in ,

Μικρό Διαμέρισμα: Διακοσμήστε το όπως οι Παριζιάνοι!

Μια designer μεταμορφώνει το μικρό της διαμέρισμα στο Παρίσι σε μοντέρνο κι άνετο καταφύγιο και παραδίδει μαθήματα υψηλής διακοσμητικής! Ό,τι κάνουν οι Παριζιάνοι, το κάνουν με στιλ. Κι αυτό αφορά όχι μόνο την υψηλή μόδα και τη γαστρονομία, αλλά και τη διακόσμηση. Θέλετε αποδείξεις και ονόματα; Σας παρουσιάζουμε την αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων και blogger Éléonore Bridge, μόνιμη και περήφανη κάτοικο Παρισιού, η οποία μεταμόρφωσε το μικροσκοπικό της διαμέρισμα (έκτασης μόλις 35 τ.μ.) σε ένα σούπερ μοντέρνο, χαρούμενο και ζεστό σπίτι.

Η Éléonore μετακόμισε σε αυτό το διαμέρισμα, στο ζωντανό 11ο διαμέρισμα της «Πόλης του Φωτός» πριν από 3 μήνες οπότε και ξεκίνησε να «παίζει» με την διαρρύθμιση του χώρου. Το αποτέλεσμα των πειραματισμών της είναι ένα φιλόξενο, παιχνιδιάρικο και κομψό διαμέρισμα το οποίο παραδίδει μαθήματα υψηλής διακοσμητικής για μικρούς χώρους. Για να διασκοσμήσετε κι εσείς το σπίτι σας όπως οι Παριζιάνοι, δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να διαβάζετε: παρακάτω θα βρείτε τα μυστικά της επιτυχίας της!

Χρωματικές αντιθέσεις 
Το σπίτι χαρακτηρίζεται από έντονα, μοντέρνα και χαρούμενα χρώματα τα οποία η ιδιοκτήτρια περιόρισε στα έπιπλα και διακοσμητικά αξεσουάρ (μαξιλάρια, έργα τέχνης, κ.τ.λ.), αντιπαραβάλλοντάς τα με το λευκό χρώμα που κυριαρχεί στους τοίχους όλου του χώρου. Ο λόγος; Με αυτόν τον τρόπο, κατάφερε να δημιουργήσει μια αίσθηση συνοχής και συνέχειας στο διαμέρισμα.

Η Éléonore έβαλε χρώμα ακόμα και στα κουτιά που χρησιμοποιεί ως αποθηκευτικούς χώρους για να δώσει παιχνιδιάρικο ύφος στο διαμέρισμα.

Αποθηκευτικοί χώροι 
Χρησιμοποιώντας όμορφα κουτιά στο υπνοδωμάτιο και το καθιστικό της, η Éléonore κατάφερε να δημιουργήσει έξυπνα έξτρα αποθηκευτικούς χώρους στο μικρό διαμέρισμά της με τον πιο στιλάτο τρόπο. Η δημιουργική σκέψη της, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Έτσι, μεταμόρφωσε μια σκάλα σε «άτυπη» κάθετη παπουτσοθήκη προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα και χώρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Διάταξη επίπλων 
Τοποθετώντας το γραφείο της παράλληλα με το μπράτσο του καναπέ, η Éléonore κατάφερε να χωρέσει και την επαγγελματική της στέγη σε ένα διαμέρισμα 35 τετραγωνικών!

Φυτά 
Για μια έξτρα νότα πολυτέλειας, η designer αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μικρό θερμοκήπιο εσωτερικού χώρου με κακτάκια αλλά κι έναν μίνι-κάθετο κήπο κρεμώντας γλαστράκια στην κουζίνα του διαμερίσματος.

Ράφια 
H Éléonore χρησιμοποίησε λευκά ανοιχτά ράφια για να δημιουργήσει μια αυτοσχέδια βιβλιοθήκη στο καθιστικό της. Παράλληλα, έδωσε σε αυτήν χαρούμενο και παιχνιδιάρικο ύφος οργανώνοντας τα βιβλία στα ράφια της ανάλογα με το χρώμα τους.

Με την ίδια λογική, στην κουζίνα ψήφισε ράφια αντί για ντουλάπια. Το αποτέλεσμα; Έδωσε αέρα κι άνεση στην πραγματικά μικροσκοπική κουζίνα του διαμερίσματος.

Ύψος κι βάθος 
Ένας vintage καθρέφτης χάρισε έξτρα βάθος στο μπάνιο του διαμερίσματος. Επιπλέον, αποφασίζοντας να κρεμάσει μια γαλάζια κουρτίνα μπάνιου από το ταβάνι, η designer κατάφερα να δώσει μερικούς πόντους… ύψους στο μπάνιο της!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

15 Γαμήλιες Φωτογραφίες Που Δεν Θα Μπουν Στο Άλμπουμ

Μετατρέψτε την ραπτομηχανή της γιαγιάς σε vintage έπιπλο