in , , ,

10 Συμβολικά Όνειρα που ΔΕΝ Πρέπει ΠΟΤΕ να Αγνοήσετε

10 Συμβολικά Όνειρα που ΔΕΝ Πρέπει ΠΟΤΕ να Αγνοήσετε
10 Συμβολικά Όνειρα που ΔΕΝ Πρέπει ΠΟΤΕ να Αγνοήσετε

Ο Καρλ Γιουνγκ ήταν ψυχοθεραπευτής του 19ου αιώνα. Διεξήγαγε μια σειρά μελετών και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η εξέταση των ονείρων άνοιγε μια πόρτα στη συνείδηση και στον κόσμο των πνευμάτων. Τα όνειρα είναι μια αντανάκλαση του υποσυνείδητου ενός ατόμου. Η ανάγνωση στα όνειρα μας επιτρέπει να αποκωδικοποιήσουμε τις σκέψεις και τα καταπιεσμένα συναισθήματα ενός ατόμου. Τα κυρίαρχα συναισθήματα και συναισθήματα στο υποσυνείδητο ενός ατόμου εκδηλώνονται με τη μορφή επαναλαμβανόμενων συμβόλων στα όνειρά τους. Υπάρχουν μερικά συμβολικά όνειρα που δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσετε. Οι Επιστήμονες Αποκαλύπτουν πώς να Ελέγξετε τα Όνειρά σας και να Μειώσετε το Στρες και το Άγχος

Πέταγμα

Αν δεις τον εαυτό σου να πετάς στο όνειρό σου, πρέπει να φτάσεις στη φιλοδοξία. Τα όνειρα με πτήση υποδηλώνουν υπερβολική ελευθερία και την επιθυμία να πετύχετε και να ολοκληρώσετε τα πάντα στο δρόμο σας.

Καταρράκτες

Το σύμβολο του νερού σχετίζεται συνήθως με την αγνότητα και την ηρεμία. Θεωρείται εξαιρετικά ευσεβές να ονειρεύεσαι νερό. Σημαίνει ότι το νερό ξεπλένει το παλιό και ανοίγει τον δρόμο για κάτι νέο και σπουδαίο.

Δόντια

Μερικά όνειρα με δόντια σημαίνουν γήρανση. Άλλα, ωστόσο, σχετίζονται με το στρες και το άγχος. Ένα όνειρο για το τράβηγμα των δοντιών υποδηλώνει την ανάγκη να βγει.

Θάνατος

Το να ονειρεύεσαι θάνατο συνήθως συμβολίζει το τέλος κάποιου πράγματος. Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις τα όνειρα θανάτου μπορεί επίσης να σημαίνουν ότι ένα αγαπημένο πρόσωπο προσπαθεί να συνδεθεί μαζί σας.

Εγκυμοσύνη

Αν ονειρευτείτε ότι είστε έγκυος σημαίνει ότι κάποια σημαντική ανάπτυξη βρίσκεται στο δρόμο σας. Είναι σύμβολο ανάπτυξης και γόνιμων επιθυμιών.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Φενγκ Σούι: 11 Τρόποι για να Φέρετε Καλή Τύχη στο Σπίτι σας και να Αποφύγετε την Κακοτυχία

Σπίτια

Τα όνειρα για σπίτια συμβολίζουν τον εαυτό και τις διαφορετικές πτυχές του. Το να ονειρεύεσαι μια σοφίτα δείχνει κρυμμένες αναμνήσεις ενώ το να ονειρεύεσαι ένα υπόγειο δείχνει τη διαίσθηση.

Χρήματα

Τα όνειρα για χρήματα σχετίζονται με την ευημερία κάποιου. Αν δείτε ότι κερδίζετε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, τότε είστε στα πρόθυρα μιας αλλαγής στον τρόπο ζωής σας. Αν ονειρευτείτε ότι χάνετε χρήματα συμβολίζει τον φόβο σας να χάσετε χρήματα.

Η έλλειψη οικονομικής σταθερότητας είναι μια από τις κύριες αιτίες άγχους στη ζωή ενός ατόμου. Το χρήμα οδηγεί τη ροή της ζωής.

Μοιχεία

Το να ονειρεύεσαι μοιχεία συμβολίζει τις καταπιεσμένες σεξουαλικές ορμές που απαιτούν να εκφραστούν. Μπορεί επίσης να προκύψουν από την έλλειψη αυτοεκτίμησης ενός ατόμου ή από μια ασταθή σχέση. Η ανασφάλεια σε οποιαδήποτε σχέση μπορεί να οδηγήσει σε τέτοια όνειρα.

Φωτιά

Τα όνειρα της φωτιάς έχουν πολλές σημασίες ανάλογα με το περιβάλλον τους. Το να βλέπεις φωτιά σε απόσταση σημαίνει δυνατότητες και επιθυμία για μεταμόρφωση. Αλλά αν δείτε τον εαυτό σας να παίζει με τη φωτιά σημαίνει μια προειδοποίηση για επικίνδυνες καταστάσεις που βρίσκονται στο δρόμο τους. Αν ονειρευτείτε ότι ανάβετε φωτιά συμβολίζει τον καταπιεσμένο θυμό σας.

Γύμνια

Τα όνειρα που επικεντρώνονται στο γυμνό ή τη γυμνότητα είναι αρκετά κοινά. Σχετίζονται με τον φόβο κάποιου να εκτεθεί. Αν κάποιος δει στο όνειρο κάποιο άλλο άτομο γυμνό σημαίνει κυρίως απώλεια του σεβασμού του. Τέτοια όνειρα δηλώνουν την αποκάλυψη της «γυμνής αλήθειας». Υποδεικνύουν επίσης την ανάγκη να αποδεχόμαστε ελαττώματα και ατέλειες.

Εάν ονειρεύεστε συχνά ότι είστε γυμνοί, πιθανότατα φοβάστε να δείξετε στον κόσμο τον πραγματικό σας εαυτό.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 20 Πράγματα που οι Προληπτικοί Δεν Θέλουν να Έχουν στο Σπίτι τους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

βαζελίνη με οδοντόκρεμα,θεραπεία ομορφιάς,σπιτική μάσκα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Ανακατέψτε Βαζελίνη με Οδοντόκρεμα και θα Εκπλαγείτε

μυρωδιά σοκολάτας και κάπνισμα,κόψιμο καπνίσματος,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,

Θέλετε να Κόψετε το Κάπνισμα; Δοκιμάστε να Μυρίσετε Σοκολάτα Λένε οι Επιστήμονες