαθήσετε να κάνετε ολόκληρο το έργο μόνοι σας. Μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε εντός των ορίων των οικονομικών σας, αρκεί να το κάνετε με τον σωστό τρόπο. Πριν πιάσετε τη ζώνη εργαλείων ή το πινέλο σας, θα πρέπει να δείτε παρακάτω τα Λάθη στην Ανακαίνιση Μπάνιου που Πρέπει να Αποφύγετε.

Δώστε προσοχή στα υδραυλικά

Προτού κάνετε οτιδήποτε, είτε μετακινείτε ένα νιπτήρα είτε βάλετε πλακάκια στον τοίχο του ντους, πρέπει να κλείσετε την παροχή νερού του σπιτιού σας και στη συνέχεια να αποστραγγίσετε τους σωλήνες ανοίγοντας τις βρύσες. Είδη μπάνιου όπως τουαλέτες και νιπτήρες έχουν επίσης τις δικές τους παροχές. Απενεργοποιήστε τις, για κάθε περίπτωση.

Να είστε προσεκτικοί όταν εργάζεστε με υδραυλικά σας. Μην χτυπάτε ούτε σπρώχνετε τίποτα. Ο λάθος χειρισμός οδηγεί σε σπασίματα και διαρροές.

Η παράβλεψη των υδραυλικών ενώ κάνετε οποιαδήποτε ανακαίνιση μπορεί να οδηγήσει σε πολλά ακριβά προβλήματα, όπως σπασμένοι σωλήνες, διαρροή νερού και μούχλα. Ένα μόνο λάθος θα μπορούσε να τινάξει τον προϋπολογισμό σας.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 16 Εκπληκτικές Ιδέες Ανακαίνισης Σοφίτας

Αγνοώντας την υγρασία

Το μπάνιο θα έχει ατμούς από το ζεστό νερό. Έτσι, πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με το είδος της ταπετσαρίας ή του χρώματος που θα χρησιμοποιήσετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Η ταπετσαρία μπορεί να λεκιάσει και να ξεφλουδίσει εάν υπάρχει υπερβολική υγρασία. Και το χειρότερο μπορεί να γίνει το υπόστρωμα για ανάπτυξη μούχλας. Εάν ελπίζετε να τοποθετήσετε ταπετσαρία στο μπάνιο σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές:

Καθαρίστε τον εξαερισμό σας εφόσον υπάρχει και βεβαιωθείτε ότι αερίζει σωστά το χώρο.
Επιλέξτε μια ταπετσαρία βινυλίου.
Χρησιμοποιήστε ένα αντιμουχλικό αστάρι ταπετσαρίας.
Προσθέστε μια προστατευτική επίστρωση ακρυλικού βερνικιού στην ταπετσαρία μετά την τοποθέτησή της.

Εάν σκοπεύετε να βάψετε τους τοίχους, τότε πρέπει να πάρετε ένα χρώμα που θα είναι ανθεκτικό στη μούχλα και την υγρασία. Επιλέξτε ένα με σατινέ ή ημι-γυαλιστερό φινίρισμα. Αυτά αντέχουν στην υγρασία πολύ καλύτερα από ένα χρώμα με επίπεδο φινίρισμα.

Τοποθέτηση πλακιδίων χωρίς προσοχή

Το κόψιμο των γωνιών κατά την τοποθέτηση πλακιδίων δεν είναι καλή ιδέα. Θα καταλήξετε με ακατάστατο κονίαμα ή ραγισμένα πλακίδια που θα ξεχωρίζουν. Πριν πιάσετε τον κόπτη πλακιδίων, παρακολουθήστε διαδικτυακά μαθήματα για να εξοικειωθείτε με την εργασία αυτή. Διαβάστε τις οδηγίες και τις προειδοποιήσεις για όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε. Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Το να κάνετε πλακάκια με τον σωστό τρόπο μπορεί να είναι κουραστικό, αλλά το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο. Πώς να βάψεις τους αρμούς από τα πλακάκια σε 5 απλά βήματα!

Μικρό Διαμέρισμα: Διακοσμήστε το όπως οι Παριζιάνοι!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Ιδέες Διακόσμησης για Μικρή Βεράντα

17 Πλεκτά που Μόνο μια Γιαγιά θα Μπορούσε να Κάνει