in , , , ,

Φενγκ Σούι: 11 Τρόποι για να Φέρετε Καλή Τύχη στο Σπίτι σας και να Αποφύγετε την Κακοτυχία

συμβουλές για καλή τύχη,κακοτυχία,περίεργα,χρήσιμα,
συμβουλές για καλή τύχη,κακοτυχία,περίεργα,χρήσιμα,

Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν στις δεισιδαιμονίες σήμερα είναι η συνήθεια και η ρουτίνα. Για να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία του σπιτιού σας, υπάρχουν μερικά πράγματα ώστε να είναι γεμάτο καλή τύχη. Γρουσουζιά τέλος: Διώξτε την κακή τύχη από το σπίτι σας με αυτούς τους 7 τρόπους

Αξιοποιήστε στο έπακρο τους καθρέφτες

Ben Welsh//Getty Images

Σίγουρα έχετε ακούσει ότι το σπάσιμο ενός καθρέφτη είναι κακή τύχη. Αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύεται ότι ο υαλοπίνακας απορροφά αυτό που βλέπει. «Ο καθρέφτης περιέχει μια εικόνα αυτού που βρίσκεται στο οπτικό του πεδίο, και αν ένας καθρέφτης σπάσει, αυτό το είδωλο είναι επίσης κατεστραμμένο».

Όταν διακοσμείτε με καθρέφτες, σκεφτείτε πού πέφτει η αντανάκλαση. Αποφύγετε να τους τοποθετήσετε ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι σας, καθώς ορισμένες παραδόσεις πιστεύουν ότι η ψυχή φεύγει από το σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου και μπορεί να τρομοκρατηθεί, προκαλώντας ανατροπή. Οι αρχές του Φενγκ Σούι απηχούν την ιδέα της διαταραχής αφού η ροή της ενέργειας σας αναπηδά πίσω σε εσάς. Ομοίως, μην βάζετε τον καθρέφτη απέναντι από την είσοδο, καθώς μπορεί να αποτρέψει την είσοδο καλής ενέργειας.

Κρατήστε τα καπέλα μακριά από τα κρεβάτια

Yuliia Karpyshyn//Getty Images

Το καπέλο, όπως και η ομπρέλα, θεωρείται σύμβολο προστασίας από εξωτερικά στοιχεία και πρέπει να το αφήνετε στο φουαγιέ ή σε μια σχάρα. Το να το βάλετε στον πολύ προσωπικό χώρο που είναι η κρεβατοκάμαρα μπορεί να φέρει χάος στις σχέσεις σας.

Τοποθετήστε μερικά κέρατα

Victoria Pearson

Τα κέρατα είναι πανίσχυρα επειδή προβάλλουν δύναμη και προστασία. Ακόμη και τα μικρά κέρατα μπορούν να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά ,όπως και τα πέταλα που αντιπροσωπεύουν τα κέρατα. Για να φέρετε λίγη προστασία στο χώρο σας, μπορείτε είτε να τοποθετήσετε ένα διακοσμητικό πέταλο πάνω από μια πόρτα ή ένα ψεύτικο ταριχευμένο κεφάλι ζώου με κέρατα.

Δώστε στα φαντάσματα (και στους επισκέπτες) κάτι να διαβάσουν

Justin Geoffrey//Getty Image

Ανησυχείτε για τα πνεύματα τη νύχτα; Κρατήστε τα απασχολημένα. Κάποτε οι άνθρωποι στις αγροτικές κοινωνίες πίστευαν ότι μπορούσαν να χειραγωγήσουν τους καλικάντζαρους κολλώντας σελίδες από τηλεφωνικούς καταλόγους σε όλους τους τοίχους για να δώσουν στις περιπλανώμενες ψυχές κάτι να διαβάσουν, αποσπώντας την προσοχή από το να προκαλέσουν αταξίες. Ομοίως, η τοποθέτηση ενός ανοιχτού βιβλίου, όπως η Βίβλος, σε έναν μπροστινό διάδρομο ή κοντά σε ένα κρεβάτι θεωρήθηκε ότι εμποδίζει τα φαντάσματα να στοιχειώνουν. Οι λέξεις αντιπροσωπεύουν τον αλφαβητισμό και οι νέοι εγγράμματοι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα πνεύματα, όπως και αυτά, θέλουν να διαβάσουν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για μια μοντέρνα ερμηνεία, αναζητήστε αφίσες κειμένου για να προσθέσετε στον τοίχο γκαλερί σας, μια βοτανική εκτύπωση ή οποιοδήποτε άλλο έργο τέχνης που περιέχει λέξεις. Και ίσως προσθέσετε έναν χάρτη με κορνίζα, ώστε να χαθούν πραγματικά στις λεπτομέρειες και να ξεχάσουν τα πάντα για εσάς.

Τακτοποιήστε τα λουλούδια σε μονούς αριθμούς

Courtesy of Dyad Photography

Μια ντουζίνα τριαντάφυλλα είναι ωραία, αλλά για λόγους τύχης, 11 ή 13 άνθη μπορεί να είναι καλύτερα. Μια κοινή ρωσική δεισιδαιμονία είναι ότι οι ανθοδέσμες πρέπει να έχουν πάντα μονό αριθμό λουλουδιών, καθώς χρησιμοποιούνται ζυγοί αριθμοί στις κηδείες. Εάν σας δώσουν μια ντουζίνα τριαντάφυλλα, τραβήξετε ένα και τοποθετήστε το σε ένα ξεχωριστό βάζο. Και αν ακολουθείτε τις σουηδικές δεισιδαιμονίες, παραλείψτε την ερείκη (Calluna vulgaris) σε ένα μπουκέτο καθώς συνδέεται με τον θάνατο.

Δείτε ακόμη Σπασμένος καθρέπτης – κακή τύχη ή ώρα για diy;

ΠΟΤΕ μην βάζετε παπούτσια σε τραπέζι

getty

Φαίνεται να είναι άστοχο γιατί τα παπούτσια είναι βρώμικα, αλλά ακόμα κι αν έχετε καινούργια παπούτσια, κρατήστε τα μακριά από οπουδήποτε τραπέζι. Αυτή η δεισιδαιμονία πηγαίνει πίσω στην Αγγλία. Όταν ένας ανθρακωρύχος πέθανε σε ατύχημα, τα παπούτσια του πήγαν στο τραπέζι για να τον τιμήσουν. Η τοποθέτηση ενός ζευγαριού σε ένα τραπέζι χωρίς λόγο θεωρείται τρόπος να μπερδευτείτε με τη μοίρα και θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια εργασίας ή σε καυγά. Το τελευταίο είναι απολύτως λογικό γιατί κάποιος θα φωνάξει επειδή βάζετε βρώμικα παπούτσια εκεί που τρώτε.

Τοποθετήστε σωστά το κρεβάτι σας

Hero Images Inc//Getty Images

Οι ειδικοί του Φενγκ Σούι θα σας πουν ότι η «θέση εντολής» είναι το βέλτιστο μέρος για να βάλετε το κρεβάτι στην κρεβατοκάμαρά σας. Θέλετε να δείτε την πόρτα, ιδανικά σε διαγώνιο, αλλά να μην βρίσκεστε μπροστά από την πόρτα, η οποία ονομάζεται “θέση θανάτου”, επειδή πρώτα τα πόδια είναι ο τρόπος με τον οποίο μεταφέρονται οι νεκροί. Το να έχετε την πόρτα στη γραμμή όρασής σας λέγεται ότι είναι προστατευτικό και αφυπνίζει επίσης τη δημιουργικότητα, αφού η ενέργειά σας δεν μπλοκάρεται.

Σώστε τις αράχνες

Ilka & Franz//Getty Images

Κάποιοι θεωρούν τις αράχνες ως προστάτες του σπιτιού, οπότε το να σκοτώσετε μία είναι κακός οιωνός. Λέγεται επίσης ότι είναι πνευματικοί οδηγοί για τη δημιουργικότητα, την τέχνη και τη γραφή — όπως γνωρίζει ήδη όποιος έχει διαβάσει τον Ιστό της Σαρλότ. Εάν προτιμάτε να μην μένετε με έναν συγκάτοικο με οκτώ πόδια, πιάστε το σε ένα δοχείο και αφήστε τον στη φύση.

Σκουπίστε στρατηγικά

House Beautiful/Brad Holland

Στο Βέλγιο, το να σκουπίζετε τη βρωμιά από το σπίτι σας είναι κάτι που δεν πρέπει να κάνετε καθώς μπορείτε επίσης να σκουπίσετε την τύχη σας. Στον αμερικανικό Νότο, κάποιοι λένε ότι είναι κακή τύχη να σκουπίζετε κάτω από το κρεβάτι ενός άρρωστου, καθώς μπορεί να σκορπά την ατυχία του. Οι άνθρωποι στη Ρωσία έλεγαν ότι δεν μπορείτε να σκουπίσετε (ή να καθαρίσετε, γενικά) μέχρι ο καλεσμένος σας να επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι.

Μην δειπνήσετε στο σκοτάδι

BRETT STEVENS//Getty Images

Το φαγητό σε ένα σκοτεινό δωμάτιο είναι μια πρόσκληση για τους δαίμονες να συμμετάσχουν, σύμφωνα με τη λαογραφία της Ουγκάντα. Μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ατυχία και εάν τα φώτα σβήσουν κατά τη διάρκεια του γεύματός σας, είναι σοφό να σταματήσετε να τρώτε αμέσως. Ανεξάρτητα από το αν το πιστεύετε ή όχι, είναι μια πολύ καλή συμβουλή που πιθανότατα θα σας προφυλάξει από το να πνιγείτε.

Καθαρίστε το κάθισμα της τουαλέτας

Peter Dazeley//Getty Images

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία του Ζεν, δεδομένου ότι η τουαλέτα καθοδηγείται από το νερό, ένα στοιχείο που σχετίζεται με τον πλούτο, το να τη διατηρείτε καθαρή σημαίνει ότι θα γεμίζετε με μετρητά.

πηγή

Δείτε επίσης Φενγκ Σούι: 12 Σπιτικά Tips για να Αλλάξει η Τύχη σας και να Αποκτήσετε Χρήματα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

scud cloud,σύννεφο Scud,περίεργα,χρήσιμα,συμβουλές,

Αν Δείτε Αυτό το Σύννεφο στον Ουρανό, να Είστε Προσεκτικοί [ΒΙΝΤΕΟ]

Μπορεί το Επαναχρησιμοποιούμενο Μπουκάλι Νερού σας να σας Αρρωστήσει;

Επαναχρησιμοποιούμενο Μπουκάλι Νερού: Μπορεί Να σας Αρρωστήσει;