Κουλουράκια διαίτης ως υγιεινό πρωινό και σνακ κατά τη διάρκεια της μέρας.
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι καστανή ζάχαρη
1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν παουντερ
2 κ.τ.γ. σόδα
ξύσμα πορτοκαλιου
Χτυπάμε την ζάχαρη και το λάδι. Μετά προσθέτουμε τον χυμό, τη σόδα και το μπέικιν. Τέλος λίγο λίγο το αλεύρι όσο πάρει μέχρι η ζύμη να μην κολλάει. Μισή ώρα στο ψυγείο με μεμβράνη. Ψήνουμε στη λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Γκουβελη Αναστασια
Διάβασε επίσης:
Εάν έχετε μια πολύ μικρή βεράντα ή απλώς μια είσοδο, θα πρέπει να τη διακοσμήσετε… Read More
Το σιδέρωμα κουρτινών είναι μια πολύ χρονοβόρα και βαρετή εργασία. Ωστόσο, με μικρά έξυπνα κόλπα… Read More
Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More
Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα