in , ,

Το Στρώμα σας Εχει Περισσότερα Μικρόβια από όσα Νομίζετε: 7 Συμβουλές για τον Καθαρισμό του

καθαρισμός στρώματος,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,
καθαρισμός στρώματος,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Χρησιμοποιείτε το στρώμα σας περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο έπιπλο στο σπίτι σας. Αφιερώνοντας χρόνο για να το διατηρήσετε καθαρό θα βελτιώσει τόσο την υγεία όσο και την άνεσή σας. Από τον βαθύ καθαρισμό έως τη γρήγορη συντήρηση, η φροντίδα του στρώματός σας δεν απαιτεί πολύ χρόνο ή χρήμα. Επαναχρησιμοποιούμενο Μπουκάλι Νερού: Μπορεί Να σας Αρρωστήσει;

Φρεσκάρετε το κρεβάτι σας με αιθέρια έλαια

Cooktop Cove

Υπάρχουν πολλές συνταγές αιθέριων ελαίων που προάγουν τον ύπνο. Η λεβάντα και το χαμομήλι είναι και τα δύο γνωστά βοηθήματα αρωματοθεραπείας. Προσθέστε αυτά τα έλαια στη διαδικασία καθαρισμού του στρώματός σας για καλύτερο ύπνο. Αναμείξτε δύο φλιτζάνια μαγειρική σόδα με έως και 20 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να τρίψετε το μείγμα στο στρώμα σας. Μετά από 2 ώρες, σκουπίστε καλά το στρώμα. Θα εκπλαγείτε με το πόσο αναζωογονητικό είναι το κρεβάτι σας!

Αφαιρέστε το κιτρίνισμα με ένα απλό σπρέι

Cooktop Cove

Όλοι ιδρώνουμε στον ύπνο μας. Πιθανώς να μην το παρατηρήσετε ποτέ μέχρι να αρχίσετε να βλέπετε κίτρινους λεκέδες στο στρώμα σας. Αυτοί οι λεκέδες από τον ιδρώτα φαίνονται απαίσιοι, αλλά ένα απλό μείγμα από 240 ml υπεροξειδίου του υδρογόνου, 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και 1 σταγόνα υγρό πιάτων θα εξαφανίσει αυτούς τους λεκέδες. Απλώς ριξτε τα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ανακινήστε καλά. Ψεκάστε πάνω από τη λεκιασμένη περιοχή και δείτε το στρώμα σας να ασπρίζει μπροστά στα μάτια σας!

Για δύσοσμο στρώμα

Cooktop Cove

Μια λιγότερο από φρέσκια μυρωδιά από το στρώμα σας δεν είναι σίγουρα μια καλή αρχή για μια καλή νύχτα. Το ξύδι είναι ο τέλειος τρόπος για να μειώσετε τις οσμές του στρώματος. Απλώς ψεκάστε το στρώμα γενναιόδωρα με λευκό ξύδι και αφήστε να κάνει τα μαγικά του για 10 με 15 λεπτά. Στη συνέχεια σκουπίστε με χαρτί κουζίνας μέχρι να φύγει η πλειονότητα της υγρασίας. Πασπαλίστε το στρώμα με μαγειρική σόδα για να απορροφήσει τις οσμές και την υπόλοιπη υγρασία. Μετά από μερικές ώρες, σκουπίστε τη μαγειρική σόδα.

Δείτε ακόμη Λίγδα Και Βρωμιά: Πως να Καθαρίσετε το Λιπαρό Διπλό Τζάμι του Φούρνου σε Λίγα Λεπτά

Καθαρίστε με ατμό για τον βαθύτερο καθαρισμό

Cooktop Cove

Ο καθαρισμός με ατμό χρησιμοποιεί θερμότητα για να διεισδύσει και να απολυμάνει τις επιφάνειες. Μπορείτε να καθαρίσετε το στρώμα σας με ατμό με ένα φορητό σύστημα ατμού ή ατμοσίδερο. Ξεκινήστε πρώτα με ηλεκτρική σκούπα για να αφαιρέσετε τη σκόνη. Στη συνέχεια, περάστε ολόκληρο το στρώμα χρησιμοποιώντας σύντομες ριπές ατμού. Μπορείτε να κάνετε πολλά περάσματα σε λεκιασμένες περιοχές, φροντίζοντας να σκουπίσετε τυχόν υπερβολική υγρασία. Επειδή ο ατμός καθαρίζει με ελάχιστο νερό, το στρώμα σας πρέπει να στεγνώνει γρήγορα για έναν καλό ύπνο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφαιρέστε τους λεκέδες από τα ούρα στο στρώμα

Shutterstock

Οι μαμάδες των μικρών παιδιών γνωρίζουν ότι μερικές φορές τα στρώματα μουσκεύουν λίγο. Το πώς να καθαρίσετε αποτελεσματικά το στρώμα δεν είναι δύσκολά. Απλώς συνδυάστε 240 ml υπεροξειδίου του υδρογόνου με 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα, 1 σταγόνα υγρό πιάτων και μερικές σταγόνες από τα αγαπημένα σας αιθέρια έλαια. Καθαρίστε όσο το δυνατόν περισσότερα ούρα με χαρτί κουζίνας. Ψεκάστε τη λεκιασμένη περιοχή με το διάλυμά σας και αφήστε να στεγνώσει. Σκουπίστε με την ηλεκτρική σκούπα για να αφαιρέσετε τυχόν υπερβολικά υπολείμματα μαγειρικής σόδας. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό και φρέσκο στρώμα.

Πλύνετε τα μαξιλάρια στο πλυντήριο

Cooktop Cove

Τα μαξιλάρια πρέπει να πλένονται κάθε 3 μήνες. Τοποθετήστε 2 μαξιλάρια στο πλυντήριό σας και ρυθμίστε στις μεγαλύτερες και πιο ζεστές ρυθμίσεις. Προσθέστε μια κανονική ποσότητα απορρυπαντικού πλυντηρίου και 1/2 φλιτζάνι σόδα πλυσίματος. Στεγνώστε σε χαμηλή θερμοκρασία σε έναν πλήρη κύκλο στεγνωτηρίου για να στεγνώσουν και να αφρατέψουν.

Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε βαθιά τα σεντόνια σας

Shutterstock

Εάν αφιερώνετε χρόνο για να καθαρίσετε το στρώμα σας, θα πρέπει να καθαρίσετε και τα κλινοσκεπάσματα. Αυτή είναι η ώρα να πλύνετε τα παπλώματα, τις κουβέρτες, τα παπλώματα και τα παπλωματοθήκες σας. Εάν δεν χωράνε άνετα στο πλυντήριό σας, μπορεί να χρειαστεί μια επίσκεψη στο καθαριστήριο. Πλύνετε τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες σας χρησιμοποιώντας τον πιο ζεστό κύκλο για βαθύ καθαρισμό και απολύμανση. Η τοποθέτηση των σεντονιών στο κρεβάτι μόλις τελειώσουν το στέγνωμα θα βοηθήσει στην εξομάλυνση τυχόν ζαρών.

πηγή

Δείτε επίσης Τοποθετήστε ένα Λεμόνι Κομμένο στα 4 με Αλάτι στην Κουζίνα για να Αλλάξετε τη Ζωή σας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μερομήνια 2024: Μίλησαν και Φέρνουν Δύσκολο Χειμώνα. Πότε θα Χιονίσει - Ο Καιρός Μέχρι τον Απρίλη

Μερομήνια 2024: Μίλησαν και Φέρνουν Δύσκολο Χειμώνα. Πότε θα Χιονίσει – Ο Καιρός Μέχρι τον Απρίλη

κηπουρική σε δοχεία,καλλιέργεια μίνι αγγουριών,καλλιέργεια σε μικρούς χώρους,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,

Πως να Καλλιεργήσετε Εύκολα Μίνι Αγγούρια σε Μικρούς Χώρους