in , , , ,

5 Οικιακές Εργασίες που Πρέπει να Αποφεύγει μια Έγκυος

έγκυος και οικιακές εργασίες,συμβουλές για έγκυες,υγεία,συμβουλές υγείας,
έγκυος και οικιακές εργασίες,συμβουλές για έγκυες,υγεία,συμβουλές υγείας,

Γεννιόμαστε ευάλωτοι από τη φύση μας, ειδικά όταν ήμασταν στην κοιλιά της μητέρας μας. Έτσι, η γυναίκα που μεταφέρει το μωρό της θα πρέπει να φροντίζει το αγέννητο παιδί και την ίδια. Ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα που κάνει κάθε μέρα στο σπίτι, όπως οικιακές εργασίες, θα έχουν πάντα σημασία γιατί όλα αυτά είναι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την ανάπτυξη του εμβρύου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, ξέρετε τι πρέπει να αποφεύγει μια έγκυος όταν κάνει δουλειές του σπιτιού; 6 Κρυφοί Λόγοι για τους Οποίους Δεν Μπορείτε να Μείνετε Έγκυος

Πηγή: freepik

Γενικός καθαρισμός σπιτιού

Πιθανότατα ορίζετε μια ημερομηνία για το πότε θα κάνετε όλο τον καθαρισμό του σπιτιού σας, επειδή κάποιες μέρες μπορεί να είστε πολύ κουρασμένες. Ωστόσο, ξέρετε ότι ο υπερβολικός φόρτος οικιακών εργασιών μπορεί να σας κάνει να λιποθυμήσετε; Μετά από αυτό, πιθανότατα θα πέφτατε και δεν ξέρετε τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί, ξέροντας πόσο δυνατός θα μπορούσε να είναι ο αντίκτυπος. Επιπλέον, το να είστε όρθιες για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα είναι ήδη επικίνδυνο επειδή αυξάνει την πιθανότητα αποβολής. Οι γιατροί σας συνιστούν να κάνετε μέτρια άσκηση, αλλά πολλές δουλειές του σπιτιού με εξάντληση είναι ένα «ΟΧΙ». Γι’ αυτό κοιμηθείτε αρκετά πριν από τη μεγάλη μέρα και κάντε διαλείμματα για να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού.

Πηγή: freepik

Καθαρισμός της άμμου γάτας

Εάν έχετε γάτα, θα πρέπει να αποφύγετε τον καθαρισμό της άμμου της. Το Toxoplasma gondᎥᎥ Ꭵ είναι ένα κοινό παράσιτο που μπορεί να μεταδοθεί στον άνθρωπο. Μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές και λοιμώξεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη σας. Εάν δεν έχετε άλλη επιλογή και πρέπει να την καθαρίσετε μόνες σας, βεβαιωθείτε ότι είστε καλά προστατευμένες. Φοράτε γάντια, μάσκα μύτης και στόματος και, στη συνέχεια, πλυθείτε σχολαστικά.

Δείτε ακόμη Νιώθετε Άρρωστοι Το Πρωι; 6 Απροσδόκητοι Λόγοι

Πλύσιμο ρούχων

Αν και τα απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων είναι πιο ασφαλή από τα οικιακά καθαριστικά, θα πρέπει να τα αποφύγετε. Επιπλέον, το πλύσιμο των ρούχων συνεπάγεται πολύ κόπο. Αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο καθώς μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα πρόωρου τοκετού. Αποφύγετε εντελώς να σηκώνετε λεκάνες με ρούχα. Υπάρχει πιθανότητα να χάσετε ακόμη και την ισορροπία σας και να πέσετε στο πάτωμα.

Πηγή: timesofindia.indiatimes.com

Καθαρισμός μπάνιου

Οι αναθυμιάσεις από τα καθαριστικά μπάνιου θεωρούνται επιβλαβείς για το μωρό. Μια επιλογή θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ασφαλή σπιτικά καθαριστικά, αλλά αυτά μπορεί να μην καθαρίζουν ή να μην καθαρίζουν τόσο αποτελεσματικά όσο αυτά που έχουν φορτωθεί με χημικά. Ακόμη και αν έχετε αναθέσει τον καθαρισμό του μπάνιου, βεβαιωθείτε ότι τα ντουλάπια και οι πόρτες είναι ανοιχτά κατά τον καθαρισμό και ότι βρίσκεστε σε έναν καλά αεριζόμενο χώρο για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και το μωρό από τις αναθυμιάσεις.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μετακίνηση βαριών αντικειμένων

Όπως και ο γενικός καθαρισμός του σπιτιού, η μετακίνηση βαρέων αντικειμένων μπορεί να επιδεινώσει την πλάτη σας. Καθώς προχωράτε στην εγκυμοσύνη σας, η ανάπτυξη της κοιλιάς τείνει να πιέζει την πλάτη σας και για ορισμένες γυναίκες, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε οξύ πόνο.

πηγή φωτογραφιών / Image pvproductions on Freepik

Δείτε επίσης Τι Φανερώνει το Χρώμα της Περιόδου για την Υγεία σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Αν έχει υγρασία και μούχλα στο σπίτι σίγουρα έχεις αυτά τα έντομα: Δες πως θα τα διώξεις

Αν έχει υγρασία και μούχλα στο σπίτι σίγουρα έχεις αυτά τα έντομα: Δες πως θα τα διώξεις

ποιοτικά αυγά,συμβουλές διατροφής,διατροφή,χρήσιμα,

Ο Εύκολος Τρόπος να Καταλάβετε αν τα Αυγά σας Προέρχονται από Άρρωστη Κότα